Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Харесвате ли Форума такъв какъвто е?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Харесвате ли Форума такъв какъвто е?

От тази тема ми хрумна да пусна горната анкета, тя е АНОНИМНА и ще се радвам повече хора да дадът своя глас за или против и ако имат конструктивни препоръки за развитието на Форума да не си ги спестяват.
    175
    Да
    71.43%
    125
    Горе-Долу (имам някой идеи за подобрения;))
    21.14%
    37
    Не
    7.43%
    13

До: Харесвате ли Форума такъв какъвто е?

От няколко месеца съм "във" форума и забелязвам промяна в себе си. По-малко ругая и псувам, а това си е напредък в изнервения живот в столицата. Освен това никога нямаше да ми хрумне да си преработя джипката и другите дивотии дето ми се въртят в главата за нея, ако не беше този форум. Това, че и тук има "зрънца" е напълно нормално. Все пак макар и форумът да е виртуален, участниците са живи хора. Просто трябва повече толерантност. До днес нямам претенции към никой. Дано да е така и за в бъдеще.

Коментар

Да харесвам го.
      Харесвам и стила, и начина на общуване и ценната информация .
      Не харесвам ловците, ама и те не ме харесват. Вече не влизам в подфорума им, и готово, не ги виждам, няма проблем.
      Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Форума е страхотен, и благодарение на него и аз съм друг човек убеден съм в положителна посока се промених много.

Но, имам и някой забележки:

1. Някой от модераторите, не админите(евала на тях), са открито агресивни, груби, изопачват, лъжат и буквално се държат не както подобава. Щом имаш власт и права имаш и задължения и отговорности, не може да си недосегаем за картоните и да се държиш грубо защото по-слабичките не могат да ти направят нищо.

Мога и да цитирам конкретни постове, ако някой пожелае, но според мен няма нужда, очевидно е, че понякога емоциите нарушават добрия тон, което не бива да се допуска, ако се е допуснало да бъде поправено...

2. Грозно впечатление прави как се наговарят Модератори и наказват някой провинил се, ОК издънил се някой бъдете мъже и кажете точно кратко и ясно и го баннете ако трябва...

А не под мнения примерно за амортесори МОнро някой да прасне картон, имаш много никове или лична обида... абсолютно не на място и тенденциозно събиране на картони на нарочения и след не дълго той е аут...

3. Според мен Модераторите не бива да имат право на картони срещу редовите участници, след като ти не можеш да сигнализираш за нарушение на Модератор не бива и той да може, те и без това си имат рейтинг заслужен разбира се , всеки вижда това, тъпо е да не може да кажеш нищо на някой и когато той реши с 2 действия да те навре...някъде, картоните ще бъдат дадени от други участници, има хиляди хора които са обективни и не гледат безучастно, губи се честната игра когато някой има прекалено много сила и е видно, че може и инцидентно но злоупотребява с нея, дори и само като си позволява да бъде груб безнаказано...

Тук се ръководи със силна ръка, така и трябва, но все пак мое мнение е, че силната ръка трябва да има доказано здрав разум и винаги контролирани емоции, и при изпускане на такива колегите Модератори да си помагат взаимно и да спазват добрия тон, да служат за пример, има много такива Модератори тук.

Много поздрави,
        Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
          3. Според мен Модераторите не бива да имат право на картони срещу редовите участници, след като ти не можеш да сигнализираш за нарушение на Модератор не бива и той да може[/B]
          Защо пък да не можеш?! Даже Младшите участници могат да сигнализират за нарушение, дори на администратор.
          Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
            Защо пък да не можеш?! Даже Младшите участници могат да сигнализират за нарушение, дори на администратор.
            Веднъж опитах да ти дам картон защото ти заслужаваше, но се оказа, че нямам права...

Защото като сигнализирам на Л.С. всичко е покрито, въпреки обективността на админите, няма да постигне ефект -> а като ти се види картона сам знаеш, че си под наблюдение и се усещаш и разумните веднага спират и вземат мерки за поведението си, но уви това при вас Модераторите не работи...

Много поздрави,
            Бъдете живи и здрави!

Коментар

Като полезна информация в съответните теми форума ми харесва.

Като виждам колко стари участници спират да пишат негласно или изразявайки причината - не ми харесва тенденцията.

ХАРЕСВА МИ, ЧЕ ОСВЕН ЧИСТО ДЖИПАРСКИ ТУК СЕ СПОДЕЛЯТ И ДРУГИ ВЪЗГЛЕДИ Не ми харесва, че много теми завършват като кой е по-по най, НЕ МИ ХАРЕСВА, ЧЕ СУБЕКТИВИЗМА НАДДЕЛЯВА

не ми харесва логика щом аз го казвам значи е така

- и изобщо това, че когато искаме да споделим нещо ни спира мисълта, че вместо
              отговор или спор някой ще се заяде

Коментар

струвами се , че прекалено много се стараеме да се доказваме , и това води до някои конфликти
                sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

ДА! Харесвам го форумът такъв какъвто е!
                  Проблемът не е в форума, а в хората...Уж мъжки форум, пък се чува
                  писък на ощипана госпожица за всяка червена точка, за всеки картон.
                  Всички знаем, че форумът е на Венци Петров, той го плаща, защо някой
                  от някъде си трябва да идва и да му дава акъл какво и как да бъде?! Той
                  се е преценил кои да са Модератори, явно хора заслужили. Обаче всеки
                  си вижда нещата от своя гледна точка и вижда субективното...ама пък
                  дайте ми пример за едно напълно обективно решение, в която и да е
                  сфера на света. Ако има някакъв проблем има телефони, лични
                  съобщения и т.н. Ако пък има някакъв по-общ проблем ОК да се
                  коментира от всички, но обикновено причините за споровете са по-горе
                  изложените...и съвсем не смятам, че е нужно да бъдат разисквани
                  надълго и широко. А теми, в които съобщаваме трогателно, че си
                  "тръгваме" са смешни и ясно показват, че целта ни не е да съобщим, че
                  повече няма да пишем в форума, а да стане тарапана...Какво се очаква
                  да се разплачем ли?! Спокойно може да оведомим лично приятелите си
                  от форума да се свързват по друг начин и нас и така...това мисля, че е
                  начинът.
                  И ще повторя нещо казвано доста пъти "Никой не ви кара на сила да пишете тук!". Вадете си изводите сами...
                  Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                  A2 (+)

Коментар

От скоро съм в този форум и съм много доволен.
                    Членувал сам в много форуми и сега членувам в други. Но този е уникален. Има ред, пише се на БГ и ред други предимства. Разбира се може да има понякога недоразумения, но хора разни - идеали разни.
                    А другото е в подписа ми .
                    Споко.
                    [U][I]Land Rover Freelander 2.0 D [/I][/U]

Коментар

не ми харесва , че по този въпрос има малко мнения , темата би трябвало да засяга всеки участник
                      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Е, аз съм от модераторите които са се самозабравили и ще се въздържа от мнение.
                        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Да мъжки предимно форум, ама двете дами по горе май мислят най-трезво и най-близо до моето мнение. Сега се върнах към актуално и ми изкочи темата на трапера. Е там войната продължава. Е това не ми харесва във форума.

Коментар

И аз съм модератор,но ще си кажа.ХАРЕСВА МИ.Ако не ми харесваше-НЯМАШЕ ДА СЪМ ТУК.От почти две години "живея" в този Форум.И ако не ми е харесвало нещо,съм намирал начин да го променя.За да се чувствам като у дома си.Това да си тръгна от тук е равносилно на "да си тръгна от къщи".
                            Може някой и да е забелязъл,но от както съм Модератор,пиша по-малко.Защо ли?-Защото имам възможността да видя Форума "отвътре".Да имам савършено друг поглед в/у нещата.Да видя на какво са подложени ежедневно въпросните "самозабравили се модератори".И искам да ви кажа,че всекидневно има толкова много "плява" за отсяване,че ако няма кой(дори и за малко),тук ще се превърне в АНАРХИЯ.И ще се съсипе всичко гардено с много време,труд,средства и нерви.И затова гласувах с "ДА".Защото не съм срещал друго подобно място,където горепосоченото да се брани и отстоява с такова желание.
                            0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Като нов участник , да

Има много информация , доста мнения , много хора. Интересно е

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X