Здравейте! Опитвам се да си сменя профилната снимка, но не се получава.
Без значение дали я "качвам" (150х150 пиксела и 59кб големина) или се опитвам да я вържа чрез интернет страница, не ми се позволява.
Това е снимката.
А това ми изписва форумЪТ
Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново
Оказа се и аз требва да питам за изпращане на снимки. Съвсем чинно си пиша коментар, два пъти "Enter", качвам снимка "от моя компютър", не два, а цели 4 интервала, втора, трета, подреждат се хоризонтално.................Изпрати! Вертикално подредени и залепнали една за друга, на някои места залепен коментар, на други не...Уот е това и как трябва да се слагат снимки, че да е достатъчно прегледно, защото оставам с впечатление, че програмата ми се подиграва.
Пишеш качваш. След снимката ентетр за да не е заедно с коментара. Преди да постнеш имаш прегелед. Общо взето като в уърд, но там е малко по интелигентно.
Дани , пробвам да кача снимка и получавам подкана.
Не съм комп- специалист и да ти кажа е гадно.Снимки които съм качвал вече не стават.
Не знам как трябва да е но и така не е.
Към тебе нищо лично , но поне отговаряш и не е глас в пустиня.
Дани , пробвам да кача снимка и получавам подкана.
Не съм комп- специалист и да ти кажа е гадно.Снимки които съм качвал вече не стават.
Не знам как трябва да е но и така не е.
Към тебе нищо лично , но поне отговаряш и не е глас в пустиня.
Иво, ако са голями трябва да ги намалиш като размер. Това не можаха да го оправят.. windows image resizer е добра програмка. Можеш да намалиш много снимки наведнъж. За форума 1024 по 768 е добър размер.
Да попитам/може би не е съвсем точното място, ама не намерих друго за целта/.
От известно време при влизане вав форума, а и след това при сърфиране из подфорумите постоянно ми излиза рекламен банер в дясно на екрана на гуми...да пИчеля и т.н.
Първия път му удрям кръста, ама той се появява постоянно и постоянно.Това е много изнервящо...направо ме влудява...Има ли опция да не виждам това нещо.То бива реклама, ама това е много дразнещо...чак до степен, че ме кара не само въобще да НЕ СЕ интересувам от съдържанието му/а то целта май трябва да е обратната/, а направо да не ми се влиза във форума!!!
Та въпроса е ...може ли това НЕЩО да не го виждам?
И без това форума се превърна в рекламно пано...ама това ми идва малко в повече...!
Поздрави!
NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
Интересното е, че след като писах/въпреки, че няма никакъв отговор/, въпросния банер "магически" спря да се показва...
Та ако се запази това положение и занапред...отговор не ми трябва!
Благодаря!
NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
Интересното е, че след като писах/въпреки, че няма никакъв отговор/, въпросния банер "магически" спря да се показва...
Та ако се запази това положение и занапред...отговор не ми трябва!
Благодаря!
Ще се извърти рекламата ( платено за такъв срок) и нема вечеее.
Обаче пак недоклатените нещо мотат.На лични няма шпация.Обичам си форума , ма бих любил някого от съпорта!
Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.
При мен често се получава такъв ефект и при писане на 'Бърз Отговор' (стандартния не съм го пробвал)...
Ако копи/пейстна шпация в мнението - от там нататък писането на шпация се 'отпушва' и работи без проблем..
Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.
Коментар