Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Репутация, точки и гласуване. Сериозни нарушения!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Репутация, точки и гласуване. Сериозни нарушения!

Братчед, не знам как тълкуваш сарказма ми. Тук не става дума, че някой не харесва Тойота и затова го "газят". Става дума, че се заформя дружина за противопоставяне и вместо да се хванат и да "удавят" с аргументирани мнения конкретните погрешни, според тях, становища на един участник, се прибягва до "наказателен вот". Личното ми мнение е, че както сте се събрали 30:1, нямате нужда от никакви гласувания. Просто бихте имали смазващо превъзходство във всяка тема. Само че тогава всички ще могат да видят дали аргументите ви са рационални или предубедени, да не кажа дребнави.

Коментар

Първоначално публикуван от Pursie Преглед на мнение
      Абсолютно съм съгласен.
      Свалям шапка на Йордан Колев, че написа директно какво мисли и защо го е направил.
      Защото много от колегите не разбраха за какво става дума. И изведнъж всички се почуствахме като в " Зоната на здрача".
      Смятам, че ако някой е нежелан, трябва да му се казва в прав текст, отколкото с с картони. По-честно е.
      Не превъщайте репутацията в грубо оръжие на анонимността.
      Ако не искате Чавдар с вас, просто кажете. Ако мислите, че някой приказва глупости - напишето му го. Картоните не помагат. Както написах е вдин друг форум- Трябва да имаме реална репутация, а не виртуална такава.
      Моля този пост да не бъде приеман като вземане на страна. Аз съм на страната на доброто прекарване, веселата компания и офроуда. Другото е дребнаво.

по-добре няма как да се каже....... не познавам никой и щом темата е в открития форум, позволете да кажа на бързо и странично необременено мнение.

Големи мъже - разберете се като такива... Пуснете тема - ясно и открито - пич, ти си такъв и такъв, не ни кефиш по тази и тази причина и ние дружно се подписваме под това - този и този и този..... Това ще е ясно, открито и достойно за уважение!

С тази тема си смених и мнението за администратора, мислех че порталът е на шуробаджанашки принципи и се толерират само вътрешни хора и приятели-модератори...... Моите искрени уважения за човек с такива принципи, не вярвах че са останали такива .. !!!

Коментар

Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer Преглед на мнение
        Братчед, не знам как тълкуваш сарказма ми. Тук не става дума, че някой не харесва Тойота и затова го "газят". Става дума, че се заформя дружина за противопоставяне и вместо да се хванат и да "удавят" с аргументирани мнения конкретните погрешни, според тях, становища на един участник, се прибягва до "наказателен вот". Личното ми мнение е, че както сте се събрали 30:1, нямате нужда от никакви гласувания. Просто бихте имали смазващо превъзходство във всяка тема. Само че тогава всички ще могат да видят дали аргументите ви са рационални или предубедени, да не кажа дребнави.
        Не мога да не се съглася на 100%
        Същото го казах и аз. Някак не изпитваш задоволство при такъв вид победа. Все едно да се състезаваш на драг с трактор. Ясно е че ще спечелиш и к`во - голям кеф а? Но пък споделям мнението за човека така че съм в кюпа.
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Псевдонимът ми не е "фюрер", ама като те мързи да пишеш - твой проблем. Обаче, обсъждането на псевдоними е изключително благородно занимание и изобщо не затвърждава впечатленията ми за дребнавост в някои хора тук.

Сравнението ти с колектива срещу индивида е смехотворно. Явно търсиш аргументация в "глутницата", защото сам нямаш аргументи. Няма да ти привеждам примери за личности, опълчили се срещу тълпата и впоследствие признати или поне реабилитирани, защото ще стане много емоционално и исторически наситен този спор, а той не заслужава издигане над сегашното си ниво.

Коментар

Псевдонимът ми не е "фюрер", ама като те мързи да пишеш - твой проблем. Обаче, обсъждането на псевдоними е изключително благородно занимание и изобщо не затвърждава впечатленията ми за дребнавост в някои хора тук.

Сравнението ти с колектива срещу индивида е смехотворно. Явно търсиш аргументация в "глутницата", защото сам нямаш аргументи. Няма да ти привеждам примери за личности, опълчили се срещу тълпата и впоследствие признати или поне реабилитирани, защото ще стане много емоционално и исторически наситен този спор, а той не заслужава издигане над сегашното си ниво.
            Дали ме мързи да пиша или не, не мисля, че може и да става на въпрос. Виж ми подписа, не съм анонимен. Темата не я започнах аз, но заставам зад решението на групата. Нивото на спора наистина стана махленско и спирам да пиша тук, защото много хора които се изказаха и идея си нямат за какво става въпрос, а човекът когото защитаваш защо стои и чете темата като гост, а не се яви и напише нещо да се защити? Току виж го реабилитираме, променим си мнението и издигнем за светец.

Коментар

Оберщурмбаанфюрер, не мога да разбера, дали защитаваш принципа, или V93. Не го познавам лично (V93), но ми прави впечатление, че в момента не е он лайн, поне никът му, но пък за сметка на това в темата постоянно присъстват няколко "гости"...
              Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
              Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Само едно се чудя. Не познавам Чавдар и аз лично не съм видял нищо лошо от човек от форума. Бургас е далеко . Но толкова недоволни има от човека че чак организирана е станала работата. Питам се защо тогава той е с най-висока репутация

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                  Фюрер, ника ти ми е неприятен, но не е тук темата да го обсъждаме. Всеки има право на избор и така както ти си го направил с ник-а, ние сме го направили с Чавдар и гласуването си.

Когато кажеш за един човек, че е луд, май...а му. Когато кажеш за десет човека, че са луди, ма....а му и на това, но когато кажеш, че целият свят е изпълнен с ненормални-значи на теб нещо не ти е наред. Когато хора доказали се в обществото са се обърнали срещу един човек, по един или друг начин и когато тези хора са, не един и двама, а над 30...тогава на каква мисъл мове да те наведе това?
                  Чакай колега,аз доколкото разбирам никой не отрича кой какъв е или какво лошо е сторил.Тук става въпрос за това как е гласувано/може по идея да е добро/,но категорично не е според правилата.За това става въпрос.А аз продължавам да съм на мнение,че ако някой е нежелан около мен или около моите си мероприятия просто му казвам в очите"...виж пич нещо между нас не се получава....не се навъртай около мен ...."или нещо подобно и смятам че човека ама въобще няма и да му дойде на акъла да припари покрай мен.Защото силата и въздействието на казаната истина в очите има много по-голяма психологическа стойност от там някакви червени точки .....
                  NISSAN FOREVER
                  -----------------------------------------------------------------------------
                  Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Обер не си чел всичките ми мнения.
                    ЯСНО го написах че не се гласува за кеф против некой.
                    ГЛАСУВАХ срещу определен човек по тоя начин заради.... а бе мисли си както искаш.Влади го каза точно ама ако не ти изнася сметни го че съм гласувал така от неудобство или от СТРАХ -както искаш.
                    Никога до сега не съм гледал репутациите.Както и да е.
                    Ако ви гони параноя че може и вас да ви подкарат начина е един.ОБАДИ СЕ НА В.ПЕТРОВ. Той лесно ще реши проблема.(СПРЯМО МЕН).
                    Но не мисля че толкова хора бъркат в случая.
                    Още нещо:
                    Дразнещо е когато станеш по-велик в собствените си очи.
                    Казвам го директно и без капка свян.
                    Ако не бях аз Чавдар нЕмаше да види Рила такава каквато я видЕ сега.
                    Ако не бяка Боби и КИКО Чавдар никога нЕмаше да се научи да кара.
                    Е глупаво е да учи Кики как да кара при това положение и е глупаво да ме учи мене с какво оборудване да съм и какво ми требе за У Рила при положение че аз тая планина съм я пребродил първо пеша после с мотор и са като остарех с джип.Съжалявам ама е така.
                    Поздрави и от тука нататък думата има В.Петров.

Коментар

Чета и не вярвам на ушите си!

За момент си помислих "детска градина", ама няма защо да обиждам дечитата

Малко ли нормални начини има да се каже на някой нещо?! В публична тема единственото ограничение е нецензурен език. Ако не искаш да е пред широка публика, виждате се и лично, имате си телефони, има лични съобщения(отново с единствено ограничение нецензурен език), v93 специално си е публикувал и ICQ и Скайп...

Много неща разбрах, единствено продължава да не ми е ясно защо е необходимо да се нарушават правилата?! Все едно всеки ден да профучаваш на червено пред Университета в знак на просет срещу тия в Народното събрание...
                      Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Тази тема въобще не е за Чавдар и неговите плюсове и минуси (аз лично Уважавам Чавдар и ме е радвал многократно с неговите Перфектни Репортажи!) кой ли ги няма "Който няма нито един грях нека пръв хвърли камък..." се казваше в книгата.
                        Темата е за Начина и за нарушаването на правилата!!!
                        Когато на мен някой не ми харесва - не му отговарям, гледам да не се "мешам" с него - има толкова много други хора, ако не искате да ходите на разходка с някого, недейте, кой ви кара?
                        Както и да е Живота е достатъчно заплетен (не че се Оплаквам) та да си го усложняваме във Форума, където лично аз идвам за да си изкарам добре, да се забалявм, да науча нещо или да помогна (ако мога), Твърдо не идвам за да се карам, мразя и доказвам, а всеки решава за себеси!

Коментар

Ето обяснете как се качва репутацията, като има само червени ?

Снимките са от личното ФТП на мъченика, и авторските права са си негови!
                          Аз имам репутация 51 точки, и предлагам Венци Петров да ги премести служебно на V93.
                          Нека стане със 100..... точки, дано тогава се чувства по близо до боговете!
                          LZ1HKW
                          Реглаж на преден и заден мост
                          My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Изобщо не защитавам Чавдар. Даже не го и познавам. Само дето, това не променя факт, че твърде често в една разправия и двете страни се окепазяват, с други думи, дори и да имате някакво много сериозно основание, подходът ви го опорочава. Чавдар като нищо може и да е много кофти човек, обаче това с нищо няма да реабилитира една сюрия мъже, които се държат като махленски одумвачки.

На мен изобщо не ми пука за никаква виртуална репутация, още повече че вече имам лично впечатление от относителната й, да не кажа порочна същност. Който трябва, знае доколко и как съм подплатен, при това не на база форумни изяви.

Обадих се в тази тема, не за да защитавам някого и да съду друг, ами да ви обърна внимание, че се държите недостойно.

Коментар

Запротокола;
                              _ давал съм червени на чавдар
                              _имам много за и против но не смятам да давам обяснения ( писмени до 2 дена )
                              _поткрепям Йори и Маркан и цялата ( червена бригада )

Коментар

Това наистина е много странно, защото след толкова червени точки репутацията му се е повишила
                                Е, радетели за честни отношения, вие какво ще кажете сега? Май нещо хич не му е чисто на приятелчето работата....
                                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X