Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Добави нарушение на.........!
Свий
X
-
До: Добави нарушение на.........!
Непременно!Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеИ да почерпиш
Живот и здраве да е всяко лято пътуваме до Бургас и околностите.За мен ще е удоволствие да се запознаем.
Последно редактирано от Ивайло Александров; 01-01-09, 19:25.Hyundai TERRACAN 2003 2.9 CRDi 150 автомат
VW T4 Multivan 1993 2.4D AAB
Коментар
-
Уж и аз съм с ПЛ а не виждам никакви картони в моя профил ?Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнениеДа, с получаване на Право на легитимация | + ПЛ | се получават някои нови опции.DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
Коментар
-
Картоните в профила ти са на графа "Нарушения" и даже имаш един червен.
Тук става дума за червеничко и жълто квадратче, застъпени едно върху друго, които се намират горе в дясно до номера но поста и везничките на репутацията. Тези картончета се появяват след като се достигне статут +Право на легитимация. Обикновените юзъри не могат да дават картони на модератори. То и модераторите не можем да се наказваме помежду си.
Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
A2 (+)
Коментар
-
Мииии нямам такива картончетаПървоначално публикуван от cveti Преглед на мнениеКартоните в профила ти са на графа "Нарушения" и даже имаш един червен.
Тук става дума за червеничко и жълто квадратче, застъпени едно върху друго, които се намират горе в дясно до номера но поста и везничките на репутацията. Тези картончета се появяват след като се достигне статут +Право на легитимация. Обикновените юзъри не могат да дават картони на модератори. То и модераторите не можем да се наказваме помежду си.

А относно червения картон...Добри ще му скъсам ушите, се бъзикаше с мен и така си остана
DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
Коментар
-
Разбрах го, след като Васко ми го обясниПървоначално публикуван от cveti Преглед на мнениеТи да не би да гледаш собствените си постове?! Ти сам на себе си картон не можеш да дадеш. Виж постовете на някой друг.
DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
Коментар
-
Да взема, да ти перна един картон... за невярна информация...Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение...То и модераторите не можем да се наказваме помежду си.
Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.
Коментар
-
Аз така като гледам, на модераторите ми излизат картончета в горния десен ъгъл! Значи мога да им тресна по един! А виж, на супермодераторите картончета няма! Значи на тях не мога да им тресна
!
"Do not correct a fool, for he will hate you;
Correct a wise man, for he will appreciate you."
Коментар
-
Вероятно сте нарушили правилата на форума. Сигурен съм, че сте се съгласили и приели, просто отмятайки квадтратчето, без да сте ги прочели.Първоначално публикуван от montiora Преглед на мнениенякой може ли да ми обясни защо получих картэн за една обява в какво точно се състои нарушението ми
Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Коментар
-
Колегата, който ти е дал картона, е написал ясно и на български език за какво е.Първоначално публикуван от montiora Преглед на мнениенякой може ли да ми обясни защо получих картэн за една обява в какво точно се състои нарушението ми
За търговска дейност във форума си има правилаЗа да публикувате търговски обяви, трябва да имате статус +ТП, който се придобива след одобрение от ръководството на портала и заплащане.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Не. Опитай да цъкнеш на картончетата на мой пост, примерно. Ще ти излезе съобщение "Вие нямате права да предупреждавате Модератори!"Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнениеАз така като гледам, на модераторите ми излизат картончета в горния десен ъгъл! Значи мога да им тресна по един!
Джорджо, опитай де, да ми треснеш един картон!
Макар, че ми се върти нещо, че по едно време имаше някакви промени с даването на картони и се дадоха още някакви права, някой на някой да може да дава вече. Ама трябва да го потърся.Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
A2 (+)
Коментар
-
тц, оказа се, че картона над мнението ти, е почти тапет...
Вие нямате права да предупреждавате Модератори!Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
А
Коментар