Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Харесвате ли Форума такъв какъвто е?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Харесвате ли Форума такъв какъвто е?

Първоначално публикуван от Welcome Преглед на мнение
    Според мен Венцислав Петров е човек с тежък психически проблем. Той иска да създаде свой собствен свят, в който да живеят избраните от него хора.
    Тъй като той няма собствено чувство за хората, е разработил математически алгоритъм, чрез който пресмята степента на лоялност - посредством точки.
    Да кажем вашата лоялност е N.. (даже М точки) - вие можете да наказвате неудобните на Венцислав Петров опоненти с N.. (даже М точки). Aко вие не упражните това право, ще бъдете наказани с N/10 точки.
    Уф, не ми се задълбава в таязи лудница
    Този картон ти е малко.Явно въобше не си наясно кое,как и за какво е.Ако мислиш,че мястото ти не е в ТОЗИ ФОРУМ,просто не влизай.Това беше ТЪПИЯ ПОСТ,който съм чел тук.
    Не съжалявам за острия си език.
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнение
      Като не ти се дълбае, решението е просто: Не влизай във форума !
      Да не влизам в този измислен стерилен свят на точки, сметки, корекции, оценки? Никак не ми е зор да влизам - интересно ми е как ви разиграват.

Коментар

Първоначално публикуван от Welcome Преглед на мнение
        Според мен Венцислав Петров е човек с тежък психически проблем. Той иска да създаде свой собствен свят, в който да живеят избраните от него хора.
        Тъй като той няма собствено чувство за хората, е разработил математически алгоритъм, чрез който пресмята степента на лоялност - посредством точки.
        Да кажем вашата лоялност е N.. (даже М точки) - вие можете да наказвате неудобните на Венцислав Петров опоненти с N.. (даже М точки). Aко вие не упражните това право, ще бъдете наказани с N/10 точки.
        Уф, не ми се задълбава в таязи лудница
        Интересно ми беше оная вечер като те гледах как писа за въпросния г-н Петров, пък се върна, пък се поправи, пък така, пък онака - чудно ми беше до кога ще удържиш

Според мен психическият проблем трябва да се търси по твоето трасе, най-вече поради факта че отстрани изглеждаш все едно пишат двама души - единия уравновесен и спокоен, другият - истерично мрънкало което писка какво не трябва да се прави, без да става ясно каква алтернатива предлага. И не на последно място - поради степента на изкривяване която си успял да постигнеш в главата си по отношение на някои елементарни понятия като това какво можеш да правиш на ЧУЖДО място и какво не.

- Форумът е свят на г-н Петров. Хич не се и опитва да го създаде - вече го е създал, и посещението на този свят се прави по определени правила. Не си длъжен да го харесваш, не си длъжен и да го посещаваш. Длъжен си обаче нито за момент да не забравяш че си на гости, и че това че ти се чувстваш у дома в него е резултат на добрата му направа и на гостоприемността и търпението на домакина, а не на това че ти видиш ли всъщност си у дома.

- Форумът е частен. Собствениците му не са ти длъжни с нищо. Ти си им длъжен обаче. Дължиш им уважението което се полага на домакини.

- Всеки посетител дава по нещо от себе си, с което прави форума по-добър. Ако мислиш че даваш прекалено много от себе си,а не си доволен от това което получаваш - чувствай се свободен да не идваш. Ако не искаш ценните мъдрости с които си допринесъл да остават във форума - кажи да ги изтрият. Надали ще ти откажат.

- Няма място в реалния свят където да са събрани няколко хиляди души, и на всеки да е позволено да се държи все едно че е сам.

Върни се в реалния си свят, и си намери място където са поканени няколко хиляди души, безплатно. Като го намериш - почни да мрънкаш че не ти харесва. След това иди намери домакина, и пред всичките няколко хиляди поканени - почни да го обиждаш. Дръж ни в течение за резултата.
        Последно редактирано от Goblin; 26-01-08, 02:19.
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Аз уважаеми колеги не се чувствам много компетентен в конкретни медицински специалности и затова ми е трудно да помогна с каквото и да е на Welcome... макар че добро желание имам разбира се!

Но моля да се върнем на съществения въпрос. Нека всеки огледа портала и прецени кое е това което би били добре да се промени или добави. Моля помагайте с идеи които да подобрят функционалността.
          VPetrov.photography

Коментар

За да се подобри функционалноста на форума, трябва да се напишат правилата. В една тима. На едно място. Точно и ясно.
            Мисля че всички проблеми произтичат от това че правилата са разпилени във всевъзможни теми.
            Дори на мен вече ми е трудно да се ориентирам.

Коментар

Добра идея наистина. А дали няма да се намери някой да удари едно рамо. Не че ме мързи но понеже аз съм писал всички правила и като седна да ги систематизирам със сигурност ще пропусна нещо. А който не ги е писал ще се опитва и да вникне и така ще ми намери грешките и несъответствията които със сигурност съм допуснал.

След като направим темата ще я включа директно във FAQ и ще се показва при регистрацията...
              VPetrov.photography

Коментар

Не ми харесва, когато отворя "Персонални настройки", да не мога да видя дали някой е оценил някое мое мнение. До сега, за мен бе важно да прочета коментара, без значение положителен, или отрицателен...
                Не е справдливо, получаването на точки. По-рано съм споделял с други съфорумници, относно моя, лична преценка за рейтинг, т.е., ако мога да го нарека: "коефицент на стойноста на мненията". Това е едно число, което се получава като разделим рейтинга на броя мнения. Въпреки, че не знаех точно колко е рейтинга на даден участник, а се ориентирах косвено по подреждането му по рейтинг, резултатите показваха, макар и отноително, кой е по-полезен с мненията си и кой просто е "спамер"...
                Сега точките за гласуване се получават за "стаж" и за "спам", най-общо казано, докато за стойност на мненията, аз (с моите 5 точки) трябва да оценя 200 пъти някого за да се добави и към неговите 1 точка, или съфорумноци с по 1-2, трябва да гласуват за негови мнения 500-1000 пъти...
                Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Ако си премахнете забраната за визуализация на репутационният индекс (вече се условихме че е по желание) ще виждате и гласуванията.

Колкото до броя мнения който сега има по-голяма тежест то там пък Модераторите ще бъдат доста по критични и спамерските мнения ще се озовават във кошчето където обаче софтуера не ги брои въобще... Също така не се броят и мненията които са във форумът: Разкази, случки, хумор, поздравления и игри

VPetrov.photography

Коментар

А как може да се премахне забраната?
                    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

От персонални настройки...
                      VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                        А как може да се премахне забраната?
                        Персонални настройки -> Найстройки и опции -> Вход & Privacy -> чавка на Показване на моята репутация (ниво)
                        Прикачени файлове
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

ХАРЕСВА МИ ФОРУМА! Много неща научавам тук. Има много компетентни и готови да помогнат хора. Многократно, тоест винаги, когато съм търсим решение на някой проблем, съм срещал разбиране. Все пак това е частен форум и домакините определят правилата. Така е. на когото не му харесва не е нуйно да се заяжда с останалите. Нека си върви оп живо по здраво. То не е задължително да се влиза във форума. Има форуми за всички в интернет. Има медицински, животински и прочее...........Важното е , че и народа дето е казал........"...по акъла изпращат" та и който неще да влиза вече тук нека го запомним с добро!
                          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА! ... и без чалга!
                          "Един казл едно, друг друго и...делото преуспяло..." /Я. Хашек/ :)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X