Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Репутация, точки и гласуване. Сериозни нарушения!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Репутация, точки и гласуване. Сериозни нарушения!

Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнение
    Заставам твърдо зад позицията на Маркан. Подкрепям го напълно. Аз също гласувах с отрицателен вот срещу в93 и ще го правя за напред винаги когато сметна за нужно. От бан не страхувам, защото имам реален живот и извън форума.

Сигурно доста от вас се чудят защо се е стигнало до тук. Всеки от вас който чете форума не през редовете би трябвало да знае. Не искам да влизам в досадни подробности.

Имам едно предложение към въпросния оплакващ се от спад на репутация, което се подкрепя с подпис от 34 участника в този форум и още около 10 които нямат възможност да се подпишат на сегашния етап.

Предложението е в 3 точки.

1.В93 да не участва в теми започнати от някой от хората в списъка.

2.В93 да не цитира мненията на хората в списъка.

3.В93 не е желан на разходките на които присъстват хората от списъка.

Предполагам сега ще искате да видите списъка. Тъй като той все още нараства ще му дам още малко време.
    Евалла....най-после един човек да се престраши и да напише нещата такива каквито са....
    +.........
    NISSAN FOREVER
    -----------------------------------------------------------------------------
    Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Добре,какво е станало все пак ?
      Ако е някакъв вътрешен въпрос,защо се обсъжда публично ?Ако не е и някой се интересува от мнението на всички участници,нека обясни за какво става дума.
      Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
      имат право да гласуват на избори.

Коментар

Данчо, лично аз, не само искам да видя списъка, но искам да знам и причините за това. Ако те са основателни, то аз също ще се включа!

Обръщам се към теб с малко име, защото, въпреки, че не сме се виждали, имам достатъчно основание да чувствам теб, а и доста хора от този форум, достатъчно близки.
        Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
        Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Дали е редно или не не знам....
          Мога да кажа причини защо съм го направил.Ето една:
          Когато се обадя на Йори и го питам ще караме ли той ми вика че щом В93 е там той не участва.
          Ако сте забелязали от известно време че на разходките в Рила липсват Паджерото и CJ_7.
          Причината е пак присъствието на Чавдар.
          Е нищо лично в случая ама предпочитам да карам с тези хора а тях ги няма заради......
          Аре да не продължавам.Май е достатъчно.

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнение
            Заставам твърдо зад позицията на Маркан. Подкрепям го напълно. Аз също гласувах с отрицателен вот срещу в93 и ще го правя за напред винаги когато сметна за нужно. От бан не страхувам, защото имам реален живот и извън форума.

Сигурно доста от вас се чудят защо се е стигнало до тук. Всеки от вас който чете форума не през редовете би трябвало да знае. Не искам да влизам в досадни подробности.

Имам едно предложение към въпросния оплакващ се от спад на репутация, което се подкрепя с подпис от 34 участника в този форум и още около 10 които нямат възможност да се подпишат на сегашния етап.

Предложението е в 3 точки.

1.В93 да не участва в теми започнати от някой от хората в списъка.

2.В93 да не цитира мненията на хората в списъка.

3.В93 не е желан на разходките на които присъстват хората от списъка.

Предполагам сега ще искате да видите списъка. Тъй като той все още нараства ще му дам още малко време.
            Аз подкрепям Йори, и Маркан!
            Смятам, че не е редно да се стига до такива глупости като тази с репутацията. Но когато един човек нагло се опитва всячески да си вдигне репутацията, за да гласува срещу определени хора отрицателно.
            Мисля, че това е нормална защитна реакция от потърпевшите!
            Аз искрено съжалявам, че форума се превърна в арена на славата на такива хора!
            Тук е мястото да кажа, че и аз гласувах!
            Готов съм да си понеса наказанията да нарушаване правилата на форума, но не и еднозначно. Нека правилата бъдат за всички!
            А на главният герой във тази тема, мога да кажа само:
            Ако на мен половин България ми каже, че не съм желан някъде. Мен ще ме е срам да присъствам там!!!
            LZ1HKW
            Реглаж на преден и заден мост
            My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Първоначално публикуван от markan Преглед на мнение
              Дали е редно или не не знам....
              Мога да кажа причини защо съм го направил.Ето една:
              Когато се обадя на Йори и го питам ще караме ли той ми вика че щом В93 е там той не участва.
              Ако сте забелязали от известно време че на разходките в Рила липсват Паджерото и CJ_7.
              Причината е пак присъствието на Чавдар.
              Е нищо лично в случая ама предпочитам да карам с тези хора а тях ги няма заради......
              Аре да не продължавам.Май е достатъчно.
              Добре де ...аз на хора с които не ми е приятно да се виждам или да имам нещо общо просто им го казвам и това е.....Не разбирам защо е целият цирк с гласувания и репутации
              NISSAN FOREVER
              -----------------------------------------------------------------------------
              Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от lubashki777 Преглед на мнение
                Добре де ...аз на хора с които не ми е приятно да се виждам или да имам нещо общо просто им го казвам и това е.....Не разбирам защо е целият цирк с гласувания и репутации
                Ми и това е начин да кажеш на някой, че ти е неприятен.

Коментар

Така сега мисля че на всички почва да се изяснява за що иде реч. И така: Гласуването за репутация може да се използва само и единствено за оценка на дадена публикация а не като израз към конкретен човек.

Аз се стремя да създавам на всички еднакви условия тук, както и да са еднакво равнопоставени. За мое съжаление разбирам напълно че няма как сред толкова хора да има пълно разбирателство. Съжалявам за което.
                  Но тук не е място за уточняване на лични отношения, дрязги и непоносимост. Тук не може и няма да бъде ограничаван никой който не нарушава правилата. Никой. Когато една разходка е обявена без допълнителни условия се предполага че всеки който желае може да иде на нея. Ако не е така то организатора е длъжен още при обявата да уточни условията.

Който пък желае да обсъжда теми в които държи лично да определя събеседниците си може да използва за целта собствения си блог... специално създаде за целта.

Всички които са участвали в това групово гласуване без основания ще понесат в пълна степен наказанието според обявените правила. Съжалявам но поради факта че голяма част от тези хора са освен приятели но и Модератори наказанието ще бъде в пъти по-голямо отколкото е прието.

Съжалявам още веднъж. И напомням на всички че правилата са спазвани и ще продължат да се спазват без никакви отстъпки никому.

Личните отношения си уточнявайте извън този портал. Тук единственият приет тон е вежливият!
                  VPetrov.photography

Коментар

Когато в една общност има проблеми те трябва да се решават вътре в общноста ане на показ камо ли в интернет да ни гледа и да се смее целия свят.Лично мое мнение.Да не излезе права поговорката И НАЙ УЧЕНИЯ СИ Е МАЛКО ПРОСТ.НАЗДРАВЕ. СДОБРЕТЕ СЕ ВСИЧКИ
                    К мирной жизни не пригоден.
                    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                      Личните отношения си уточнявайте извън този портал. Тук единственият приет тон е вежливият!
                      И никой от нас директно във форума не го е нарушил. Факт е, че докато ти не отвори темата никой не знаеше. Аз лично с двете ми негативни гласувания се опитах да кава на този човек, че ми е неприятен.

Коментар

Съжалявам но това не е начинът да показвате на който и да било личното си отношение към него. Правилата са правила за да се спазват.
                        VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                          Съжалявам но това не е начинът да показвате на който и да било личното си отношение към него. Правилата са правила за да се спазват.
                          Винаги съм заставал на страната на онеправданите и ще продължавам да го правя така, както намеря за добре, дори с това си поведение да наруша леко някои правила. Не съм мишка, не се крия и съм готов да си понеса последиците. Затова и публикувам в тази тема.

Коментар

Сега Венцислав Петров ще си загуби два дни да проверява по служебен път репутации. Иска форума да е перфектен. И аз искам. Ама перфектни организации няма. Армията се доближава, но и тя си има недостатъци. Добре, ще бъдат наказани тези които сега са гласували на тази "акция" защото не са оценили мнението а човека. А какво ще спре в бъдеще такива хора да оценяват пак така. Те ще оценяват мнението уж. С подходящия коментар няма проблем, дори и да се чете всеки коментар. Аз също като Джорджо съм забелязал и съм коментирал с него как има участници които за мен поне (мое лично мнение е) нямат стойностни публикаций и имат сравнителни висока репутация, а други участници които се стремят да са полезни нямат такава. Нали затова е форума, да сме полезни един на друг, а не да избиваме комплекси на гърба на другите. Другото е че 10 с по 6 точки на гласуване ако харесат и гласуват за един пост един с 60точки да е против и всичко е на кино, а може той просто да не е на кеф днес, началника му се е скарал или жената не е сготвила и първото инакво мнение му изкача и какво правим. Мисля че всеки трябва да може да гласува с еднакви брой точки без значение от репутацията.
                            Последно редактирано от Джамбазов; 22-01-08, 19:38. Причина: Допълване.

Коментар

Заставам зад Маркан и останалите.
                              PAJERO НЕстава за OFF-ROAD!!!

Коментар

А, не! Не мога вече! Тук се разиграва егати сюреалистичната сценка. Направо не мога да повярвам, че с такива неща се занимават все корави мъже, повечето по-възрастни от мен и все хора с авторитет.

Като си имате личностни конфликти, ходете си спускайте нощем гумите, вместо да пренасяте аналогични постъпки тук, за да излагате не толкова форума, колкото т.нар. "общност".

Няма да натоварвам никого с личното ми мнение, че анонимното отрицателно "гласуване" е много по-малко достойна постъпка от ангажираното становище на всеослушание в самата тема. Преценете си сами.

Още веднъж - излагате се като халваджии.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X