Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Добави нарушение на.........!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Добави нарушение на.........!

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
    Напротив, всичко си е същото, освен това, че само модератори могат да дават картони. И преди и сега, независимо кой е дал картона той седи в поста долу вдясно (освен ако мнението не е изтрито-тогава не се вижда, но това и преди си беше така). Така че относно информираността нищо не се е променило
    Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
    Картоните продължават да съществуват в досегашната си форма. Пак ще се виждат, но вече могат да ги дават само модератори. Тази опция се отнема само на потребителите с +ПЛ, практиката показва, че първо така или иначе почти не се ползват и второ 9 от 10 картона дадени от не модератор биват отменяни, поради това, че в действителност няма нарушение на правилата, а просто на някой му е прекипяло да спори и почва да раздава картони. После и двете страни са нацупени. Единият, че е получил картон, макар и вече отменен, а другия, че са му отменили картона.

Писали сме заедно с Пепи.

Благодаря за отговорите. Подведох се по един конкретен случай - баннат участник, но явно не е станало с картон или заради картон.
    Както и да е, изясни ми се

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
      Картоните продължават да съществуват в досегашната си форма. Пак ще се виждат, но вече могат да ги дават само модератори. Тази опция се отнема само на потребителите с +ПЛ, практиката показва, че първо така или иначе почти не се ползват и второ 9 от 10 картона дадени от не модератор биват отменяни, поради това, че в действителност няма нарушение на правилата, а просто на някой му е прекипяло да спори и почва да раздава картони. После и двете страни са нацупени. Единият, че е получил картон, макар и вече отменен, а другия, че са му отменили картона.

Писали сме заедно с Пепи.
      Според мен така е по добре.Модераторите да му берат гайлето видя се за кой ли път че една хубава идея оставена на нашенци без контрол бързо се изопачава.Абе трябва си малко казармицаза нашего брата та да е мирно и тихоПоздрави на всички
      К мирной жизни не пригоден.
      Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
      ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Напротив, всичко си е същото, освен това, че само модератори могат да дават картони. И преди и сега, независимо кой е дал картона той седи в поста долу вдясно (освен ако мнението не е изтрито-тогава не се вижда, но това и преди си беше така). Така че относно информираността нищо не се е променило
        не е същото, в профила вече няма секция "нарушения"

Коментар

Да, на всички. Картони могат да дават само модератори. Ако някой от вас види нещо нередно натиска горе в дясно на съответния постинг триъгълничето ( ), в полето пише какъв е проблема и с това дава сигнал на модераторите, от там те преценяват какво да правят
          Пoздравления !
          Така е доста по справедливо , защото на много колеги им липсва умението да дават аргументи и доводи по даден спор , а вместо това вдигат картони .
          Нека всички се научим да не бъдем " против " някое изказване , а да го оборваме с факти .
          Решението и изводите ще станат ясни от силата на аргументите !

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
            Е как да няма или аз не ги схващам???Я виж как ме зацафариха мен - за екстремизьм и пляс

Или сьм само аз нарушителя тук????
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
              Е как да няма или аз не ги схващам???Я виж как ме зацафариха мен - за екстремизьм и пляс

Или сьм само аз нарушителя тук????
              Преди като влезнеш в нечии профил, напр. ти отвориш моя профил, освен :
              "Съобщения от посетители" "За Мен", "Статистики", "Приятели" и преди "Информация за контакт" имаше секция "Нарушения" и можеше да се види участника дали има нарушения и ако има, какви са те.
              Сега я няма тази секция.

Поне аз така го разбрах.
              Последно редактирано от Тануцо; 13-02-09, 09:26.
              Per aspera ad astra.

Коментар

Няма я,проверих те.И добре,че я няма,може да се оправдава човек

Оооопс,поправка.Няма я ако си послушен,аз примерно си я имам.

Втора поправка - няма и как да се оправдаваш,излиза ми нарушението.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Няма я,проверих те.И добре,че я няма,може да се оправдава човек
                  Оооопс,поправка.Няма я ако си послушен,аз примерно си я имам.
                  Втора поправка - няма и как да се оправдаваш,излиза ми нарушението.
                  Ти си я имаш, но аз не ти я виждам, явно си е за твоя консумация/информация и за мене си послушно момче.
                  Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор и попадаш на по-пиян тракторист

Коментар

Демек да се оправдавам викаш.

Е сега е ясно кое и как.Само не ми е ясно,1/0(0) какво е ама не искам и да знам.
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

... Само не ми е ясно,1/0(0) какво е ама не искам и да знам.
                      1 нарушение / 0 наказателни точки
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                        Как да няма я влез в моят и виж,че мо ги пише

Коментар

Първоначално публикуван от MAD NENO Преглед на мнение
                          Как да няма я влез в моят и виж,че мо ги пише
                          Може да ги пише, но не се виждат от други потребители, или поне не от мен и останалите. Може би само потребителя с нарушения и модератори/администратори виждат вече тази секция.
                          Per aspera ad astra.

Коментар

Всеки си вижда неговите нарушения - аз например не виждам нарушения при Нено.

Коментар

Страница 8 от 8 < 1234567 8
                              Покажи първата непрочетена публикация
                              Инструмент за теми Търси в тази тема Оценяване: Режими на визуализация #141
                              03-02-09, 09:40
                              diuks
                              Младши участник
                              Дата на включване: Jan 2009
                              Публикации: 6
                              Точки (при гласуване): 0

До: Оставяте ли джипа сутрин да работи на едно място?

Вече няколко пъти като кликна някъде и ми излизат картоните. Нали само модератори имат картони?! Да не съм се издигнАл нещо?
                              https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

А на мен ми излиза понякога бутон "Редактирай". На чужда публикация. Като кликна върху него, ми казва, че нямам права за редакция....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X