Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Добави нарушение на.........!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Добави нарушение на.........!

Първоначално публикуван от Kalinkata Преглед на мнение
    А на мен ми излиза понякога бутон "Редактирай". На чужда публикация. Като кликна върху него, ми казва, че нямам права за редакция....
    Това излиза защото в момента поста се редактира.
    ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Ами май има логика това с редактирай. С моите картони сигурно някои модератор раздава шамари /картони/ и за това ми излиза / ако я караме по същата логика де/. Не съм се пробвал да кликам на картона, ама довечера пия три чаши вино и ви почвам.
      https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Никой Модератор не може да направи нищо от ваше име... Щом се "пипне" някое мнение то това се отразява отдолу, кой и кога го е радактирал... Освен това се запазват и оригиналното мнение и всички последващи редакции тъй че винаги може да бъде проверено кой, кога и какво точно е редактирал... А картони или предупреждения може да се дават само от собствено име... от името на друг не може...
        VPetrov.photography

Коментар

Покажи първата непрочетена публикация
          Инструмент за теми Търси в тази тема Режими на визуализация #1
          Днес, 20:15
          giorgio
          Старши участник
          | ОС || +ПЛ |
          | Модератор |
          Дата на включване: Jun 2006
          Публикации: 2,462
          Публикации в блог-а: 1
          Точки (при гласуване): 13

Аз пак да си кажа. Доста често ми излизат картоните. Не че ми пречат ама да си знаете. Излизат даже и на модератори.

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
            Аз пак да си кажа. Доста често ми излизат картоните. Не че ми пречат ама да си знаете. Излизат даже и на модератори.
            Почвай де
            Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
            Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Опитай да дадеш картон на някой, да видим дали може.....не се притеснявай, ще го отменим, т.е. няма да има последствия, пробвай на giorgio, той е свикнал да ги получава такива за проби, ако и на моя пост излизат давай в/у мен...
              LZ1PER

Коментар

Не става! Жалко! Пробвах на Чавдар (V93) - Модератор
                Пробвах и на Druncho- Казва ми, че нямам достъп ... Извинявам се за фалшивата тревога. Картоните излизат, но не мога да ги давам.

Горепосочените колеги бяха избрани абсолютно случайно за пробата. Просто първи те ми попаднаха на мушка.

PC Току що пробвах и на ПЕТЪР БЛИЗНАКА и пак не става. Ще пробвам докато върже!
                Последно редактирано от NIKSD; 22-02-09, 21:35.

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                  Ще пробвам докато върже!
                  Не се напъвай
                  LZ1PER

Коментар

Искам да попитам дали колегата поставил ми червен картон е от НДСВ или ГЕРБ и ако не е защо

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...581#post791581
                    SUBARU LEGACY 2.2 4WD GX
                    0878299791

Коментар

За тази публикация нямате картон. Възможно е някой да ви е гласувал отрицателна репутация, но гласуването на репутация не е санкция а изразяване на мнение. Просто някой не е бил съгласен с мнението ви.

При злоупотреба със системата за репутация и ползването и за лични обиди и подобни - можете да се свържете с администрацията за да вземат мерки.
                      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от zloto69 Преглед на мнение
                        Искам да попитам дали колегата поставил ми червен картон е от НДСВ или ГЕРБ и ако не е защо

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...581#post791581
                        Доколкото виждам, никой не Ви е поставял картон - ни червен, ни жълт.
                        Вероятно въпросът Ви се отнася за т.нар. "червенко" - червената точка, която се появява, когато някой е използвал системата за репутация на форума, за да изрази неодобрението си към изказаното мнение.

Това обаче НЕ е картон и не може да се разглежда като наказание. Просто е индикация, че някой не е харесал написаното от Вас.
                        Моля да имате предвид, че съгласно правилата на форума, обсъждане на репутацията, както и разследвания "Кой ми сложи червенкото" не се допускат. Изключение са случаите, в които негативният вот е бил придружен с обиди или заплахи. В такъв случай имате пълното право да се обърнете към администрацията на форума за взимане на съответните мерки. Вече е имало случаи на сакнционирани участници (включително и с бан) за злоупотреба със системата за оценка на репутацията.
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Аз нямам опцията "не одобрявам" и то от доста време вече. Да е при мен проблема? Или нещо в настройките?

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                            Вече е имало случаи на сакнционирани участници (включително и с бан) за злоупотреба със системата за оценка на репутацията.
                            Да,ама само за простите юзери
                            Има ли наказан супермодератор,затова,че е споделил с модератор,кой му е гласувал с червено...
                            Знам отговора-няма.....а уж било анонимно
                            защо- защото както навсякъде в България,има двойни стандарти

пп.Неискам да обидя никой,но това си е самата истина.
                            Да не зависиш от "Органи" в България....

Коментар

Първоначално публикуван от lama69 Преглед на мнение
                              Аз нямам опцията "не одобрявам" и то от доста време вече. Да е при мен проблема? Или нещо в настройките?
                              Не е при теб проблемът. Всички, които сме с "+ПЛ" нямаме право на тази опция. По решение на администратора в следствие на констатирани злоупотреби.

Първоначално публикуван от FBravo Преглед на мнение
                              Да,ама само за простите юзери
                              Има ли наказан супермодератор,затова,че е споделил с модератор,кой му е гласувал с червено...
                              Знам отговора-няма.....а уж било анонимно
                              защо- защото както навсякъде в България,има двойни стандарти

пп.Неискам да обидя никой,но това си е самата истина.

Мрънкането срещу лошите модератори вече е доста банално.
                              Ако смяташ, че имаш сериозни доказателства за нарушения от страна на модератори, имаш пълното право да се обърнеш към администратора на форума. Ако обаче си говориш, колкото да си намираш на приказка ...
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

А как да разбера какви са причините за да е "баннат" някой колега?

Мисля, че по рано в профила на всеки можеше да се види какви нарушения има и по кои теми са.
                                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X