Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Беше ми приятно с повечето хора!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Беше ми приятно с повечето хора!

Първоначално публикуван от Ivan Todorov Преглед на мнение
    Наскоро се регистрирай, използвайки собственото си име, данни и т.н., напълно реална регистрация, без намерение да бъда в анонимност. Учевидно е, че управата на този форум се стреми да ме изгони възможно най-бързо, търсейки под вола теле.
    В дълбока заблуда си ако си мислиш че изобщо някой от управата на този портал ти обръща внимание.

Коментар

Наскоро се регистрирай, използвайки собственото си име, данни и т.н., напълно реална регистрация, без намерение да бъда в анонимност. ...
      Eй, шило в торба не седи! Тъкмо тия дни, като видях, че темите с оплювки по хората тук май са изчезнали от твоите форуми, си помислих, че в края на краищата все пак си решил да "заровиш томахавката" и да използваш този форум както всички останали, интересуващи се от офроуд, ама не би ...

А иначе нямам никакво намерение повече да споря с тебе и да ти представям "факти и аргументи". Каквото имах да ти казвам, съм ти го казал на Скайпа, когато ми се обади да искаш да ти дам репутация за да можеш да пускаш лични съобщения ...

Ако толкова много държиш, нямам никакъв проблем да направя едно "копи - пейст" , ама не виждам никакъв смисъл в този форум да продължаваме да се занимаваме с тебе.

Само ще повторя едно от нещата, които ти казах тогава:

Вместо да си гледаш твоя сайт, си седнал да дъвчеш цървулите на чуждия и все се пънеш да се навреш в него. И що?!? Нали ти си по-добрия и можеш да направиш по-добро? Ами хайде направи го. С интрижки при конкуренцията далеч няма да стигнеш ...
      Ние не сме неутрални!

Коментар

А не Ви ли писна да се занимавате?

Коментар

Наскоро се регистрирай, използвайки собственото си име, данни и ....

Ванчо, тури една снимка да те видим....
          Най-коментираният участник си тук, а не се знаем...

Коментар

Егати разминаването между претенции и покритие - Учевидно, Обедиш и други упорити безобразни грешки. Има една поговорка - по дрехите посрещат, по акъла изпращат. С такива писания, още от вратата се вижда контрастът.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
              Ванчо, тури една снимка да те видим....
              Най-коментираният участник си тук, а не се знаем...
              Нямам желание да бъда най-коментиран, но имам желание да спрат да ме почервеняват, защото това е в резултат на лошото име което ми създават. Ако погледнеш коментарите ми в този форум ще видиш, че няма нищо лошо в тях, но въпреки това все ме почервеняват.

Ето снимка, заедно с помощник админа
              Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                Ако толкова много държиш, нямам никакъв проблем да направя едно "копи - пейст":
                Аз не държа, ама ако не го направиш, поне спри да ме оплюваш.

Относно грешките, тук не съм във форум по литература, нито пък аз съм издател или медия.

Коментар

За кой ли път" Мъченик". Май не се беше качвал на кръста почти цяла
                  седмица. Като не ти понася тук напусни като мъж. Не реви. Не занимавай
                  с твоето его целият форум, не си интересен.
                  Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                  Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                  В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Не искам да взимам ролята на адвокат, но може би е редно да му дадем на момчето втори шанс. Да, сбъркал е. Всички бъркаме. Може наистина да е проумял грешките си и да си е взел необходимата поука. Ако вие обаче му тряскате червено по дефолт, единствено защото сте му ядосани ОТПРЕДИ, то вместо да се усмири и кротне, той ще се озлоби още повече! На кому е нужно това? Бъдете по-толерантни! Оценявайте мненията му без лоши чувства отпреди. Ето Венци е писал че 2-3 пъти му нулирал репутацията. Постъпете и вие така и бъдете по-снизходителни. Пак казам ВСЕКИ ГРЕШИ, и всеки има нужда да му се даде шанс да се поправи!

Коментар

Подкрепям Disem.
                      Това вероятно е този колега дето прави форуми с предисловието ; На ................
                      В крайна сметка е разбрал, че " На оффроад " форум няма да стане.
                      Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Абе какво стана та Иван Тодоров пак получи бан?
                        Абе в тоя форум май е пълно с ОВЦЕ които си нямат никакво понятие защо глауват със зелено или червено за някого. Пълно е безмислени репутации.
                        Ейййййййййй направо ми се повръща. Чудя се Трапера дали не беше прав.
                        http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Ето снимка, заедно с помощник админа

Те това е приказка, да ви е жив и здрав молио и да ви радва...!

п.п. А това репутацията в некои моменти гледам за спорт го вземате, а?!

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнение
                            Абе какво стана та Иван Тодоров пак получи бан?
                            Абе в тоя форум май е пълно с ОВЦЕ които си нямат никакво понятие защо глауват със зелено или червено за някого. Пълно е безмислени репутации.
                            Ейййййййййй направо ми се повръща. Чудя се Трапера дали не беше прав.
                            Данчо напълно те подкрепям,все пак старите вражди трябва да се оставят настрана (ако има такива изобщо)те не са критери за оценката на един човек
                            OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Къде бе казано " Който е безгрешен нека хвърли първия камък"
                              Тъкмо беше позатихнала темата и все едно се връщаме две,три страници назад. .
                              Тези спорове не правят форума ни по добър.
                              Евала на модераторите че са допуснали мнението на колегата с Банна. Аз не се сещам друг форум където това би могло да стане.

Коментар

Тъй като междувременно поговорих с няколко човека вземам следното решение:

Лицето Иван Тодоров ще получи пълни права на участник тук и аз лично ще призова да не бъде наказван за стари прегрешения ако:

1. Официално се извини на всички тук които е обидил. Аз на извинения не държа но за извинения за останалите съм непреклонен и няма да отстъпя. В извинението може изрично да подчертае че не се извинява на мен лично!
                                2. Премахне всички крадени материали от неговият форум и ясно се ангажира оттук насетне че няма да краде оттук!
                                3. Официално и ясно поеме ангажимента че оттук насетне няма да прилага неморални и незаконни средства за рекламиране на сайта си като тези които използва а именно:
                                - спам
                                - лъжливи съобщения за продажби
                                - лични съобщения тук с агитация до потребители на портала.
                                - агитиране в мненията си за неговият форум.
                                - регистриране на множество потребители тук

Има ми координатите, ако желае може да ми изпрати в писмен вид отговорите и вижданията си по горните въпроси.
                                VPetrov.photography

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X