Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво точно стана?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: какво точно стана?

Така е с тази котка малко се отплеснахме.
    Когато галите котката се натрупва статично електричество, ако сте облечена и с дрехи от някаква изкуствена материя, статичното електричество се натрупва във вас. И в случая телевизора е бил някакъв вид проводник.
    Нишките са си били или влакънца или косми от котката, а синия цвят и временното прекъсване на електричеството и странните звуци вече незнам. Тука вече ми звучи като от филма "Полтъргайст".
    Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
    Dacia Duster 4WD

Коментар

Първоначално публикуван от vivee Преглед на мнение
      [ATTACH=CONFIG]261312[/ATTACH]другата котка e5kg. Но въпросът ми беше съвсем друг.
      Анфасът пак го няма, та гъбаркането май върви с пълна тяга, а за котешки килограми - имаше един красавец на времето, Туранага/майка рис и баща персиец, домъкнат от Сибир като бебе/, май всички около набор '67 го познаваха в града, кой повече, кой по-малко.Излегнат на задното стъкло на Жигулка/любима поза, мислеха го за плюшена играчка/ , го уплътняваше без опашката цялото.Нямаше девет килограма, докато го установим ни направи ръцете на дреп/горните кучешки зъби при затворена уста стърчаха поне сантиметър и нещо под устните/.
      Та, в Израел явно котешката храна е с павета и други тежки фракции поомесена.
      А на конкретния въпрос, ще има конкретен отговор като се самоизвадят от мицела печурките, имай търпение, след като си тръгнала за тях.

Коментар

това което видях
        излеза от екрана.и не само аз го видях-сестра ми и баща ми също.изплашихме се доста.беше като сини нишки(не прави,нещо като мълния).не съм виждала такова нещо преди, не намирам думи да го опиша

Коментар

това което видях
          излеза от екрана.и не само аз го видях-сестра ми и баща ми също.изплашихме се доста.беше като сини нишки(не прави,нещо като мълния).не съм виждала такова нещо преди, не намирам думи да го опиша
          А може би владееш силата ! Но са били нужни телевизор и котарак, за да се отключи тая дарба Пробвай пак, а?

Коментар

Що спестихме анфаса, който е на аватара ?

снимам котките в момента, а на лицето си имам маска.искахте да видите котката или мене?
            Последно редактирано от giorgio; 23-10-10, 08:36.

Коментар

Това животно колко изяжда на ден?
              . LRE Bulgaria.
              RRC SE V8 91г.

Коментар

Що спестихме анфаса, който е на аватара ?
                снимам котките в момента, а на лицето си имам маска.искахте да видите котката или мене?
                Бе на мен ми се струва, че искаме да видим и 2те ви...а какво ще кажете останалите ..
                За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                Honda Dominator 650
                088ЧЧ93979-->Борис
                0878956Ч38-->Борис

Коментар

Анфасът е вид достоверност за лично притежание на животинката при снимането.
                  Иначе не възразяваме да видим и маската, както и къде е положена, котката вече я видяхме.
                  ...май и аз отидох за сърнели в гората, били вкусни...
                  ...въх...
                  Последно редактирано от giorgio; 23-10-10, 08:36.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1030966.jpg
Прегледи:1
Размер:87.1 КБ
ID:5220855

така добре ли е?едва удържам котката.
                    Последно редактирано от giorgio; 23-10-10, 08:37.

Коментар

Колкото да се абонирам за темата: в един руски форум има обичай - от новобранци мъжеского полу се изисква снимка по плувки, от новобранци женского полу такава по (.)(.).......

Предлагам да се въведе подобна практика и тук. Преди да разгадаваме гатанки, даваме обяснения за полтъргайст явленияя и да правиме аборти по телефона от всяко естество..... Все е по-приятно да знаеш с кого точно си имаш работа.
                      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от vivee
                        ...пък беше с една ръка, явно нещо е попривършило, а "доставчика на пици" вече отмаря...
                        С тоя котак ли бяха фойрвеките ?
                        Аз ако съм един телевизор ще скоча през терасата...

Коментар

Първоначално публикуван от vivee
                          С две ръце по време на ,,инцидента,, с една)
                          В българският език няма дума, която в множествено число завършва на Й

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                            ...май и аз отидох за сърнели в гората, били вкусни...
                            ...въх...
                            Ей Макс, смени си аватара! Само плашиш "котИтата" с него!

Коментар

Пламене, много си груб, я го раздавай по-нежно към девойчето..... Иначе няма да видиме другите снимки.
                              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                              Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Членовете на форума вече са Ви казали, става въпрос за статично електричество. Обикновено котките се наелектризирват при галене. А, само те ли ? Екраните на телевизорите при продължително включено състояние, особено по-старите модификации, също се наелектризират. Ако, в стаята въздухът е сух, няма условия за спонтанен разряд, освен в случая посочен от Вас. Може би у Вас заряда е в повече! По хубаво от това няма!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X