Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Репутация, точки и гласуване. Сериозни нарушения!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Репутация, точки и гласуване. Сериозни нарушения!

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
    Но аз НЕ МИСЛЯ че е така, в този форум има много хора и много от тях са гласували за Труда и таланта на Чавдар вложени в неговите пътеписи (Лично Мнение).

Аз съм сигурен, че наистина много хора оценяват положително репортажи за разходки, публикувани от Чавдар,...... ОБАЧЕ съм говорил и с хора, коите приемали участие в същите, и мнението е точно обратно.....
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Аз винаги съм гласувал за неговите пътеписи положително,защото ми харесват и мисля че оценка се прави за това кой какво е написал във форума а не какво е направил извън него-повечето се познаваме виртуално.
      LZ1NBN

Коментар

Как би могъл да го направи???
        Ако сам си е направил репутацията, това би било Голямо нарушение.
        Но аз НЕ МИСЛЯ че е така, в този форум има много хора и много от тях са гласували за Труда и таланта на Чавдар вложени в неговите пътеписи (Лично Мнение).
        Аре бе Алекс.Стига сега.Какво е това НЕГОВИТЕ ПЪТЕПИСИ.
        Къде си го видел освен един път по морето без нас(знаеш кои).
        Имали една идея за разходка от него.(освен две когато беше.... да не изпадам в подробности).
        И в напътствията дето дава за използване на крика от къде са снимките.Е това ме дразни.
        Затова вече никога мои разходки няма да стават негови.(ако има де).
        Уважавам те и извинявай за тона ама съм нервен.
        Поздрави.

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
          Аз съм сигурен, че наистина много хора оценяват положително репортажи за разходки, публикувани от Чавдар,...... ОБАЧЕ съм говорил и с хора, коите приемали участие в същите, и мнението е точно обратно.....

Пак казвам, аз не съм адвокат на Чавдар и никога не съм казвал че е ИДЕАЛЕН (то такива хора няма), говорим за Форума и за Гласуването, което по презумпция трябва да е за СЪДЪРЖАНИЕТО (е и Формата) а не за Човека (не че лесно могат да се разграничат тези неща, но това е идеята).

Коментар

Първоначално публикуван от markan Преглед на мнение
            То и Чикаго е американски град,ама "До Чикаго и назад" е на А.Константинов.........
            Nissan Patrol Y61

Коментар

Имали една идея за разходка от него.(освен две когато беше.... да не изпадам в подробности).
              И в напътствията дето дава за използване на крика от къде са снимките.Е това ме дразни.
              Поздрави.
              Да бе напълно си прав/ако ситуацията наистината е такава/,нооо....тук става въпрос ,че това не е начинът.Не може примерно човекът Х да напише нещо стойностно и някой който не го харесва да му иЗбръска червено с коментар"...мНоо ги разбираш вее..."
              Ето това не е редно и аз не мога да го приема.Поздрави.
              П.П.Писали сме с Алекс едновременно....и почети еднакво/по смисъл/.
              NISSAN FOREVER
              -----------------------------------------------------------------------------
              Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Novice Преглед на мнение
                То и Чикаго е американски град,ама "До Чикаго и назад" е на А.Константинов.........
                Прав си.Приключвам с писането.
                И аз си давам точките на Алеко Константинов.
                НЕМА да притеснявам и ангажирам с мнението си никой повече.
                Дано и за напред ВИ радва с хубавите репортажи.

Коментар

Поздрави.
                  Маркане Познаваме се и аз те Уважавам и ми е приятно да се разхождам с теб! Но пътеписите са си негови! Всеки си има талант за нещо - ти намираш прекрасни маршрути и водиш много хора и мен също на Прекрасни места, пишеш и много добри пътеписи (спомням си един от тях още с мотора...), Чавдар има Талант да пише, снимат с Жена му много и винаги ми е било приятно да чета неговите писания дори и за разходки на който съм бил аз самият.
                  Разбирам "тона ти" нещо те е Засегнало, сигурно си имаш основание за това, не знам, но не те и съдя, всеки си е прав за себеси.

Коментар

Коментар

Маркане, не си отивай ! Следя ти всяко мнение още когато се разхождаше със самурайчето, знам че си стойностен човек . Не си ти този който трябва да си отиде, за Чавдар лошо не мога да кажа но не го познавам, вие си го знаете ... аз също не бих издържал някой да ми казва какво да правя а той да гледа отстрани и после да пуска страхотни репортажи във форума ...
                      Най-добрия реглаж на преден и заден мост

Коментар

Пак казвам, аз не съм адвокат на Чавдар и никога не съм казвал че е ИДЕАЛЕН (то такива хора няма), говорим за Форума и за Гласуването, което по презумпция трябва да е за СЪДЪРЖАНИЕТО (е и Формата) а не за Човека (не че лесно могат да се разграничат тези неща, но това е идеята).
                        Алекс както обикновено успя да извлече есенцията от мненията.
                        Това е и моето мнение, а не искам да пиша разни цифри .
                        Може да се повтарям, но чест прави на Маркан, че каза точно това, което мисли без заобикалки.
                        Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
                        NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Обаче А.Константинов е ходил чак до Чикаго за да си напише пътеписа. Кой го е завел - незнам.Но всички тук знаем кой "отвори" всички включително и В93 на "рилските" разходки.
                          Nissan Patrol Y61

Коментар

Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнение
                            Маркане, не си отивай ! Следя ти всяко мнение още когато се разхождаше със самурайчето, знам че си стойностен човек . Не си ти този който трябва да си отиде, за Чавдар лошо не мога да кажа но не го познавам, вие си го знаете ... аз също не бих издържал някой да ми казва какво да правя а той да гледа отстрани и после да пуска страхотни репортажи във форума ...
                            Споко бе човек. Става въпрос само за темата(ако не ме БАН де )

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                              Че кой не е.
                              Ами аз например.Никога.
                              Ако започнем да спорим с теб за нещо,ще ти кажа с какво не съм съгласен.Спорил съм със Стефан,с Обера,с Венци и с много други колеги.Но съм спорил ! С аргументи (силни или слаби).Но червена точка и емотиконче или обиден епитет-това не !
                              Тук по едно време пишеше едно момче-Макса.Такива откровени (а и неграмотни) неща,че ме е вбесявал.Дори с него съм опитвал да говоря разумно,а не беше лесно.
                              Виж,зелени точки съм давал.Чел съм наистина чудесни неща,които са ме карали да съжалявам,че не познавам лично хората,които са ги писали.
                              Извинявайте,че се намесих.Не познавам фактите и не е редно да вземам отношение.
                              Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
                              имат право да гласуват на избори.

Коментар

Прав си, обаче всички сме хора и е много трудно да се абстрахираш от отношението ти към дадения човек в реалния ти живот от това в виртуалния. И обратното.

Свалям шапката на Чавдар за това, че не открих нито един член на този форум, който при лично и неформално общуване да е казал : - Този човек е ПИЧ. Точно обратното.........За това нещо е нужен ТАЛАНТ.

От което следва че подкрепям и споделям целите на "Червената Бригада", но не и методите и.......С цялото ми уважение към всички ЛИЧНОСТИ, коите се включили в нея.
                                Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                                Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X