Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала. V3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Проблеми в работата на портала. V3

Не съм казвал, че ти си обиден.
    "Непоисканите" предложения са като "непоисканата реклама" - щом си в обществен форум рискуваш да ги получиш. И теб никой не те е питал как е по другите форуми, ама ей го на - обясняваш.

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
    Ако трябва да бъда честен, това не го разбрах. Някъде е обширно понятие. Тук (форума) също е накъде. Ако някой внезапно те обиди във форума, ще се окаже че ти си бил обиден някъде. И съответно ще запалиш джапанките?
    Вярно е - не си го разбрал.
    Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
      ...И теб никой не те е питал как е по другите форуми, ама ей го на - обясняваш.
      Не случайно споменах че вероятно четем различни неща. Прочете ли цитата към мнението? Там не се пита, там се обяснява как е по другите форуми. А обяснението доста се разминава с реалността. Надявам се, сега да е станало по ясно.

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
      Вярно е - не си го разбрал.
      От написаното, се разбира това което съм споменал по-нагоре. Какво си имал предвид, само ти си знаеш...
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Re: От: Проблеми в работата на портала. V3

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
        Аз съм супер обидена от тези ЛС-та. Не е честно и не е в правилата на Форума, което не ми харесва! Егати, и аз мога да продавам гащи на пазара и да ги рекламирам тук, но ще ме порежат. Та г-жа Реклама - от къде на къде ... Тъпотия!
        Юзъра е системен и е за нуждите от реклама във форума. Рекламата е свързана с тематиката на форума, не е за гащи. Много мразя банери и реклами, предпочитам обаче да гледам реклами свързани с форума отколкото тези вървящи в момента, как да отслабна и как да ми поникне коса на места на които не искам. Тези реклами вървят поради липсата на адекватни реклами. Ок но как да има тематчни и адекватни, като мрънкате за едно ЛС, което можете да изтриете за 1 секунда дори без да го четете.
        Последно редактирано от Daniel; 29-05-16, 20:01.

Коментар

• От: Re: От: Проблеми в работата на портала. V3

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
          ...как да има тематчни и адекватни, като мрънкате за едно ЛС, което можете да изтриете за 1 секунда дори без да го четете.
          А колко време щеше да отнеме един пост(един единствен!) в правилата, който отменя забраната за рекламиране чрез лични съобщения?

Коментар

• Re: От: Re: От: Проблеми в работата на портала. V3

Първоначално публикуван от Kozzzec Преглед на мнение
            А колко време щеше да отнеме един пост(един единствен!) в правилата, който отменя забраната за рекламиране чрез лични съобщения?
            Тази забрана си е валидна и си важи на 100 процента. Потрбителя реклама е служебен. И се използва за рекламни постове. Не е някой си.

Коментар

• От: Re: От: Re: От: Проблеми в работата на портала. V3

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
              ...Потрбителя реклама е служебен. И се използва за рекламни постове...
              Ей това в правилото се добавя и всичко заспива.

Коментар

• Re: Проблеми в работата на портала. V3

Не смята че е нужнно да се добавят системни политики в правилата те са за потребители, но ще го предложа. Вече не зависи от мен.
                Поздрави.

Коментар

Нищо няма да предлагаш. Обяснил съм го в две от другите теми - въпросните правила са за регистрирани потребители. Някои просто не искат или да го разберат, или се правят на ударени + тук таме се появи някой нов тежко обиден и накърнен, а общия рев е, че ракламата не била поискана. Глупости на търкалета! То бива самозабравяне, ама вече минаваме всякакви граници. Борим се за права и нови идеологии. Алооооооооооооооо.... за сметки става дума!!!
                  Иначе съм готов да се хвана на бас, че плащащите да не виждат реклама няма да минат 20-30 човека, но за сметка на това, ако някой бъде баннат или по някакъв друг начин му се накърнят изконните права във форума, представяш ли си какъв рев ще настане. Твърдо съм против тази схема!

Коментар

Аз предлагам да се прекрати дискусията за рекламата. Не друго, ами и двете страни вадят странни аргументи, а проблемът си е дълбок.

Коментар

Ами дълбок е - плащането на сметките е сериозен проблем и се решава от други. Не веднъж е ставало дума, че форумът от реклама не успява да си плати сметките, но това не пречи да се намерят хора да се сърдят, че някой се скъсал от печалби на гърба на бедния потребител.
                      Да - и аз съм се възмущавал от агресивна реклама, особено от банерите на цял екран, от които форума се свива до една колона в средата, но толкова горки страдания за лично съобщение...

Коментар

От 2 или 3 дни не получавам уведомления за отговори по темите ми с абонамент, както и уведомления за лични съобщения.

Преди малко опитах да вляза с грешна парола, после избрах "забравена парола" и си получих както мейла с линка за резетване, така и мейла след това с резетнатата парола, тоест проблема не е в моя телевизор, иначе казано филтри по пътя за форумския мейл подател няма. Може ли да се направи нещо по въпроса - вече няколко човека дето чакат отговор из разни теми ми пускат лични, за които също не получавам уведомления.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• Re: От: Проблеми в работата на портала. V3

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                          От 2 или 3 дни не получавам уведомления за отговори по темите ми с абонамент, както и уведомления за лични съобщения.

Преди малко опитах да вляза с грешна парола, после избрах "забравена парола" и си получих както мейла с линка за резетване, така и мейла след това с резетнатата парола, тоест проблема не е в моя телевизор, иначе казано филтри по пътя за форумския мейл подател няма. Може ли да се направи нещо по въпроса - вече няколко човека дето чакат отговор из разни теми ми пускат лични, за които също не получавам уведомления.
                          Да забелязах го това, много пощи има за разпращане за уведмления за лични съобщения. Ще пиша ако могат да ги канселират. Заради рекламката е, не се очакваха толкова пощи да минт за уведомления за лични.
                          Последно редактирано от Daniel; 31-05-16, 13:34.

Коментар

От понеделник нямам уведомления на пощата за ЛС това следствие на горния проблем ли е ?
                            За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
                            0878 79 20 61 Борис

Коментар

Аз продължавам да нямам уведомления за нищо... Ракламката я получих, и май беше последното, дето получих.
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• Re: Проблеми в работата на портала. V3

Писал съм на супорта, опашката от пощи не може да мине.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X