Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Проблеми в работата на портала

И при мен от два дни е така.

Коментар

В опит да избегна много мнения от типа: И при мен...., ще напиша, че днесс говорих с доста хора, от цялата страна и при всички има такъв проблем. А на какво се дължи, само Венци може да каже.

Коментар

Сега вече съвсем дава заето.... Някъде откъм 18.40!
        о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

И при мен, поне около половин час. Току-що най-сетне зацепи.
          Искам България чиста!

Коментар

Уважаеми колеги, проблемите са в случая при нас. Рутер през който минава трафика на портала има проблем в единият интерфейс... Отне ни повече от ден да открием на какво точно става, решението вече е ясно и ще бъде "излекуван" вероятно вдругиден вечер... Дотогава е възможно ако има отново загуби трафика да спира за по 2-3 минути по няколко пъти на ден при рестарта на рутера...
            VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
              Не е голям проблем, ама да кажа. От време на време ми се случва да отворя някоя тема, да прочета мненията по нея, след това да напиша мое, изчаквам да се появи отново темата. Моето и всички мнения над него са маркирани като прочетени. После излизам в по-горен подфорум или на главната страница. Дава ми, че в подфорума, където съм писал има непрочетени. Влизам и се оказва, че са в темата, в която съм писал последно. Влизам в нея и последните мнения, които вече съм чел, включително и моето(което е и последно в темата) са маркирани като непрочетени.
              Zaarin добре си го забелязъл това. Аз също го хващам няколко пъти, но несъм се опитвал да хвана дали има логика в грешката, дано оправят бъга занапред.
              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

И аз да се оплача от форума. Като почне да се зарежда бавно, когато пиша, ми "яде" шпацийките в мненията. Букви не яде.
                Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Снощи беше зле, днес още по!
                  Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                    И аз да се оплача от форума. Като почне да се зарежда бавно, когато пиша, ми "яде" шпацийките в мненията. Букви не яде.
                    Провери си шпацията . Няма логика бавното зареждане да е причината, защото текстовото поле е заредено в твоя браузер на твоя компютър и изпраща информацията чак след като натиснеш "Изпрати отговор". Не праща символ по символ към сървъра, че да има някакво значение скороста на връзката. Най-много цялото мнение да затрие .
                    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                      Снощи беше зле, днес още по!
                      От понеделник е така и при мен.
                      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Може би повтарям проблема но ! Когато си отворя форума иконката за подфорум ендуро ми индикира, че няма нови теми/мнения от полседното ми влизане и когато вляза вътре намирам ноеи теми и мнения. Дали проблема е при мен???

Коментар

Най-вероятно да. Предполагам нещо общо с настройката за "кукитата" без да съм сигурен обаче...
                          VPetrov.photography

Коментар

Вчера теглих едни майни на доставчика си заради форума, че нета работи бавно !
                            Ама нищо де, той винаги си заслужава такава профилактика !
                            Ендурото и сексът не са шега работа !
                            -------------
                            Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                            http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                              Вчера теглих едни майни на доставчика си заради форума, че нета работи бавно !
                              Ама нищо де, той винаги си заслужава такава профилактика !

така кажи,че да го почвам и моя още повече,че в моя случай двамата съвпадат

Коментар

имам въпрос

пуснах на търсачката "БОС" (Бг оффроуд съюз) и не излезе нищо при положение че си има обособена група с името БОС
                                проблем в търсачката ли е или аз не я използвам правилно

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X