Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Добави нарушение на.........!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: До: Добави нарушение на.........!

Това не е присмех, и как разбраха че тона е заядлив?
    Ехх, Тодоре аз като искам да се заяждам излизам от офиса и от 150 човека персонал все намирам с кого.
    Няма лошо, така са сметнали така са сторили.Било е предложение.Както споменах по рано аз гледам нещата от хубавата им страна.Да си жив и здрав и ние покрай тебе , за мене не е от значение нито репутацията, нито ранга в един виртуален свят, а как и с какво съм допринесъл в ситуация.За щастие форумите не могат да пресъздават атмосверата и ефекта от визуалния контакт.
    Както и да е за мен тази тема е отминала мноого отдавна, просто се позабавлявах, подклаждаики малко страстите на по запалените участници в портала.Уважавам всяка една работа, вашата включително и най малко искам да ви се бъркам, лесна такава няма.
    Око за око и светът ще ослепее

Коментар

• От: Добави нарушение на.........!

Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнение
      Аз пък съм горд собственик на два що годе скорошни червени картона (имам си и други два, но по-стари и напълно заслужени - за правопис и за излишно мнение, т.е. спам), които ми носят някакви точки (не искам да знам за какво са, само предполагам, че като събера пълен актив ще получа някаква по-голяма "награда"). Първият ми картон бе защото съм "спамил и постусловил" в раздел "Спам". Тогава малко се ядосах, защото правилата на раздел "спам" уж позволяват това, а освен всичко друго не смятах, че съм виновен, че темите които отварям се разискват и коментират активно (та излизат напред, за да дразнят модератора), но тогава си замълчах срамежливо, защото дествително личната ми оценка беше, че съм прекалено активен спрямо другите участници в портала. Като текст към картона ми бе предложено "да преосмисля престоя си във форума", което направих и ще видите статистиките на профила ми - от тогава пиша и участвам в дискусии неимоверно по-малко и мисля, че се вписвам в желаните норми за редови потребител (от гледна точка на брой мнения на ден).

Днес, както споменах по-горе, отново бях "картониран", защото участвах прекалено активно в една дискусия... сиреч пак прекалих и го съзнавам. Дори имах наглостта да отговоря на двама различни човека в две отделни мнения едно след друго, вместо да ги обединя в едно и това определено "преля чашата". Логически разглеждам проблема и признавам, че това е нещо действително лошо. В текстът към картона ми пише "Многократно сте предупреждаван, да ползвате бутона за редакция, а не да редите мнения, едно след друго, в рамките на няколко минути"... Е, не помня да съм бил предупреждаван някога въобще, камо ли пък многократно, но да кажем, че модераторът е напълно прав - сигурно някъде из дебрите на правилата на форума има такова писано правило или най-малкото "вече е дискутирано в друга тема". Незнанието на "закона" не ме освобождава от отговорност.

Така изглежда пак ми се налага "да преосмислям престоя си във форума" и обещавам, че ще направя всичко възможно. Извинявам се на всички участници за проявената от мен грубост и наглост - очевидно повтарям на една и съща грешка. Отново ще се опитам да се сдържа и смирено ще спра да спамя като си изразявам мнението по местата, където съм сметнал, че има някаква полза от него. Моля, ако забележите, че отново съм се разпуснал и съм прекалил, да ми дадете пълен актив от точки, за да ме излекувате от жаждата и желанието ми да участвам в различни дискусии по различни теми. Може би, както нееднократно заявяват други участници, наистина съм болен (споменавани са най-различни болести, които обикновено се свързват или с младостта и некомпетентността, или с някакви "соц идеи") и имам нужда от лечение. Явно досегашният ми престой във този форум не се оценява добре нито от ръководството, нито от мнозинството участници, за което поднасям своите най-искрени извинения на целия екип.

Надявам се, че не съм навредил трайно на никого.
      Според правилата на форума , след туй изказване пак трябва да получиш картон !
      Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
      New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Филипе, форумът е предимно мъжки и може би това определя начина на структуриране и модерация. Вероятно е необходима тази здрава дисциплина, за да не се получи нещо доста разводнено. Доста е тънка границата между добра организация и дисциплина и излишно модераторско престараване /включително цензура/. Истината, за мен лично е, че многословието и писането не се толерират особено /справка - всеки може да погледне кога съм регистрирана тук и броя на постовете ми и сам да прецени дали съм от тези, които са "на всяка манджа - мерудия"/. Но и при това, от около година време, се случва вече на три пъти да бъдат изтрити мои постове, които, смея да твърдя, нямат общо нито със спам, нито пък са нарушили някое форумно правило. Аз, като човек свикнал с дисциплината, съм си направила изводите и се старая повечко да чета, а по-рядко да пиша. Всеки собственик има право да определя правилата на собствената си територия. Ние, всичките тук, сме просто гости.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
          Филипе, само на последната страница, на въпросната тема се наложи да сливам няколко двойки последователни мнения. Бутонът за редакция, долу в дясно е точно за това, при нужда, да си допълниш мнението. Не ми се търси из форума, но въпреки твърдението, че не си предупреждаван, сигурен съм, че лично аз съм те предупреждавал в много теми, включително и пишейки с червено в твои мнения. Опитай се да си представиш, че и модераторите имат желание да попрочетат нещичко, или дори да напишат, а не само да вървят подире ти и да ти събират разхвърляните мнения...
          Моите уважения, но всички сме тук за да попрочетем и евентуално за да напишем (изразим свое мнение) На всеки може да се случи да сгреши...

Коментар

Първоначално публикуван от mimi77 Преглед на мнение
            Моите уважения, но всички сме тук за да попрочетем и евентуално за да напишем (изразим свое мнение) На всеки може да се случи да сгреши...
            Неволно, да - за системни грешки/волни или не, коментара е за старши участник и ексмодератор - той ако не е наясно.../ си има перо.

Коментар

Колеги, един технически въпрос.
              Как да отговоря "с цитат" на двама участника и това да бъде в един пост? Виждал съм такива постове, значи е възможно. Моля за съвет.
              Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.

Коментар

Първоначално публикуван от zippel Преглед на мнение
                Колеги, един технически въпрос.
                Как да отговоря "с цитат" на двама участника и това да бъде в един пост? Виждал съм такива постове, значи е възможно. Моля за съвет.
                Има отстрани един бутон с кавички и плюс. Нацъкваш съобщенията по него и после долу "Отговор"
                Е, винаги можеш да си редиш ръчно таговете quote.../quote

А защо питаш точно в тази тема? Така въпросът ти излиза на всички участници, които се интересуват точно от тази тема, като ново мнение.

Коментар

Благодаря за отговора. Мисля, че е бил полезен (и ще бъде) и на много други. За да не правим излишни постове, нали и това е част от темата?
                  Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X