Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Харесвате ли Форума такъв какъвто е?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Харесвате ли Форума такъв какъвто е?

Напълно подкрепям Джордж Първи и бих добавил още нещо:
    Модераторите освен да си налагат мнението да си гледат и работата - да махат спама, защото е повече, ама много повече отколкото би трябвало. (Е поне според мен).
    Освен това имам чуството, че форумът се превръща в говорилня на празни приказки. Вече много малко са действително техническите и технологичните теми. Вярно е че трябва да се ползва търсачката, но мисля че се прекалява с отговори от типа "ползвай търсачката" - смятам че модераторът на съответния подфорум е добре да преоформи темата, като пост и да я залепи в съответната вече обсъждана тема.
    А иначе форумът ми харесва и сигурно съм го изчел няколко пъти въпреки, че не пиша много. Мисля, че трябва да се пише нещо, когато наистина има какво да кажеш, а не просто да се пише за трупане на по-голям брой мнения.
    "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Гласувах с Да харесвам този Прекрасен Форум
      ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
      Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Ентропията променя нещата към по-лошо, информацията може да ги подобри към по-добро. Информацията, обаче е достояние на малцина, и тази анкета може да се използва само за статистика, по която /но не единствено/ да се определя ентропията. В този смисъл се въздържам от глас, защото той би бил неаргументиран, защото нямам информация, а това мигом ме превръща в проводник на ентропията, какъвто пък не искам да ставам.

Коментар

Алекс, ти си започнал, като мен, да задаваш риторични въпроси.
          Разбира се, че има неща които някой не харесва, но и в живота е така. Конфликта между лични и обществени интереси ще си съществува винаги.
          В момента се сещам за нещо което не ми харесва - бан-а на disem.
          Лична молба към Венци, да преразгледа случая, аз лично не се чувствам нито обиден, нито засегнат от думичката заради която disem получи наказанието.
          Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
          Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

аз гласувах "горе-долу" щот' най-лесно

ето ви една идея от типа "...идеи наши, деньги ваши"

пуснете един чат към форума, явно има много хора на които това им липсва и обръщат на чат половината от темите.

включително и аз лично, ако има чат - бройката на мненията ми нямаше да е повече от 50

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
              Алекс, ти си започнал, като мен, да задаваш риторични въпроси.
              Разбира се, че има неща които някой не харесва, но и в живота е така. Конфликта между лични и обществени интереси ще си съществува винаги.
              В момента се сещам за нещо което не ми харесва - бан-а на disem.
              Лична молба към Венци, да преразгледа случая, аз лично не се чувствам нито обиден, нито засегнат от думичката заради която disem получи наказанието.
              То май начина по който следва да се обсъждат нещата които не харесват е този... Нямам нищо против да премахна бана, веднага го правя! По принцип гледам да съм най-взискателен точно към приятелите си и затова и се появи точно този бан... в останалите 99% нямаше да го има...
              VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                аз гласувах "горе-долу" щот' най-лесно

ето ви една идея от типа "...идеи наши, деньги ваши"

пуснете един чат към форума, явно има много хора на които това им липсва и обръщат на чат половината от темите.

включително и аз лично, ако има чат - бройката на мненията ми нямаше да е повече от 50
                А екстрата блог нали затова я направихме... Всеки да си направи собствено място което сам да модерира, да определя сам кой е добре дошъл и кой не... Нейното наличие + ЛС би трябвало да е достатъчно...
                VPetrov.photography

Коментар

Аз го харесвам такъв, какъвто е!
                  Влизал съм в конфликти, някои хора са ме дразнили, понякога и много, но какво от това?!?!?!
                  Естесвено, че когато сме на различни мнения по даден въпрос, пък и се случи да сме малко по-емоционални и двамата, ще се получи лека свада!!!
                  То аз и с жената се карам, обаче си я харесвам!!!

Коментар

Гласувах с ДА,защото този форум е един от най-съдържателните и интелигентни.Тук са концентрирани доста качественни човеци.Естественно има и плява,но всеки от нас знае че без нея няма да знаем кое е качественното.

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                      А екстрата блог нали затова я направихме... Всеки да си направи собствено място което сам да модерира, да определя сам кой е добре дошъл и кой не... Нейното наличие + ЛС би трябвало да е достатъчно...
                      да, но виждаш колко блогове има. два-три и не се увеличават. а личните са си лични. Чат-а е друго нещо, влизаш - включваш се в разговора за пол'вин един час..... полафиш си с всички които са в момента във форума и изчезваш. после казал, който каквото казал - няма лог, нито хистори, а и се знае че е за разпускане и лаф и никой няма да се сърди. А така, в темите.... някой писал нещо посред нощ на 2 ракии..... друг идва сутринта и се наежва..... първият изтрезнял на другия ден и се чуди как да продължи темата./.....

е, аз само предлагам, мисля че ще спадне спама в темите, ако има и други желаещи от форумците и най-вече не ви затруднява вас, които трябва да го осъществите технически - нека опитаме.

Коментар

Споменахте по-горе за "живеенето" във форума. Мисля, че точно това е проблема на недоволните - живеят но в буквалния смисъл. А не трябва. Аз не го правя и форума ми харесва.

Коментар

Ами и аз гласувах с ДА макар, че ползвам само около 25-30% от форума но и този процент ми е ПОМОГНАЛ за изминалата една година повече отколкото другарката ми по литература и другаря ми по общество и право или както там се казваше предмета. Аз съм и си оставам 100% член и читател на ендуро раздела благодарение на които съм научил това: /ще се повторя/, "ЧЕ ВЕЧЕ ЗНАМ КОЛКО МНОГО НЕЗНАМ" благодаря за което.

Успех на всички който са го направили възможно това и специални благодарности на Жоро и Митков без тях щеше да е много сиво а сега е РОЗОВО
                          П.П. Леле забравих ИВА колко некавалерско дали ще ми прости

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                            да, но виждаш колко блогове има. два-три и не се увеличават. а личните са си лични. Чат-а е друго нещо, влизаш - включваш се в разговора за пол'вин един час..... полафиш си с всички които са в момента във форума и изчезваш. после казал, който каквото казал - няма лог, нито хистори, а и се знае че е за разпускане и лаф и никой няма да се сърди. А така, в темите.... някой писал нещо посред нощ на 2 ракии..... друг идва сутринта и се наежва..... първият изтрезнял на другия ден и се чуди как да продължи темата./.....

е, аз само предлагам, мисля че ще спадне спама в темите, ако има и други желаещи от форумците и най-вече не ви затруднява вас, които трябва да го осъществите технически - нека опитаме.
                            Точно това не бих желал да видя. Смятам че всеки от нас следва да се научи че написаното остава. Презумпцията на чата е липса на отговорност... а точно това не ми харесва... Всеки който е писал на няколко ракии (и те са му пречели) трябва да е наясно че написаното остава. Така се изгражда чувство за отговорност. От моя гледна точка този портал (форуми) са сериозно място за сериозни хора. Разбирам че това е трудна и почти непосилна задача но изграждането на виртуална кръчма не ми е по вкуса... Едно че ги има достатъчно, друго че реалните такива са по колоритни...

Колкото до броя на блоговете това зависи само от вас участниците, екстра я има, моля използвайте я...
                            VPetrov.photography

Коментар

И аз съм с "ДА". И освен интересните хора, полезната информация и приятното време, ме радва факта, че с работата ( постване, модериране и т.н.) в него сме полезни и на много гости. Те, рано или късно ще се регистрират и ще станат част от това място, но още не го разбират ))))))
                              LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Гласувах с да,от 1998 год. ползвам активно компютър ,а от 5 години и нет.За първи път се чувствам комфортно с хора които не познавам и ми е приятно да разсъждавам с тях за различни неща.За наученото няма смисъл,просто е много.След,като има спорове това според мен означава ,че има личности,защото само човек със самочувствие и знания може да спори толкова дълго и упорито.Преминаването на добрия тон винаги съпътства спора,какъвто и да е той.Въпроса е кога можеш и трябва да спреш или да направиш компромис.А това си зависи от човека,някои не го могат или не искат да го направят.На мен ми е добре.
                                Поздрави.
                                Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
                                "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
                                "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X