Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Добави нарушение на.........!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Добави нарушение на.........!

Първоначално публикуван от FBravo Преглед на мнение
    Да,в това съм сигурен
    А какво ще се промени,ако пиша тук,за какво става въпрос?
    Както казах, уведомил съм администратора.....
    Щото така е само приказки. А дали наистина има нарушение или само според теб има нарушение, докато не се види черно на бяло и разгледа, не може да се каже.
    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Да,в това съм сигурен
      А какво ще се промени,ако пиша тук,за какво става въпрос?
      А може би вече наистина сте за картон,много безпочвени обвинения-срещу неизвестен извършител.

Нямаше и да пиша в темата ама не мислите ли,че станахте банален?
      ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Хихи. Пак сте изместили темата и сте погнали Модераторите и СуперМените. Аз предлагам всеки от следящите за дисциплината да предостави своя снимка, която всеки юзър може да си разпечата и да цели с яйца, когато не е доволен И ще си направим тема, кой Модератор целих днес

Извън майтапа мисля, че общо взето Модераторите /респективно Супер Модераторите/ си вършат работата много добре. Разбира се може да има изключения, но поне на мен не са ми се натрапили такива.
        http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
        http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
          Щото така е само приказки. А дали наистина има нарушение или само според теб има нарушение, докато не се види черно на бяло и разгледа, не може да се каже.
          Първоначално публикуван от Красимир Начев Преглед на мнение
          А може би вече наистина сте за картон,много безпочвени обвинения-срещу неизвестен извършител.

Нямаше и да пиша в темата ама не мислите ли,че станахте банален?
          Така по-добре ли го виждате?

Или,от чисто българско любопитство се интересувате?

И г-н.Начев,несъм се впуснал да обвинявам никого,просто казах една истина,а всички скочиха да любопитстват
          или,може би се цаните за модератор,че се обаждате така НЕбанално

пп.да кажа пак,че току виж някой пак ме предложил за картон:
          уведомил съм администратора
          Да не зависиш от "Органи" в България....

Коментар

Първоначално публикуван от zloto69 Преглед на мнение
            Да,за червената точка се отнася

От къде въпросният юзер ме познава и знае аз какво правя за обществото
            Досега отсъствах,та имам питанка към засегнатия:
            Скринйншота неволно ли е направен с моята публикация отдолу или не?
            Ако е липса на технически познания и така е излязло-добре,ако обаче е някакъв намекотвърдек-сметката е проста.Дето не съм се занимавал с глупости на парче,нямам право след добиване на +ПЛ да оценявам с отрицание когото и да било.Такива са правилата.Мога да маркирам само със "зеленко".
            Отделен е въпросът с волското търпение на колегите модератори-обсъждането на репутация,дори без да си направиш труда за уведомление на администрацията или подобна форма на дискретна заинтересованост,тук подлежи на санкция.
            Вкратце-айде да не се правим на ощипани госпойци-нали офроудъри,корави пичове и т.н.
            Шляпнал ти е някой несъгласие с твоето мнение в "червено"-чудо голямо.Всеки има такива в репутацията си,гаранция.Ти орева маалата-случва се,спокойно.
            То за една половинеста чаша,тия дето смятат,че е полупълна ще ти праскат зелени,а тия дето смятат че е полупразна ще бучат червени.
            Никого не можеш да задължиш да е перманентно съгласен с теб.

Коментар

Ами след като сте го уведомили защо толкова много пъти споменавате тук в тази тема за нарушения от еди кой си?

Макар че няма нужда да ви давам обяснение защо съм се обадил,писах в темата защото пишете ненужни коментари,обвинения и накрая оправдания,че сте писали на Администратор.Ми като сте писали,чакайте отговор,не да се оплаквате за някакви червени точки каквито всеки има.
              ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Така по-добре ли го виждате?

Или,от чисто българско любопитство се интересувате?

И г-н.Начев,несъм се впуснал да обвинявам никого,просто казах една истина,а всички скочиха да любопитстват
                или,може би се цаните за модератор,че се обаждате така НЕбанално

пп.да кажа пак,че току виж някой пак ме предложил за картон:
                От така изложеното, оставам със смътното чувство че си уведомил администратора

От което би следвало да чакаш отговор от него. Което би следвало да стане, ако уведомлението е достатъчно сериозно, и ако не е било последния месец (предвид че последния месец администратора отсъства често)

Не забравяй да споменеш още петдесетина пъти че казваш истината. Може някой все още да се съмнява в това.

Междувременно - тук повече няма какво да избистриш, щом не можеш да изясниш за какво става въпрос. Иначе схемата "обясненията - на четири очи, обвиненията - пред всички" може и да ти се вижда примамлива, но няма да стане.
                Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Както казах и по-горе, има значение дали нарушението е истинско или плод на объркване или въображение. Това няма как да преценим докато не разберем какво е. Така че всички останали спекулации са излишни, докато говорим с недомлъвки.
                  Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

А как става така, че регистриран 2008 с 55поста има 5т. точки при гласуване и едно тъмно-зелено квадратче репутация. Това е софтуерен проблем.
                    ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

• До: Добави нарушение на.........!

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
                      А как става така, че регистриран 2008 с 55поста има 5т. точки при гласуване и едно тъмно-зелено квадратче репутация. Това е софтуерен проблем.
                      Ми със всяка изминала година се добавя 1 точка. Освен това той може да има много гласувания като брой точки, но да са през големи периоди, а също и като има малко мнения и репутацията да не се е вдигнала. Системата така си ги смята.
                      Макар, че случаят е интересен. Копирай линк да го видим.
                      Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                      A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                        Ми със всяка изминала година се добавя 1 точка. Освен това той може да има много гласувания като брой точки, но да са през големи периоди, а също и като има малко мнения и репутацията да не се е вдигнала. Системата така си ги смята.
                        Макар, че случаят е интересен. Копирай линк да го видим.
                        1-година - 1точка;
                        55 поста (1000 точки = 1 точка при гласуване);
                        за остатъка значи, че "супермени" с по 60т. при гласуване са го наградили с общо 66-пъти гласувания, по 1-път за всеки пост. Прегледайки постовете, вяравай ми няма нито един извънземен сред тяк, който би предизвикал внимание. Ако гласувалите а с по малко "точки при гласуване", значи че оче повече люде са дали гласа си, не хващам логиката, обаче (водейки се от смисъла). Ако настояващ, ще ти пратя името на "великия".

Коментар

Регистрацията на въпросния потребител е от края на 2005г,( а не от 2008г) от което са 4т, или по една за всяка година, и една е получил от гласувания, та общо 5т.... Всичко е наред, т.е няма намесени "супермени"
                          Последно редактирано от Peppy; 07-08-09, 23:19.
                          LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
                            Регистрацията на въпросния потребител е от края на 2005г,( а не от 2008г) от което са 4т, или по една за всяка година, и една е получил от гласувания, та общо 5т.... Всичко е наред, т.е няма намесени "супермени"
                            Ок!

Коментар

Да,ама само за простите юзери
                              Има ли наказан супермодератор,затова,че е споделил с модератор,кой му е гласувал с червено...
                              Знам отговора-няма.....а уж било анонимно
                              защо- защото както навсякъде в България,има двойни стандарти

пп.Неискам да обидя никой,но това си е самата истина.
                              Колега, хайде да цитираш един случай, с конкретни имена и факти, когато това се е случило.
                              LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

мен ми е интересно примерно защо ей този мод. е заслужил бан.... вече от доста време...:

| + |
                                kolonal-Васил Гергов

за banjo мога да се сетя
                                - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
                                - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X