Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала. V3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Re: Проблеми в работата на портала. V3

Когато маркираш като прочетено, вече не са нови темите за теб, съответно ги няма в списъка.

Коментар

• От: Проблеми в работата на портала. V3

Добре де, някой няма ли да оправи най-накрая тъпите шпации при писане на отговор? Това са елементаризми, в крайна сметка. В момента го прави при отговор на ЛС, например.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        Добре де, някой няма ли да оправи най-накрая тъпите шпации при писане на отговор? Това са елементаризми, в крайна сметка. В момента го прави при отговор на ЛС, например.
        И при мене но само на първия ред.

Коментар

Зарежи го тоя хром.

Не че оправдавам пълната липса на поддръжка тука, просто основен източник на много проблеми е инициативата на Гугъл да разбутват всичко, чунким някой се откаже да ползва нещата които ТЕ не искат да се ползват.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
            Зарежи го тоя хром.

Не че оправдавам пълната липса на поддръжка тука, просто основен източник на много проблеми е инициативата на Гугъл да разбутват всичко, чунким някой се откаже да ползва нещата които ТЕ не искат да се ползват.
            Ще го зарежа, когато нещо от другите започне да върви сравнимо, и developer mode му е сравнимо. Към момента такова няма. При това силно се съмнявам че конкретния проблем е от Chrome. Някой накъде е творил без да знае какво прави. Имаме си един такъв бързак и в нашия офис.

...или пък са ъпдейтнали JQuery или нещо друго като него, което е имало доволно промени във времето.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Спарки за съжаление, никой нищо не е ъпдейтвал. Я ме осветли какъв точно е проблема. Аз също съм с хром и до сега не съм забелязал никакъв проблем с редактора. Тоест не съм забелязал описания от теб проблем.

Коментар

Еми влез в някое лично съобщение и започни да пишеш отговор в полето за бърз отговор. Ако текущо си на последен символ, не вкарва шпации. Преди седмица правеше същото и в отговори по теми, ако не се лъжа. Сега не го прави, значи някой е бърникал, но не е добърникнал навсякъде. Това и на домашния, и на служебния компир.

Коментар

И при мен понякога се явява проблема, все едно не натискам или не работи бутон 'шпация' и всичко е слято. С 'Хром' съм.

От време на време и някаква досадна страница/реклама ми се отваря при влизане във форума, някаква зелена 365 нещо си......От поне 3 различни компа и различни IP адреса.
                  Това което ни липсва ни кара да мечтаем.

Коментар

Еми влез в някое лично съобщение и започни да пишеш отговор в полето за бърз отговор. Ако текущо си на последен символ, не вкарва шпации. Преди седмица правеше същото и в отговори по теми, ако не се лъжа. Сега не го прави, значи някой е бърникал, но не е добърникнал навсякъде. Това и на домашния, и на служебния компир.
                    Нямам хром обаче.

Коментар

Аз имам същия проблем. Почнах да слагам единица (че ми е най-удобен клавишът) и да пиша преди нея, тогава шпацията работи. Като напиша нещо, изтривам въпросната единица в края на изречението и тогава пускам мнението. Понякога си слага интервали, но рядко.
                      България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Не ,че е голям проблем , но бихте ли сверили часа.
                        А за шпацията , моя лаптоп го спаси таблетът...
                        Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Ко му е на часовника?
                          Показва 21:33 сега
                          Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Опцията за качване на снимки я няма .
                            На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Писах на супорта.

Коментар

Оправили са го ...благодаря Дани.
                                На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X