Бях се притеснил, че форума тотално е спрял. Чистих кеш-а, но само за форума и нищо не беше станало. Взех да пробвам да изчистя цялата история на посещения. Тръгна форума и за няма и 10 минути работа - пак грешка и до екрана по-долу. От там нататък само този екран се появява, не мога да стигна форума. Това се получава с Chrome, та се принудих с internet explorer да се занимавам, та поне да успея да пиша тук. А това се получава и на личният и на служебният компютър, без да е въведен google акаунт на служебният.Някой, ако има идея що така се получава, ще съм му много благодарен, че хич не ми се нрави тоя explorer.
Една преинсталация на Chrome дали може да помогне в случая, защото и аз не знам какво може още да се изтрие? И другият въпрос - въвеждането на google акаунта няма ли да върне пак ситуацията в изходна точка, дори и с преинсталацията да се получи ?
ПП: Това с ендпойнт-а може ли да е случайност, защото сега няколко пъти пробвах и не излиза, а на личният нямам антивирусна, а ситуацията е същата ?
Това ми беше и следващият въпрос, защото се сещам, че тази опция я цъкнах докато беше новата платформа, и почнах да търся, но не намерих опция да се разкача. Сега отивам в Настройки - Редактиране на връзки и там просто присъства бутон към Фейсбук. Като го цъкна излиза прозореца долу. Да не би аз да не търся, където трябва ?
Коментар