Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Беше ми приятно с повечето хора!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Беше ми приятно с повечето хора!

И един съвет от мен - не си "тръгвайте"тука -така.Знам,че всеки има причина да го направи но дали ще се реши въпроса?Наскоро и при мен беше същото само дето не си изказах мнението!Понякога трябва да се премълчи преди да си отвориш устата!!!!"Трапера" - не го прави,обмисли,много хора имат нужда от теб!...Не ги разочаровай..Мнението ми е чисто и не целенасочено към който и да е било!

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
      С "неудобрението" на приятелите бях "настъпан" и аз.Пак няма лошо-разбрахме се!Продължавам да пиша и чета с голямо удоволствие,НО до кога???
      Е след като поехте инициативата. Смятам, че е редно да кажете кой и с какво ви е "настъпил"?
      Нека да престанем с тези подхвърляния и догадки!
      Ако някой има да каже нещо, което не му харесва. Нека го каже, а не като видите някой да "плюе", да започвате и вие само заради спорта!
      Повечето тук наистина се познаваме и не сме виртуални личности, скрити зад никовете си. А ходим по разходки и се забавляваме заедно, с общото ни хоби.
      Каквато е и целта на този форум според мен.
      Така искам да повдигна и въпросът за нещата,който бяха реализирани благодарение на този форум.
      Колко горски кътове бяха приведени в годност за експлоатация благодарение на ЛРЕ и клуб УАЗ?
      На колко хора беше помогнат в тежък момент (затъване в горите) благодарение на ДВеП?
      Беше създадена и една уникална по рода си организация за взаимопомощ при бедствия и аварии, а именно МСС.
      Беше създадена уникална карта на черните пътища в България благодарение на всички нас в този форум и реализацията на Събин!
      Беше помогнато на жената за инвалидната количка, благодарение на бързата реакция на Стефан.
      и още много други, ако започна да ги изброявам ще пиша дълго и пак ще забравя нещо!
      Та именно такива хора участват в този форум. Аз съм горд, че съм част от него!
      А това, че се появяват някакви виртуални "юзери", който се опитват да ни скарат нас приятелите е нещо без което няма как да минем.
      Както е казал шопът:
      Свет голем, шашкъни много!
      LZ1HKW
      Реглаж на преден и заден мост
      My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнение
        Е след като поехте инициативата. Смятам, че е редно да кажете кой и с какво ви е "настъпил"?
        Нека да престанем с тези подхвърляния и догадки!
        Ако някой има да каже нещо, което не му харесва. Нека го каже, а не като видите някой да "плюе", да започвате и вие само заради спорта!
        Повечето тук наистина се познаваме и не сме виртуални личности, скрити зад никовете си. А ходим по разходки и се забавляваме заедно, с общото ни хоби.
        Каквато е и целта на този форум според мен.
        Така искам да повдигна и въпросът за нещата,който бяха реализирани благодарение на този форум.
        Колко горски кътове бяха приведени в годност за експлоатация благодарение на ЛРЕ и клуб УАЗ?
        На колко хора беше помогнат в тежък момент (затъване в горите) благодарение на ДВеП?
        Беше създадена и една уникална по рода си организация за взаимопомощ при бедствия и аварии, а именно МСС.
        Беше създадена уникална карта на черните пътища в България благодарение на всички нас в този форум и реализацията на Събин!
        Беше помогнато на жената за инвалидната количка, благодарение на бързата реакция на Стефан.
        и още много други, ако започна да ги изброявам ще пиша дълго и пак ще забравя нещо!
        Та именно такива хора участват в този форум. Аз съм горд, че съм част от него!
        А това, че се появяват някакви виртуални "юзери", който се опитват да ни скарат нас приятелите е нещо без което няма как да минем.
        Както е казал шопът:
        Свет голем, шашкъни много!
        Ако трябваше да го направя то щеше да е още на момента-тогава-когато,ама си мисля,че се разбрахме с...,все още имам запазени човешки ценности и не бих ги заменил за нищо!Ама,ако "един от приятелите"чете темата,скоро ще се появи с цитат"вервайте ми"!Поне така си мисля!

Коментар

как може , мнение от незнам олко време да се оценява , незнам колко , по начин , които ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, мам,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
          sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
            как може , мнение от незнам олко време да се оценява , незнам колко , по начин , които ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, мам,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
            hahaha маи за да те оцени някои повече от веднъж трябва да оцени и двадесет други между двете ти оценки ,тоест оценявате веднъж ,след това оценява още 20 човека и тогава пак може да те оцени ,маи нещо такова беше-абе виж по добре какво е писано по въпроса...явно бая те тварят щом си стигнал до там че чак на бои налиташ ::))))
            много преди старта...

Коментар

Юли,тебе кво толкова те бърка как са те оценили?Тва не е изпит.Като иска да те оценява не му обръщай внимание и толкова.
              В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Простотията по гората не Оди...

П.п. Ако се преследваха инакомислещите, Стефан как така не е Баннат?

Щото знае каде е БАН сигурно и ще иде да се ънбанне...

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                  Простотията по гората не Оди...

П.п. Ако се преследваха инакомислещите, Стефан как така не е Баннат?

Щото знае каде е БАН сигурно и ще иде да се ънбанне...

Абсолютно подкрепям. Аз не съм срещал по-инакомислещ от Стефан, не само във форума, дори от време на време спорим, но нито за секунда не ми е минавало през главата да го заклеймявам или нещо подобно. Напротив - мойте уважения, а и в спора много неща могат да се научат.

Коментар

колеги аз съм отскоро във форума и предимно чета и се образовам, пиша и в други форуми и досега несъм срещал толкова модериран форум . Но това донякъде е добре защото се запазва специализирания характер на форума и да се запази многото полезна информация във форума.

Но пък и това така да напускат важни за форума хора също не е хубаво

Коментар

Първоначално публикуван от netsurfer Преглед на мнение
                      ...
                      Ми то семеиствата дето са от двама се развалят, пък какво остава за едно "семеиство" от "Теми: 20,476, Публикации: 288,648, Регистрирани потребители: 12,703, Регистрирани потребители активни през последните 60 дни: 4,880 " (към днешна дата)

Коментар

Първоначално публикуван от netsurfer Преглед на мнение
                        колеги аз съм отскоро във форума и предимно чета и се образовам, пиша и в други форуми и досега несъм срещал толкова модериран форум . Но това донякъде е добре защото се запазва специализирания характер на форума и да се запази многото полезна информация във форума.

И, положително, си видял какво представляват другите форуми!
                        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

не бях влизал във форума от месец (щот си седях на вилата де) и сега като прочетох кво става тук ме фана срам (нарочно си пиша "неграмотно" и на сленг,не ми давайте повече червени точки за това моля).
                          това е направо абсурдно.ще се отклоня малко за предисловие и ще разкажа една случка...
                          незнам дали знаете (въпреки всеобщата заблуда) че на партита с електронна музика никога няма агресия (справка Парада на любовта в Берлин-1 милион участници и никакви проблеми...).а тука (в БГ) преди една година на едно парти на което и аз пусках се сбиха ДВАМА ОТ ДИДЖЕЙТЕ за това кой ще пуска по дълго време !!!
                          сравнявам нашия форум със другата ми ''любов''. на такива места се събираме хора с еднакви интереси за да се забавляваме,помагаме и въобще защото донякъде си оставаме недоразбрани от другите хора и затова си организираме наша "глутница"(в добрия смисъл) от сродни души.за мен форума си е точно това.та всяка глутница (в добрия смисъл де) за да има ред си има водачи... може да не са перфектни винаги ама без тях ще е анархия...
                          огледайте се около нас.колко проблеми и неприятни хора срещаме в ежедневието.защо трябва и тук да вкарваме отрицателните емоции.на някой не му изнася, сори ставаш единак или си намираш друга глутница.ама това че някой понякога те е захапал по-силно не е повод да се изпокараме.НЕ ВЯРВАМ някой модератор да има лоши намерения.
                          ТЕГЛЕТЕ ЧЕРТАТА НА БЕЛИЯ ЛИСТ СЪС "ЗА'' И "ПРОТИВ" за нашия форум.
                          Е УБЕДИХТЕ ЛИ СЕ ЧЕ "ЗА" СА НЕИМОВЕРНО ПОВЕЧЕ....
                          ТА МИР.
                          и без лоши чувства.
                          висете отпуснато

Коментар

Наскоро се регистрирай, използвайки собственото си име, данни и т.н., напълно реална регистрация, без намерение да бъда в анонимност. Учевидно е, че управата на този форум се стреми да ме изгони възможно най-бързо, търсейки под вола теле. Така или иначе до няколко дни ще почервенея до несвяст, така че нека поне споделя какво виждам аз.Учевидно е как за трети път репутацията ми от близо 100 става точно 0 и как за всеки коментар получавам незаслужени червени картони.

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                            един и същи човек - собственик и администратор на други сайтове, който реши да използва този форум за развиване на собственото си "издание"
                            За едно си прав, за тези никове стоях аз и не съм се старал да го крия. За останалото обаче лъжеш и то нагло. Единственото което направих е, че предложих на 3-ма тогавашни модератори да ударят по едно рамо и при мен. Ако искаш да ни обедиш в противното, посочи ни публично как точно съм "развивал собственото си издание", чрез този форум. Ако ми покажеш факти и докажеш правотата си, аз просто ще затворя вратата от другата страна и няма да чуеш повече за kernel, в противен случай, ще те помоля да престанеш да вредиш на нашето име. Просто нямаш шанс, защото още докато писах 3-тото лично съобщение, бях баннат. Не виждам какво лошо има в това някой да помогне в това мое ново начинание. Това твоето (вашето) се нарича провокация.

Освен моя ловен форум има още няколко такива, два от тях дори са направени от мой модератори, тези за които поне ми е известно. На път са и други. За всички тях се говори публично и никой не му прави впечатление. Нали затова е конкуренцията, да се види кой е по-добрия. В противен случай, пред кого се доказвате??

Така и така съм захванал коментар който няма да види бял свят, но пък който трябва ще го прочете. Да попитам г-н Петров, защо ме мрази още от мига в който разбра, че аз съм собственик на ловния форум? Защо не искаше да има никакъв контакт между тези два форума, че нали този е за офроуд а онзи за лов? Сега обаче се досещам, като виждам всичките тези подфоруми и подфоруми .. единствено не виждам подфорум за правене на любов (сигурно защото е гейско?!), можеби те не са конкуренция, но всички други биват гонени - нещо като в комунизма .. (или беше тоталитаризма???). Г-н Петров, Интернет не се свежда до forum.offroad-bulgaria , има и мн. други и колкото и да се опитвате да наложите цензура като в "доброто старо време" , това няма как да стане.

и когато това не му беше позволено - започна една малка война срещу форума.
                            За каква война говориш, ти май не се чуваш? Това, че обичате да си играете на редник и старшина е видно, но мен не намесвайте, аз казармата съм си изкарал отдавна. Преди време ви бяха блокирали форума, а вие набедихте мен, чудесен повод да натопим kernel и да му направим анти-реклама за чисто новия форум в Интернет, вместо да го поздравим и да му пожелаем Успех, пък било то и лицемерно. Наскоро ваш потребител ревна, че отатък имало теми които ви оплювали, ами имаше, бяха ги писали ваши бивши потребители И модератори, вие си правете сметката защо са ви изоставили. Тези теми ги изтрих, за да е мирно селото, но явно няма да бъде такова за дълго.

Като в тази война доста ентусиазирано се включиха някои участници от неговия ловен форум, като някои от тях се вживяха дотолкова, че тръгнаха да ни "разбиват", като се забавляваха да коментират похожденията си тук в своя форум. Та, ето още някои "дисиденти", чиито думи мисля най-добре ще пояснят за какво "инакомислие" са получили забрана за достъп тук и какво е било отношението им към форума и участниците в него
                            Ако подобно на г-н Петров, аз нарека целия този форум смешници, вие как ще реагирате? То е много лесно да се изопачават фактите както на вас ви отърва, още по-лесно е да обсъждате някой, който преждевременно сте баннали... как го казахте, тоталитаризъм?

Коментар

Аз коментари по други форуми не правя. Затова и пропускам тази част от посланието на Ivan Todorov, kernel, dobromirski,... и т.н. Колкото до цензурата тук, да има я и смятам функционира добре, но това е тема отдавна дъвкана и предъвквана...

Това че господина се чувства чак мразен от мен си е леко надценяване от негова страна... Аз бих го определил като умора и досада от безкрайните му домогвания... и неизтощимата енергия! Ако на мен ми се налага да се правя на шут толкова време отдавна да съм изоставил идеята... каквато и да е тя... А ако господина вложи енергията с която се опитва да пише и пречи тук в друго начинание, то съм сигурен че ще натрупа състояние...

Репутацията е явно добре работещ инструмент... Докато господина от по-горе се регистрираше при нас под разни имена - толкова много че вече никой не ги брои, беше баннват едва когато сгази лука... което често прави... но това е явно и целта му за престой тук. Сега когато се регистрира с реалното си име и няколко човека се сетиха че това е същия този kernel който мнозина помнят от латино историята с атаката срещу нашият форум и след това сълзливите извинения, веднага гласуваха според както си мислят за човека. И макар че служебно аз лично три пъти му нулирам брояча за да не получи автоматичен бан явно не съм достатъчно бърз... този човек си е създал име тук... А името на един човек е нещо важно...

Бях се зарекал да не го обсъждам повече но ще направя още едно изключение. Питам (риторично) защо човек който смята да развива собствен форум постоянно идва тук, оплаква се за нещо и се регистрира под неизброими имена...? Защо човек който е писал в собствения си форум десетки лъжи и обиди към хората тук постоянно идва тук? Защо човек който краде от хората тук, снимки, статии и публикации има лицето въобще след това да дойде отново и пак да се пробва да си говори с тях? Това не е ли му неудобно? Защо постоянно се оплаква че му се пречи тук а просто не си тръгне и да си пише там където дори си е сам администратор и никой не може да му досажда...?

В едно офроуд общество име се прави с години а се разваля с едно действие. И никой не преценява някой по това дали е инсталирал някъде софтуер за форум или не? Хората се опознават и уважават според делата...
                              VPetrov.photography

Коментар

Уважаеми г-н Тодоров,
                                До този момент не взимах страна в спора, ако може да се нарече така, отношението (според Вас) на някои от този форум, към Вас и Вашия форум. Всъщност не съм убеден, че има изобщо някакво отношение...
                                Имам ясен спомен, как аз попаднах на Вашия форум. Получих на и-мейла, посочен за връзка с мен на този форум, писмо с уж сбъркан адресант, в което на някого се предлагаше да види атрактивна обява за лебедка... и любопитството ми, ме отведе до Вашия форум! Това беше, меко казано, некоректен начин на реклама и спам, защото по-късно разбрах, че стотици съфорумници са получили същото писмо, с уж сбъркан адрес.
                                Преди месец, Вие се чудехте защо Ви е отнето правото на "пълноправен участник" тук и аз Ви обясних, че вероятно не сте го имали, а сте се заблудили, защото не отговаряхте на условията (50 публикации), а Вие твърдяхте, че сте го имали. Изводът ми е, че ако сте го имали, то то е било вследствие на нечии препоръки, т.е. Вие не само не сте били ограничаван, а напротив - превилигирован в сравнение с повечето потребители на форума.
                                В горният Ви пост има доста правописни грешки, а Вие се идентифицирате като "издател" в смисъла на собственик на медия в която се пише. Моля, не приемайте това като обида, а като съвет, да подобрите Вашите познания по български език и граматика!
                                С най-добри пожелания!
                                Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                                Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X