Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Добави нарушение на.........!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Добави нарушение на.........!

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
    Вероятно въпросът Ви се отнася за т.нар. "червенко" - червената точка
    не е харесал написаното от Вас.
    Моля да имате предвид, че съгласно правилата на форума, обсъждане на репутацията, както и разследвания "Кой ми сложи червенкото" не се допускат. Изключение са случаите, в които негативният вот е бил придружен с обиди или заплахи. В такъв случай имате пълното право да се обърнете към администрацията на форума за взимане на съответните мерки. Вече е имало случаи на сакнционирани участници (включително и с бан) за злоупотреба със системата за оценка на репутацията.
    Да,за червената точка се отнася

От къде въпросният юзер ме познава и знае аз какво правя за обществото
    Прикачени файлове
    SUBARU LEGACY 2.2 4WD GX
    0878299791

Коментар

Първоначално публикуван от zloto69 Преглед на мнение

Въпросният юзър не оценява личността ти, а конкретния пост, който е "номинирал"!

Коментар

Не им обръщай внимание.
        Между другото на какъв език трябва да се напише, за да стане ясно, че репутацията може да се коментира само когато има обида или заплаха.

Коментар

Толкова ли е трудно да се приеме, че не всички споделят Вашите мнения?!? Системата за оценка на репутацията се използва за изразяване на одобрение или неодобрение. Никой не е длъжен да се обосновава защо не ме харесва. Даже може и хич да не е прав, но това е неговото мнение и толкова.
          В случая, който е изразил неодобрение, е показал, че смята казаното от Вас за невярно. Дали е прав или крив, това е неговото мнение.
          В коментара няма обида, няма заплаха. Т.е. нямате абсолютно никакво основание да се оплаквате във форума.

Моля да считате това за официално и последно предупреждение. По-нататъшното публично обсъждане на рейтинга Ви нарушава правилата на форума и подлежи на съответна санкция.
          Ние не сме неутрални!

Коментар

ТМоля да считате това за официално и последно предупреждение. По-нататъшното публично обсъждане на рейтинга Ви нарушава правилата на форума и подлежи на съответна санкция.
            Разбрах,
            а до кога ще ми свети това в червено(това вече не се брои за обсъждане,нали ) изчетох всичко писано,ама не разбрах
            SUBARU LEGACY 2.2 4WD GX
            0878299791

Коментар

Ще "свети" докато не го изместят други зеленки. С всяка нова оценка червеното ще бяга надолу.
              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                А как да разбера какви са причините за да е "баннат" някой колега? ...
                Не мисля, че софтуерът изобщо дава възможност да се види причината за бан. Виж как изглежда екранът за налагане на бан според наръчника на форума - няма поле за причина, така че дори и администраторът да иска, пак няма начин да посочи такава.
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Не мисля, че софтуерът изобщо дава възможност да се види причината за бан. Виж как изглежда екранът за налагане на бан според наръчника на форума - няма поле за причина, така че дори и администраторът да иска, пак няма начин да посочи причина.
                  Да се посочи причината за бан е задължително при налагането му, това го вижда и баннатия потребител! Въпросът е, че могат да я видят потребители с по голям ранг!
                  LZ1PER

Коментар

Не мисля, че софтуерът изобщо дава възможност да се види причината за бан. Виж как изглежда екранът за налагане на бан според наръчника на форума - няма поле за причина, така че дори и администраторът да иска, пак няма начин да посочи такава.
                    Имам някакви спомени, че по-рано виждах в профила на всеки какви нарушения има, а сега-не.
                    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Преди се виждаше - когато имаше графа "Нарушения" в профила на потребителя, при БАН се посочваше и причината, най-често "Обида към участник във Форума" и линк към обидния пост.

Коментар

Първоначално публикуван от FBravo Преглед на мнение
                        Да,ама само за простите юзери
                        Има ли наказан супермодератор,затова,че е споделил с модератор,кой му е гласувал с червено...
                        Знам отговора-няма.....а уж било анонимно
                        защо- защото както навсякъде в България,има двойни стандарти

пп.Неискам да обидя никой,но това си е самата истина.
                        Ако си мислиш, че е толкова просто... Всъщност само хора, които са и администратори, освен супермодератори, могат да виждат кой е гласувал репутация. Аз например, въпреки оражевия ник, не мога.

Първоначално публикуван от lama69 Преглед на мнение
                        Преди се виждаше - когато имаше графа "Нарушения" в профила на потребителя, при БАН се посочваше и причината, най-често "Обида към участник във Форума" и линк към обидния пост.
                        Бан може да се наложи по два начина. Единият е автоматичен тридневен бан, който се получава от натрупване на червени картони, те се виждат в профила на потребителя. Другото е служебен бан наложен от супермодератор или администратор. Той може да е за по-продължително време и се дава през съвсем друг интерфейс и не излиза в профила на потребителя. Писането на причина обаче е задължително и баннатия потребител я вижда.
                        Последно редактирано от Тодор (Zaarin); 06-08-09, 16:31.
                        Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Ако смяташ, че имаш сериозни доказателства за нарушения от страна на модератори,
                          Да, имам! Дори бях уведомил администрацията,но.....

Както и да е,несъм смятал да мрънкам срещу лошите,а и през ум не ми е минавало,ще може да накажат модратор зарад прост юзер
                          просто казах истината.(надявам се не е забранено)
                          Да не зависиш от "Органи" в България....

Коментар

Не е забранено. За сметка на това в повечето общества на многократно повтаряне "Това е истината" без подобаващи аргументи се гледа с поне една повдигната по-високо от другата вежда. И ефекта от твърдението се губи с всяко следващо повтаряне.

Та ако имаш конкретен случай - казвай. Ако не - не се чуди ако се почистят малко постовете ти.

А наказани модератори заради "обикновени" юзъри не липсват. В повечето случаи санкцията се изразява в това че престават да бъдат модератори.
                            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                              не се чуди ако се почистят малко постовете ти.
                              Да,в това съм сигурен
                              А какво ще се промени,ако пиша тук,за какво става въпрос?
                              Както казах, уведомил съм администратора.....
                              Да не зависиш от "Органи" в България....

Коментар

Разбрах,
                                а до кога ще ми свети това в червено(това вече не се брои за обсъждане,нали ) изчетох всичко писано,ама не разбрах
                                Ще ти свети докато си в:
                                Режимът невидим ви ....
                                .... Невидим режим
                                Прикачени файлове
                                Land Rover Discovery:
                                - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                                Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X