Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала. V3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Проблеми в работата на портала. V3

Така така http://mxtoolbox.com/SuperTool.aspx?...2&run=toolpage
    When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

• Re: Проблеми в работата на портала. V3

Възможно е. Прекалено много поща минава през форума.

Коментар

• От: Re: Проблеми в работата на портала. V3

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
        Възможно е. Прекалено много поща минава през форума.
        Не е като да не се е случвало преди. Ама обикновено за няколко дни се оправяше. Сега явно няма кой да се разправя.

Аз влизам във форума примерно 5 пъти по-рядко и изпускам голяма част от постовете в темите, които следя. А явно не съм само аз.
        Ако ще го закриваме, някой поне да го обяви официално.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
          Сакън! Как ти хрумна?!
          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Аз влизам във форума примерно 5 пъти по-рядко и изпускам голяма част от постовете в темите, които следя. А явно не съм само аз.
            Не разбирам? Ако влизаш често, четеш всичко, ако влизаш рядко пропускаш- как така? аз може и седмица да не съм влизал, но писано ли е в тема за която съм абониран-всичко си седи? Я обясни как и защо пропускаш.
            LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от Peppy Преглед на мнение
              Не разбирам? Ако влизаш често, четеш всичко, ако влизаш рядко пропускаш- как така? аз може и седмица да не съм влизал, но писано ли е в тема за която съм абониран-всичко си седи? Я обясни как и защо пропускаш.
              Пропускам, защото не получавам уведомления за отговори по темите, за които съм абониран. Като се сетя да вляза по някое време и цъкна "нови теми", я видя "моите", я не. Може да са на втора или 3-та страница, ако не съм влизал примерно цял ден. За ЛС също не получавам уведомления. 2 съобщения бяха висяли 3 дни докато ги видя.

Не си е работа така. Просто трябва да се реши проблема с мейлите. От моя страна съм проверил всичко.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Пропускам, защото не получавам уведомления за отговори по темите, за които съм абониран. Като се сетя да вляза по някое време и цъкна "нови теми", я видя "моите", я не. Може да са на втора или 3-та страница, ако не съм влизал примерно цял ден. За ЛС също не получавам уведомления. 2 съобщения бяха висяли 3 дни докато ги видя.

Не си е работа така. Просто трябва да се реши проблема с мейлите. От моя страна съм проверил всичко.
                Не виждам смисъл да получаваш мейл за всяко писане в тема с абонамет. След като си абониран за дадена тема и натиснеш бутона Настройки ти излизат всички теми с абонамент, че даже ти ги подрежда хронологично според най-новото написано. Обясни какво печелиш да следиш мейли постоянно, вместо да натиснеш един бутон и да видиш всички теми на едно място?!?
                LZ1PER

Коментар

Писал съм на супорта да го погледнат.

Коментар

Вече би трябвало всичко да е наред.

Коментар

Вече е наред, да. Какъв конкретно беше проблема?

Коментар

Първоначално публикуван от Peppy Преглед на мнение
                        Не виждам смисъл да получаваш мейл за всяко писане в тема с абонамет. След като си абониран за дадена тема и натиснеш бутона Настройки ти излизат всички теми с абонамент, че даже ти ги подрежда хронологично според най-новото написано. Обясни какво печелиш да следиш мейли постоянно, вместо да натиснеш един бутон и да видиш всички теми на едно място?!?
                        Аз мейли и без друго следя. По-точно не аз, а Оutlook и мейл клиента на телефона ми. Като получавам уведомления не се налага да правя нищо освен да натискам линковете в мейлите. Като не получавам трябва нарочно да вляза във форума и да ровичкам. Абониран съм за над 5000 теми, та меню "настройки" не е твърде използваемо за да видя отговори примерно от вчера, а все още има дни в които нито пускам компютър, нито проверявам мейли с телефона.

Коментар

Имам уверението на сисадмина, че проблемът с мейлите е оправен.
                          www.offnews.bg

Коментар

• Re: От: Проблеми в работата на портала. V3

Вече е наред, да. Какъв конкретно беше проблема?
                            Спарки, нямам информация за проблема.

Коментар

Появи ми се някакъв "хибрид вю" като вляза в темите. Аз с ли си го сложих без да искам или е от платформата?
                              Как се маха?
                              Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Може от офнюз да правят нещо. Иначе изгледа на форума се настройва от сетингс. Там са опциите за изглед.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X