От: Проблеми в работата на портала II
Явно. В конкретната тема виждам всичко с Хром, Опера, FF и IE11.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблеми в работата на портала II
Свий
X
-
Ясно,телевизора е за сервиз!Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеНе виждаш изобщо снимки във форума или в някои теми? Ако изобщо никакви картинки не виждаш - повредата е по-скоро в твоя телевизор.
......
Остави коментар:
-
При мен все още половината форум не се отваря на телефона. Всичко преди темата за спешна помощ не се отваря от телефона....
Остави коментар:
-
Влизам от 3 компютъра и телефон с Хром, IE и FF. Проблема, ако има такъв (ако си гледал много стари теми със снимки понякога ги няма), е категорично в твоя телевизор.
Остави коментар:
-
Не виждаш изобщо снимки във форума или в някои теми? Ако изобщо никакви картинки не виждаш - повредата е по-скоро в твоя телевизор.Първоначално публикуван от Krelion Преглед на мнениеЯвно и по този въпрос няма компетентни!Или на компетентните им дреме на кура.
Ако не виждаш картинки в отделни теми/публикации - причините могат да бъдат различни.
Примерно:
- бъг във форумния софтуер, който води до непоказване на снимки, качени като прикачен файл
- невалиден адрес на картинката, качена на друг сървър, поради това, че:
а) авторът на публикацията е преместил/изтрил снимките и първоначалният им адрес е станал невалиден;
б) стопанинът на сървъра е променил нещо, довело до промяна на адреса (Гугъл го прави този номер)
в) администраторът на отдалечения сървър е блокирал показването на картинки
и т.н.
Остави коментар:
-
-
Явно и по този въпрос няма компетентни!Или на компетентните им дреме на кура.Първоначално публикуван от Krelion Преглед на мнениеОт известно време не виждам снимки в форума.Рових из настройки на профила,настройки на форума,на браузерите.ТЦ.Влизам през 3 лаптопа с уин10 и ПС с уин7 .Мозила.Сега пробвах с ИЕ.Всичко е наред!Само с ИЕ ли да влизам?
Остави коментар:
-
На кое му викаш телевизор?Първоначално публикуван от viperr Преглед на мнениеНе проблема си е изцяло в твоят телевизор.
Остави коментар:
-
Не проблема си е изцяло в твоят телевизор.Първоначално публикуван от Krelion Преглед на мнениеОт известно време не виждам снимки в форума.Рових из настройки на профила,настройки на форума,на браузерите.ТЦ.Влизам през 3 лаптопа с уин10 и ПС с уин7 .Мозила.Сега пробвах с ИЕ.Всичко е наред!Само с ИЕ ли да влизам?
Остави коментар:
-
От известно време не виждам снимки в форума.Рових из настройки на профила,настройки на форума,на браузерите.ТЦ.Влизам през 3 лаптопа с уин10 и ПС с уин7 .Мозила.Сега пробвах с ИЕ.Всичко е наред!Само с ИЕ ли да влизам?
Остави коментар:
-
И аз съм с андроид и стоков хром, ама ноловината форум се отваря, другата половина не.... ако проблема е при мен ще се радвам на идея как да го реша.
Остави коментар:
-
И аз нямам проблем под андроид със стоков хром.
Остави коментар:
-
Mчи то аз те чета и пиша от телефоня.
Проблема е у вашия телевизор.
Остави коментар:
-
Сега пробвах отваря само втората половина при мен... другата част се вижда но не реагира...
Остави коментар:
-
току що пробвах, влизам си и отварям теми без проблеми, само в началото ми предложи да ползвам тапатолк, но му отказах и си продължи без проблемиПървоначално публикуван от badboy86 Преглед на мнениеЗдравейте, от известно време не мога да четя форума от телефона... Отварв се нормално но до там, не реагира и не желае да отвори темите по никакъв начин. Други форуми и всичко останало си го чета без проблем. Отварям го директно чрез Chrome, не ползвам тапаталк. Чудя се вече дали проблема е при мен или във форума.
Остави коментар:
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Остави коментар: