От: какво точно стана?

Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какво точно стана?
Свий
X
-
Не е много скромно да се самоцитирам:
Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнениеАко може и снимки на дърветата...
П.П. С риск да стана нахален, може ли и линк към преводача, който ползвате?Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.
Коментар
-
В мястото което посетих,се отглеждат тропични и субтропични дървета от целият свят.Почти всички могат да се никнат от семка.Всичко започва когато притежателят на мястото е малко момче.За рожден ден единствено нещо което той пожелава за подарък е екзотично дърво.Всички приятели и познати са ангажирани в доставяне на семки на екзотични дървета.Така се стига до една голяма колекция и начало на бизнес за цялото семейство.Почти всички са вечнозелени дървета и имат плодове-някои през цялата година(много вкусни са-опитахме )Научих интересни неща ,като как ананас може да дава плод няколко месеца след засаждане.Днес съм без много свободно време и моля за извинение,утре ще напиша за дърветата от снимките.Ако не ви се чака тук е каталог на дърветата:http://www.fruit.co.il/fruit/Forms/he/Catalog.aspx
Коментар
-
Ей сега стана тарапаната след снимките. Интересно ми е колко ЛС са получени....."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеЕй сега стана тарапаната след снимките. Интересно ми е колко ЛС са получени.....
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеДа не съм чул лоша дума за дърветата
Коментар
-
Re: какво точно стана?
Vivee, Вие в Израел ли живеете ?
Съвсем скоро наши колеги от Форума бяха в Израел на пътешествие с мотоциклети.
Впечатленията им са отлични. Вижте тази тема : http://www.offroad-bulgaria.com/show...=102521&page=1Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения))
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар