Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Репутация, точки и гласуване. Сериозни нарушения!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Репутация, точки и гласуване. Сериозни нарушения!

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
    .... Но толкова недоволни има от човека че чак организирана е станала работата. Питам се защо тогава той е с най-висока репутация
    А така. И аз това се чудя като гледам всичкото това червено от постта на vladi333.
    B+

Коментар

Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer Преглед на мнение
      Изобщо не защитавам Чавдар. Даже не го и познавам. Само дето, това не променя факт, че твърде често в една разправия и двете страни се окепазяват, с други думи, дори и да имате някакво много сериозно основание, подходът ви го опорочава. Чавдар като нищо може и да е много кофти човек, обаче това с нищо няма да реабилитира една сюрия мъже, които се държат като махленски одумвачки.

На мен изобщо не ми пука за никаква виртуална репутация, още повече че вече имам лично впечатление от относителната й, да не кажа порочна същност. Който трябва, знае доколко и как съм подплатен, при това не на база форумни изяви.
      Сега да кажа нещо. Наистина сме големи мъже и като такива откликнахме на призива на Венци Петров да дадем обяснение за постъпката си. И ние решихме да го направим публично. Защото сме мъже и заставаме зад постъпките си-правилни или грешни. Повече нямам какво да кажа и спирам да пиша в тая тема, в която някои хора не могат да надскочат нарцисизма си и да се покажат на светло. Защото истината се ражда в спора и........на масата.

Коментар

И аз съм давал отрицателни
        LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от vatito Преглед на мнение
          Запротокола;
          _ давал съм червени на чавдар
          _имам много за и против но не смятам да давам обяснения ( писмени до 2 дена )
          _поткрепям Йори и Маркан и цялата ( червена бригада )
          Мисля, че никой ( поне аз със сиурност ) не иска от вас обяснения. Вие не ги дължите на никой. Просто трябваше да излезете, както сега направихте и да кажете " Чавдаре не ме кефиш и не те искаме ". Васко съгласи се по-мъжки е.
          Иначе темата беше за опорочаването на понятието " репутация"

Иначе в този спор " За и против Чавдар " съм пас.
          Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
          NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Нямам спомен да съм оценявал V93, нито със зелено, нито с червено, но ако съмнението на Дима, се окаже истина, от сега нататък, ще нарушавам правилата и на всеки 20 оценки, ще "оценявам" V93.
            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
              И аз съм давал отрицателни
              Че кой не е.

Коментар

Ако наистина е манипулирал репутацията си, както и изглежда то е ясно какво трябва да стане с Чавдар. А той защо не се защитава къде е?

Коментар

А, не. Не се величайте сами. "Излизането ви на светло" е резултат от "разследване", така че вече не върви да казвате, че е самоинициатива.

Това - как да е, обаче от тези битмапи виждам само едни изключително недойстойни реплики и ми е абсолютно неясно с какво се гордеете. С епитетите и с ехидния си тон ли? Това ли ви е нивото, бе?!

Сега като се правите на доблестни изобличители, барем си посочете и коментарите, да ви видят всички как си отстоявате позицията.

Какъвто и да изкарате или изобличите оттук нататък Чавдар, няма да компенсира сумарната излагация.

Коментар

Имаше проблем със съвъра, предното ми мнение излезе 2 пъти.
                    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

• До: Репутация, точки и гласуване. Сериозни нарушения!

Първоначално публикуван от Pursie Преглед на мнение
                      Мисля, че никой ( поне аз със сиурност ) не иска от вас обяснения. Вие не ги дължите на никой. Просто трябваше да излезете, както сега направихте и да кажете " Чавдаре не ме кефиш и не те искаме ". Васко съгласи се по-мъжки е.
                      Иначе темата беше за опорочаването на понятието " репутация"

Иначе в този спор " За и против Чавдар " съм пас.
                      Напълно подкрепям.Много точно казано.
                      NISSAN FOREVER
                      -----------------------------------------------------------------------------
                      Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от markan Преглед на мнение
                        Та ще се трие ли или да обяснявам ЗАЩО....
                        относно мнението:

А, не. Не се величайте сами. "Излизането ви на светло" е резултат от "разследване", така че вече не върви да казвате, че е самоинициатива.

Съжалявам че продължавам да пиша ама нЕмам адвокат..... та за това.

Коментар

Е не ви ли писна? На мен да.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор Преглед на мнение
                            Ако наистина е манипулирал репутацията си, както и изглежда то е ясно какво трябва да стане с Чавдар. А той защо не се защитава къде е?

Как би могъл да го направи???
                            Ако сам си е направил репутацията, това би било Голямо нарушение.
                            Но аз НЕ МИСЛЯ че е така, в този форум има много хора и много от тях са гласували за Труда и таланта на Чавдар вложени в неговите пътеписи (Лично Мнение).

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                              Как би могъл да го направи???
                              Ако сам си е направил репутацията, това би било Голямо нарушение.
                              Но аз НЕ МИСЛЯ че е така, в този форум има много хора и много от тях са гласували за Труда и таланта на Чавдар вложени в неговите пътеписи (Лично Мнение).
                              Е ти видя ли много зелени вотове? И въпреки това за същия (!!!) период рейтинга му се е покачил доста
                              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор Преглед на мнение
                                Ами и аз зададох този въпрос още преди две страници......
                                NISSAN FOREVER
                                -----------------------------------------------------------------------------
                                Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X