Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Харесвате ли Форума такъв какъвто е?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Харесвате ли Форума такъв какъвто е?

Хм!!! Ами ДА! - харесва ми, явно! Не се бях замеслял по въпроса, но от както се регистрирах се улавям, че в момента в който остана с малко свободно време, веднага съм вътре. Регистрирал съм се в доста форуми, в повечето от някакъв моментен интерес и като се върна след година даже не помня, че съм имал регистрация. Но тук вниманието ми се прикова сериозно, защото той е станал вече нещо като енциклопедия, има даже неподозирани за мен неща!!! Супер браво на админа и на модераторите
    TLC 90 1KZ-TE 2000г.
    "Социализмът приключва тогава, когато чуждите пари свършат!" - Маргарет Тачър

Коментар

екстра е и хората са супер
      No Pain No Gain...
      Прости хора и силен вятър спиране нямат.....Не понасям бившия кмет!!!
      RR P38
      КТМ 530 ЕXС

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
        Точно това не бих желал да видя. Смятам че всеки от нас следва да се научи че написаното остава. Презумпцията на чата е липса на отговорност... а точно това не ми харесва... Всеки който е писал на няколко ракии (и те са му пречели) трябва да е наясно че написаното остава. Така се изгражда чувство за отговорност. От моя гледна точка този портал (форуми) са сериозно място за сериозни хора. Разбирам че това е трудна и почти непосилна задача но изграждането на виртуална кръчма не ми е по вкуса... Едно че ги има достатъчно, друго че реалните такива са по колоритни...

Колкото до броя на блоговете това зависи само от вас участниците, екстра я има, моля използвайте я...
        да. така погледнато си много прав, разбирам стремежите ти и разбирам горе-долу какъв искаш да бъде форума. дано с общи усилия да се получи, щото и най-сериозните понякога изтрещяват
        аз наистина съм отскоро тук, но въпреки това ми прави впечатление лавинообразното нарастване на спама в темите и това ще се засилва с оглед нарастване популярността на сайта. ако така продължава, май ще трябва правилата да станат още по-строги и модераторите да изтриват всяко мнение / или да го преместват в раздел "кошче"/ защото прекалено много станаха темите,в които за да отсееш ценната информация, се налага да прочетеш 3-пъти повече постове.

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
          (за щастие хората тук нямат рога, но ...)
          Имат, имат... някои само по един...
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Да, форумът ми харесва, защото съдържа изключително ценна информация и в него участват много интелигентни, умни, знаещи и можещи хора.
            А ако спазваме добрия тон и сме по-добронамерени, форумът ще е перфектен!
            sigpicЗлобата и завистта нямат почивен ден!

Коментар

Да, харесва ми. И съм научил много. Много повече от колкото съм в състояние да дам. Такива форуми са много малко, и то точно заради правилата и трудът на модераторите.
              Няма как при такава популярност и толкова членове (че ние сме си един малък град ) да няма конфликти.
              Мисля обаче че винаги има място за развитие, така че обсъждането и градивния диалог само могат да помогнат.
              Да, форума е частен, и собственика му има пълното право да налага каквито правила намери за добре, и както се вижда се справя добре.
              Не мисля че парите в случая са главното, или поне според мен много отдавна не са. Аз съм готов да помагам и финансово, до колкото мога, ако това е необходимо.

Идеален форум няма, както и идеална джипка и много други идеални неща. Точно за това съм на мнение че място за подобрения винаги има.

От бана доказано има смисъл, когато се прилага правилно, така че не мисля че е удачно да се маха. Просто нека наказанията да са малко по-прозрачни. Така "ощипаните госпожици" ще останат без аргументи, или поне значително по-малко.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Да . Има си правила и те трябва да се спазват. И да има съблюдаващи,за да има ред.
                Веднага давам пример за обратното - ей я държавата ! Харесва ли ви ?
                Уморените коне не ги убиват , нали ??

Коментар

Аз съм от 2 седмици ЧЛЕН на форума и съм много доволен от него, много ми харесва.Това е едно семейство което гледа да си помага ,естествено че ще има спорове и кавги не-може всички да са на едно мнение но мисля че ще го преживеете(ме).Дано и занапред да е толкова полезен за всички.Успех и дано след години да пишем по темата :Харесвате ли Форума такъв какъвто е,през последните 10 години
                  Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Да форумът е много добър,рядко се среща такъв.Много,много ме кефи и смятъм да остана негов заклет член докато съществува.
                    БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ГОТИНИЯТ ФОРУМ КОЙТО СТЕ СЪЗДАЛИ

Коментар

Насполедък се ровя по често из форума и мисля, че има доста неща които могат да се научат особенно за начинаещ като мен
                      Като цяло е добре подреден и модовете се държат доста добре спрямо новаци а и не само - това по мои наблюдения
                      [b]O F F R O A D[/b] :-D

Коментар

Форума е супер!

Но, да ви попитам нещо. От кога пишем във форуми? Някой учил ли ни е какво е редно и какво не? Как да подхождаме позитивно към постовете на другите, а не да търсим под вола теле? Лично съм се улавял, как в зависимост от настроението ми разбирам постове по различен начин, и как се настройвам враждебно, без да съм прав. Според мен всички ние се учим как да общуваме в тази сравнително нова среда, и всички ставаме все по добри и все повече мислим преди да напишем нещо. Вече когато не съм на кеф гледам да не пиша, защото в крайна сметка после съжалявам, а и не веднъж съм се излагал и извинявал в последствие. Подхождайте с нагласата че всички сме приятели седнали на маса на по бира, използвайте повече и форума ще стане още по приятен!!!

Коментар

Разбира се, че да.
                          Може на някои да им е странно, но това ми е първия форум в който пиша и който активно следя. А интернет ползвам от края на 1999 г.

Този форум си има, като че ли специална философия, идеи и ценности, които човек трябва да разбере и приеме за да е пълноценен участник в него, полезен на себе си и на другите участници.

На някои всичко това им идва от вътре, други се опитват, трети може би изобщо не успяват.
                          Опити за противопоставяне и тук има, но според мен това е при тези, които не са разбрали горното.

Пожелавам на форума и през новата 2008 г. да го има и да продължи да се развива.
                          ... to be continued

Коментар

За много години първо ,
                            Форумът е чудесен, мненията не са развлекателни и смислени, което означава, че по-голямата част от аудиторията в него са сериозни хора.

Коментар

Първоначално публикуван от afrikancho Преглед на мнение
                              За много години първо ,
                              Форумът е чудесен, мненията не са развлекателни и смислени, което означава, че по-голямата част от аудиторията в него са сериозни хора.
                              Винаги съм подозирал, че смислените хора не са забавни и смислени, но след като и ти мислиш така - вече съм убеден ))))))
                              LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Да. Информацията е стилизирана и ясна. Общуването е на ниво. Има особенно усещане за общество сред участниците.

Поздрави !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X