Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Харесвате ли Форума такъв какъвто е?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Харесвате ли Форума такъв какъвто е?

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
    Веднъж опитах да ти дам картон защото ти заслужаваше, но се оказа, че нямам права...

Защото като сигнализирам на Л.С. всичко е покрито, въпреки обективността на админите, няма да постигне ефект -> а като ти се види картона сам знаеш, че си под наблюдение и се усещаш и разумните веднага спират и вземат мерки за поведението си, но уви това при вас Модераторите не работи...

Много поздрави,
    Да, картон не можеш. Но осведомение можеш. То си отива където трябва, така че всички модератори, супермодератори и администратори да го видят на време и да вземат мерки, ако преценят. То тогава който и трябваше взе такива, даже те беше изпреварил с малко и в момента, в който ми писа вече си редактирах поста.
    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Да! Харесва ми! Само "АЗЪТ" ни да бъде...ъ-ъ... малко по-слабо изразен!
      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Гласувах: Да,защото така ми харесва,но....
        Винаги има едно: НО!

Коментар

Харесва ми такъв какъв то е. В други форуми не съм бил активен учстник, просто нищо не ме е задържало там. Тук има не само какво да научиш като информация, но и да моделираш поведение във виртуално пространство, което би ти било от полза и в реални ситуации. "Понятието Offroad в този портал е много по обширно от прекия смисъл на думата" (цитат).
          О899 2б2 1З2

Коментар

Гласувах с "ДА" защото ми харесва. И тъй като идеална любов няма , няма и идеален форум. Но пък това е и солта на живота , тъй че ще се посдърпваме , ще се поразсърдваме , ама ще вървим напред. Туй-то от мене.

Коментар

Твърдо да! До такава степен, че чак треперя да не би някой да се засили да го подобрява...
              Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
                Веднъж опитах да ти дам картон защото ти заслужаваше, но се оказа, че нямам права...

Защото като сигнализирам на Л.С. всичко е покрито, въпреки обективността на админите, няма да постигне ефект -> а като ти се види картона сам знаеш, че си под наблюдение и се усещаш и разумните веднага спират и вземат мерки за поведението си, но уви това при вас Модераторите не работи...

Много поздрави,
                Подозирам, че става въпрос за един пост на Зарин, във форумите, в който аз съм модератор. Та ако е така, въпреки че и той е модератор бяха взети мерки и той се поправи.
                Пак казвам картоните са крайна мярка, ако се е поправил и без картони. Какъв е смисълът да му се сложи?
                На последък ми прави впечатление, че има разделение и дрязги помежду ни. Това не е хубаво! Не забравяйте, че тук сме хора със еднакви интереси, хоби, професии. И сме се събрали да обменим опит и да се забавляваме. Вижте, че вече не обявяваме разходки, а само теми с оплаквания.
                Какво значи това дето се опитваш да кажеш ние и вие?
                Всички сме равни във форума, аз като модератор само спирам простотията! Но съм също човек, който обича офроуда също като повечето тук. Това е и идеята на форума.
                ТУК СМЕ, ЗА ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ. И ДА СИ ПОМАГАМЕ!!!
                LZ1HKW
                Реглаж на преден и заден мост
                My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Така е Влади, съгласявам се искрено с всичко което каза по-горе, и аз като Соти живея в този форум от близо година, и явно ми харесва .

Споделих мнение и виждане, за един вид коректив който аз смятам е удачен, както Тошо отбеляза по-горе, аз изхождам от презумпцията, че повечето Модератори за доста интелигентни хора, освен това несъмнено имат и опит обикновенно в темите за които отговарят, следователно според мен е нужно малък сигнал колкото да им светне лампичката на тях самите за да овладеят ситуацията...

Аз споровете и ругатните съм ги надрастнал, за което благодаря на този форум и на зрелите хора тук!!!

А за оплакванията както споделих някъде, мисля, че това е симптом, но за съжаление не мога да кажа диагноза, не знам, убеден съм обаче, че ще преболедуваме и ще се имунизираме!

Както съм и убеден, че от всичкия гняз и жлъч в подобните теми има много ценни истини и поуки, е разбира се моля се повече хора да ги осъзнаят... аз лично се старая да се уча не само от моите грешки, това му е страхотното на форума, дава мъдрост без да платиш скъпо и прескъпо

Много поздрави,
                  Бъдете живи и здрави!

Коментар

Гласувах с "да" защото форума наистина ми харесва! Харесва ми като организация, като ред, харесват ми и правилата (трябва да ги има и трябва да се спазват от всички), харесва ми и тематиката! Това което не ми харесва е тенденцията, която се наблюдава във взаимоотношенията между участниците напоследък! Не знам как форума, като организация и правила, би могъл да реагира срещу тази тенденция. По скоро, според мене всичко е в ръцете на редовите участници, които трябва малко повече да обмислят думите и действията си независимо от репутацията, титлите и длъжностите, които имат!
                    Не мога да не отговоря и на част от по-горния пост на Цвети! Тя споменава за една крайност в поведението на хората, а именно да се държат като "ощипани госпожици". Има и една друга крайност, ще я нарека "мълчанието на агнетата"! Разбира се крайностите не са най-добрия модел на поведение, но ако аз лично трябва да избирам между тези две крайности (понякога се налага такъв избор), бих избрал първата крайност а не втората!
                    "Do not correct a fool, for he will hate you;
                    Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
                      Твърдо да! До такава степен, че чак треперя да не би някой да се засили да го подобрява...
                      Да, да, да!! Но при толкова толяма популярност и толкова много регистрирани и активни участници е нормално да има недоразумения! И точно тук е приноса на модераторите - засега (дай боже да не ги урочасам) се справят! Но ще им все по-трудно за съжаление!!
                      יעבור
                      «И това ще мине»

Коментар

ДА Защото харесвам форума и хората в него въпреки дразгите въпреки всичко,смятам че що се отнася до мен модераторите и администраторите са били винаги отзивчиви и са си вършели работата.
                        ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                        тел.088четири 9едно9 4нула4
                        -------------------------------------------------------

Коментар

Да. До сега не съм откривала по-добър форум, в който да са събрани ХОРА - с мнение, с позиция, мислещи хора. Вероятно това е така поради естеството на хобито, което ни събира тук. Разбира се това няма как да не доведе до неразбирателство - докато има мислещи хора с позиция, ще има и спорове. Споровете са хубаво нещо, стига да са цивилизовани и в рамките на добрия тон. Споровете са интересни, карат те да се замислиш, да търсиш, да се запиташ за някои неща, които не са ти идвали на ум ... И именно така научаваме нови неща и откриваме грешки и пропуски. Няма нищо лошо в това да се греши, грешките дават ценен опит. Обаче не е добре, когато хората се самозабравят в позицията си и я защитават грубо и с цената на доброто си име! Наскоро четох един доста интересен за мен спор за реактивната сила, изгълтах всички мнения - всеки имаше интересни доводи, но така и не успях да разбера защо се стигна до раздаване на картони, до цинични подмятания и очебийни грубости. А спора беше наистина интересен, накара ме да си раздвижа сивото вещество. Не знам, може би е заради егото ... Да ви кажа наскоро се порових във форумите на БГ мама и не попаднах на подобни грубости и нападки. Там мамите някак си са по-отворени да премислят противната позиция, а в случай, че не са съгласни, пак са готови да оставят нещата така, без да се налагат на всяка цена. Някак си това е и моята идея за цивилизован разговор. На първо място далеч не смятам, че знам всичко и винаги съм готова да допусна, че не съм права. Съветът ми към по-твърдоглавите е и те да го допускат от време на време. Така ще стане още по-приятно и уютно тук, и няма да се стига до подобни дискусии.
                          DCRT®

Коментар

ДА, харесвам форума. Винаги можеш да прочетеш нещо актуално и полезно, да обмениш информация с колегите, да намериш компания за разходка или някой, който да ти даде съвет, да помогне. Страхотно е, че има толкова внушителна по мащабите си среда, както по отношение на информацията и хората, така и като ред и организация.
                            LZ1GYY
                            0898 436 956

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
                              ... Да ви кажа наскоро се порових във форумите на БГ мама и не попаднах на подобни грубости и нападки. Там мамите някак си са по-отворени да премислят противната позиция, а в случай, че не са съгласни, пак са готови да оставят нещата така, без да се налагат на всяка цена....
                              Разликата е 13 пъти повече Тестостерон при мъжките индивиди полезно нещо, но от време на време кара козлите да си блъскат рогата почти до смърт (за щастие хората тук нямат рога, но ...)

Коментар

Форума ми харесва.Запознах се много колеги,научих много неща.
                                Не ми харесва липсата на мнение обаче на част от гласувалите с "не"...

Темата не е пусната за да задоволи нечий каприз че форума е супер.

Идеята е тези които са гласували с НЕ,да кажат какво не им харесва.Така форума би могъл да претърпи съответните корекций.

Успех колеги и до скоро.
                                Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                                NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X