Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала. V3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Проблеми в работата на портала. V3

Еми да я кръцнат тая опашка с ножицата. Или логиката е че ако форума пречи на рекламата ще махаме форума?

А и принципно си ми се струва че е по-редно за разпращане на реклами да си има отделна система. Изискванията към едното и другото нямат нищо общо, а често и обема информация вътре.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• Re: Проблеми в работата на портала. V3

ВЪобще не е идея да се праща на пощата, просто почти всички са си сложили да им изпраща поща при лично съобщение.

Коментар

Няма да ги чакам, готово е. От тук насетне ще ги получавате.

Коментар

Е много ясно че ще сложат. То надали има потребител дето да не е сложил уведомления по пощата при ЛС. Явно нещо по веригата не работи както трябва, обаче - или системата не смогва да разпрати масово майли при реклама по ЛС, или нещо от сорта. Тоест, ако ще се пускат реклами по ЛС е редно нещата да са изчистени преди това, а не при всяка пусната реклама да има няколко дни драми. То нали и мигрираме, уж.....

Нямам и уведомление и за двата ти последни отговора по настоящата тема. Може ли да пробваш да ми пратиш ЛС, да видя дали то се е оправило?
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• Re: От: Проблеми в работата на портала. V3

Минават без проблем, ще ти пратя и лс. Нали знаеш че не се пращат веднага, скеджъла е на 10 минути, но понякога се забавя заради други задачи.

Коментар

• Re: От: Проблеми в работата на портала. V3

Пратих, записаха се в бач листата. Преди малко заминаха предишните. Не знам дали са били за теб.

Коментар

Всичко работи вече, уж.

Коментар

Сега пък какво му е? Се едно процесорът ми е 8080.
                  Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Не работи бутона ИЗБРАНО в главната страница на форума...
                    ...Вие нямате право на достъп до тази страница. Причините за това е възможно да бъдат:

Нямате право за достъп до страницата. Може би, Вие се опитвате да редактирате нечия публикация, да достъпите модераторски, администраторски опции или други системи, които са Ви забранени?
                    Ако се опитвате да публикувате, е възможно, Администраторът, да ви е забранил достъпа, или Вие още да не сте получили активация.
                    Ако сте младши участник и се опитвате да пуснете обява - прочетете пак правилата на форума.
                    Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                    Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Изчисти си кеша.

Коментар

Ясене , ей сега като се мъчех да прикача снимката с казана / от телефона / като отвори прозорчето за прикачане и при опит да увелича същото прозорче почва да се скрива в долния десен ъгъл. Преди време не беше така . Работеше си нормално .
                        На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Баш така си беше и отдавна ме нерви. Ама това е положението.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                            Баш така си беше и отдавна ме нерви. Ама това е положението.
                            Благодаря за разбирането ...значи проблема не е в моя телевизор и нищо не мога да направя . Но наистина преди година и половина като си купих смартфона прозорчето можеше да се увеличава за да виждаш какво правиш. То и сега се увеличава , ама ми бяга / скрива се /

Коментар

Не е мобилна версия за това д така. Аз ползвам тапатолк.

Коментар

• От: Re: Проблеми в работата на портала. V3

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
                                Не е мобилна версия за това д така. Аз ползвам тапатолк.
                                А този тапатолк къде да го намеря ?

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X