Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Харесвате ли Форума такъв какъвто е?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Харесвате ли Форума такъв какъвто е?

Нали знаете как е, хляб и зрелища трябва...

Коментар

аз гласувах с горе-долу, защото форума е доста казармен като структура..... като човек дисциплиниран по принцип, мисля че мога да го преживея... ако не ме изгонят преди това.... Все пак поздравявам хората които работят за него, защото от опит знам колко е трудно с толкова щури кратуни да се оправяш......

Коментар

Ако не беше "казармен" щеше да видиш колко бързо щеше да настане анархия. Това е едно огромно предимство за този форум, малко успяват да се "опазят"
        Мога да ти дам няколко доста показателни примера на иначе хубави форуми преди години. От днешната младеж трудно се намира спасение
        DCRT®

Коментар

Харесва ми. Казармен бил. Ами по вкус и цвет таварисчи нет. Забелязъл съм че форумите са като заведенията. Има всякакви заведения, от чалгаджийници до пиянобарове. Всеки си решава къде да ходи. Аз съм решил да съм тука - значи ми харесва. Какво щях да правя тук ако не ми харесваше. Имаше по едно време нещо което ме подразни и известно време не влизах даже и да чета. Но сега ми харесва. На хората който не им харесва да ги питам. Ами като не ви харесва какво правите тук?
          Сега се замислям че въпросът е двуяк, Дали ми харесва качеството на форума или техническата част? Та какво е имал предвид задаващия анкетата?

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
            ...Сега се замислям че въпросът е двуяк, Дали ми харесва качеството на форума или техническата част? Та какво е имал предвид задаващия анкетата?
            Митко, хората, хората събрани тук ти харесват.
            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
              ...
              Сега се замислям че въпросът е двуяк, Дали ми харесва качеството на форума или техническата част? Та какво е имал предвид задаващия анкетата?
              Ми форума не е само технкика (не че е без значение), но е най-вече Хора и начин на общуване, това имах в предвид

Коментар

Мразя форума !
                Без да искам тук прекарвам над 2 часа дневно, т.е. за месец стават 60 часа, за година 720 часа, за 100 години - 72000 часа.
                Образно казано един месец в годината аз дремя във форума. Ужас !
                Това е като наркотик, мъча се да си налагам да не влизам без причина тук и докато разбера вече съм кликнал на банера.

Мисля, че отговорих косвено на въпроса дали ми харесва форума или не !
                Ендурото и сексът не са шега работа !
                -------------
                Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                  Мразя форума !
                  Без да искам тук прекарвам над 2 часа дневно, т.е. за месец стават 60 часа, за година 720 часа, за 100 години - 72000 часа.
                  Образно казано един месец в годината аз дремя във форума. Ужас !
                  Това е като наркотик, мъча се да си налагам да не влизам без причина тук и докато разбера вече съм кликнал на банера.

Мисля, че отговорих косвено на въпроса дали ми харесва форума или не !
                  Не Жоро, Не си прав, ти просто си УПЛЪТНЯВАШ времето
                  Ами аз "косвено" те разбрах

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                    Не Жоро, Не си прав, ти просто си УПЛЪТНЯВАШ времето
                    Ами аз "косвено" те разбрах
                    Да, така е Алекс !
                    Направо ще си го уплътня хубаво за довечера, защото дремя тук, разглеждам, а не си върша пряката работа и пак ще осъмвам на компа, то е ясно !
                    Точно се чудех защо толкова комшийката се е захласнала по реалити шоуто, та дори гледа "Островът на изкушението" и попива всяко гениално умозаключение, изказано от герой с три думи в речника, а то мойто какво е сега ?!
                    Ендурото и сексът не са шега работа !
                    -------------
                    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                    http://crazy-job.com

Коментар

Тъй и тъй стана на въпрос та да попитам. В анкетата има и отговор: Горе-Долу (имам някой идеи за подобрения Моля, тези които така са гласували, да вземат да споделят идеите си, може да са добри и веднага ще ги реализираме (стига да можем). Та хайде казвайте...
                      VPetrov.photography

Коментар

Много е добре, че отделихте и е в друг цвят мястото, където да се пише при нужда от помощ. Така веднага се набива на очи, като влезеш във форума.

Коментар

Гласувах "да",харесва ми най-вече взаимопомощта между участниците в този форум,не разбрах каква е тази червена точка, която се появи на обявата ми(аз съм нов явно имам още да чета),считам за ненормално потенциален купувач да обявява някого за "некоректен" без аргументи....,а целта е ясна .Подобен проблем видях и с други колеги.Помислете по този въпрос...

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                            Тъй и тъй стана на въпрос та да попитам. В анкетата има и отговор: Горе-Долу (имам някой идеи за подобрения Моля, тези които така са гласували, да вземат да споделят идеите си, може да са добри и веднага ще ги реализираме (стига да можем). Та хайде казвайте...
                            Нека и хората гласували с НЕ да кажат какво не им харесва , да да се оправи(ако може)Или те са с червеничко и в нерви да са гласували така
                            Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Според мен Венцислав Петров е човек с тежък психически проблем. Той иска да създаде свой собствен свят, в който да живеят избраните от него хора.
                              Тъй като той няма собствено чувство за хората, е разработил математически алгоритъм, чрез който пресмята степента на лоялност - посредством точки.
                              Да кажем вашата лоялност е N.. (даже М точки) - вие можете да наказвате неудобните на Венцислав Петров опоненти с N.. (даже М точки). Aко вие не упражните това право, ще бъдете наказани с N/10 точки.
                              Уф, не ми се задълбава в таязи лудница

Коментар

Първоначално публикуван от Welcome Преглед на мнение
                                Според мен Венцислав Петров е човек с тежък психически проблем. Той иска да създаде свой собствен свят, в който да живеят избраните от него хора.
                                Тъй като той няма собствено чувство за хората, е разработил математически алгоритъм, чрез който пресмята степента на лоялност - посредством точки.
                                Да кажем вашата лоялност е N.. (даже М точки) - вие можете да наказвате неудобните на Венцислав Петров опоненти с N.. (даже М точки). Aко вие не упражните това право, ще бъдете наказани с N/10 точки.
                                Уф, не ми се задълбава в таязи лудница
                                Като не ти се дълбае, решението е просто: Не влизай във форума !
                                LZ1HKW
                                Реглаж на преден и заден мост
                                My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X