Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Беше ми приятно с повечето хора!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Беше ми приятно с повечето хора!

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
    интересно , хората на живо се държът , коренно различно OFFRoad-Bulgaria.com

0 вDљ5Гg" />
    Тук си много прав! Точно за това идват и неразбирателставата, ти си казал нещо на майтап друг го разбрал накриво, и се почва ....... като добавим и липсата на интонация във изразяването и съвсем не се разбираме. За това трябва да има голама толерантност между нас и да не се палим за най-малкото, тук сме заради нашето хоби, не да се сравняваме кой по-интелигентен.

Коментар

Първоначално публикуван от velio Преглед на мнение
      1. Имах и ти казах.
      2. На мен не ми се налага и да ми е лесно. Не съм виновен аз.
      До колкото си спомням в онази тема имаше известни словесни спречквания между теб и друг участник във форума, аз помолих и двамата да укротите топката и сега аз виновен-така ли?
      LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от Явор Преглед на мнение
        Тмежду нас и да не се палим за най-малкото, тук сме заради нашето хоби, не да се сравняваме кой по-интелигентен. [/SIZE]
        Ако имаше емотинки с две бири щях да ги сложа
        OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
          До колкото си спомням в онази тема имаше известни словесни спречквания между теб и друг участник във форума, аз помолих и двамата да укротите топката и сега аз виновен-така ли?
          "Молба" в смисъла на думата "молба" аз не съм виждал в конкретната тема, а и не съм очаквал да видя.
          Освен това, не те обвинявам в нищо, както личи от книжовността в постовете ми досега. Нещо повече - след като администраторът на сайта ти е гласувал доверие, аз не бип могъл да те обвинявам в нищо! "Това е толкоз просто, ясно и логично" както на времето е писал един пролетарски поет. Мога само да предоставям уважението си към ръководството на сайта, част от което си ти.
          Относно словесните спречквания - аз си го получих въпреки, че не от мен дойде искрата. Какво и дали е получил нещо другият юзър ми е безинтересно.
          Повече от очевидно е, че лесно си се сетил за случката въпреки, че твърдиш обратното в първия си пост в тази тема.
          Всяко изказано от мен мнение относно "онази тема" вече ще е спам по тази тема, затова спирам с "онази тема".

Коментар

"Молба" в смисъла на думата "молба" аз не съм виждал в конкретната тема, а и не съм очаквал да видя.
            Освен това, не те обвинявам в нищо, както личи от книжовността в постовете ми досега. Нещо повече - след като администраторът на сайта ти е гласувал доверие, аз не бип могъл да те обвинявам в нищо! "Това е толкоз просто, ясно и логично" както на времето е писал един пролетарски поет. Мога само да предоставям уважението си към ръководството на сайта, част от което си ти.
            Относно словесните спречквания - аз си го получих въпреки, че не от мен дойде искрата. Какво и дали е получил нещо другият юзър ми е безинтересно.
            Повече от очевидно е, че лесно си се сетил за случката въпреки, че твърдиш обратното в първия си пост в тази тема.
            Всяко изказано от мен мнение относно "онази тема" вече ще е спам по тази тема, затова спирам с "онази тема".
            Ами тогава не занимавай мен и аудиторията с минали и ясни неща, защо ме намесваш в тази тема без причина.
            Наистина недей да спамиш, ако искаш да ми кажеш нещо, което не пряко свързано с тази тема, има и други начини, моля!
            LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от RW* Преглед на мнение
              аз пък смятам ,че макар и ""младши участник"" тои знае достатъчно много за да спори(челсъм доста негови мнения в други форуми и съм си изградил това мнение).Какво е значението с кои спориш - с администратор или модератор или просто участник от форума ?? важното е да имаш основание да спориш !!
              Забелязал съм ,че някои приемат мненията на определени личности от форума като чиста истина с която никои не може да спори и когато тази личност се произнесе трябва да се сложи точка на темата.Доста пристрасно.
              Ами, именно. Давам го за пример, че споровете се толерират, ако не нарушават (прекалено) добрия тон. Има мнение човека, спори си и никой не го банва, въпреки че има модератори и администратори, които не са на неговото мнение. Писахме, смятахме, бъркахме, поправяхме се, доказвахме и накрая всички са доволни. Значи теорията, че има мафия, която раздава наказания на хора, които не мислят като тях, издиша. Наказания се раздават само когато по време на спора някоя от страните си изпусне нервите и прекали с грубия тон. А един картон бан не прави, даже и два, той е по-скоро последно предупреждение. Между другото има(макар и малко) и случаи на модератори с картони дадени от супермодератори или администратори.
              Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Освен това, не те обвинявам в нищо, както личи от книжовността в постовете ми досега. Нещо повече - след като администраторът на сайта ти е гласувал доверие, аз не бип могъл да те обвинявам в нищо! "Това е толкоз просто, ясно и логично" както на времето е писал един пролетарски поет. Мога само да предоставям уважението си към ръководството на сайта, част от което си ти...
                Не бих искал да се заяждам, но явно обичаш да се слушаш (четеш в случая). Наистина е по-добре да отвориш нова тема към Пепи, ако смяташ, че има какво да се дискутира още по случая с поста на братчеда.

======

Струва ми се, че напоследък тук в портала се появиха два много актуални шлагера:

Единия е всичко що е администратор и модератор - едва ли не долу, засипаха се постове от рода някой хора, някой модератори, едни участници, една групичка.... Ами защо не бъдете прями и големи хора и не кажете - не съм съгласен с политиката на админа/модератора - име, с това в тази тема, защото мисля така и предлагам или бих помогнал с това....

Втория е възникването на мъченици, обидени и прочие. Както писа Алекс в началото - ако не ви харесва нещо и още повече сте модератори (към Трапера) - направете опит за поправка, а ако нямате желание, просто не пишете и не четете. Смеховати и неприсъщи за сериозни хора са онлайн/виртуални сбогувания с познати и приятели, както и изказвания от рода - ами и аз от скоро ще спра да пиша, май. Ами спрете, какво сега, бърже да скочи фен клуба в един глас - моля те, недей...?
                Последно редактирано от Yaro; 05-12-07, 22:21. Причина: Правопис и допълнение

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                  Смеховати и неприсъщи за сериозни хора са онлайн/виртуални сбогувания с познати и приятели, както и изказвания от рода - ами и аз от скоро ще спра да пиша, май. Ами спрете, какво сега, бърже да скочи фен клуба в един глас - моля те, недей...?
                  Добре де, сега Севдо наистина ли е banned, или той самия се щегува ?
                  Може би е добре да се помисли, някаква тема дето да пишат само админите, и да кажат еди кой си banned за еди кво си, да знаем и ние.
                  Освен това за такива хора, на които вярваме от години, може би е добре да им се даде възможност, да напишат "напуснал по собствено желание", щото banned е много кофти когато става дума за приятели.
                  Да не наподобяваме сега комунистическа партия, която не можеш да напуснеш, само те изключват.
                  Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
                    Основния проблем е че няколко човека тук се опитват да спретват групи и групички и всички които не са в "тяхната" групичка се радват на непоносимост и нетърпимост към каквото и да напишат. Пак кажете че не съм прав. Или гледаш да се съгласяваш с всичко и всички, или "почервеняваш" и получаваш бан. Ето затова се отказват хората. Не защото не искат да спазат правилата, а защото нямат право на различно мнение! Преди всички бяхме едно и всеки беше личност. Появиха се обаче някои индивиди, всички станаха модератори и ето ви резултата. Аз лично все по-рядко влизам тук. А преди буквално не излизах. Ама на кой му пука? Както каза един "колега" в коментара на червената си точка "а ти на нас няма да ни липсваш".
                    Последния които остане да дръпне шалтера
                    И аз имам подобни наблюдения и разочарованието ми расте! Все пак, както някой каза влизаме тука за забавление, пък аз все по-често започвам да се хващам че се дразня, а това, последното, вече никак не ми е забавно!
                    "Do not correct a fool, for he will hate you;
                    Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                      Първоначално публикуван от Yaro
                      Смеховати и неприсъщи за сериозни хора са онлайн/виртуални сбогувания с познати и приятели, както и изказвания от рода - ами и аз от скоро ще спра да пиша, май. Ами спрете, какво сега, бърже да скочи фен клуба в един глас - моля те, недей...?
                      Добре де, сега Севдо наистина ли е banned, или той самия се щегува ?
                      Може би е добре да се помисли, някаква тема дето да пишат само админите, и да кажат еди кой си banned за еди кво си, да знаем и ние.
                      Освен това за такива хора, на които вярваме от години, може би е добре да им се даде възможност, да напишат "напуснал по собствено желание", щото banned е много кофти когато става дума за приятели.
                      Да не наподобяваме сега комунистическа партия, която не можеш да напуснеш, само те изключват.
                      Nik, нямам представа какво от казаното от мен има каквато и да било връзка с това, че Севдо е бан-нат за една седмица. А иначе и след като тази дискусия породи такъв интерес, просто я четете от началото до края, не от произволно на произволно мнение. Относно Севдо, цитирам:

Първоначално публикуван от Венцислав Петров
                      А на disem без значение че ми е приятел аз лично му налагам едноседмичен бан за изказването "стадо" което е употребил към мнозинството тук... Предупреждавам че подобни изказвания няма да толерирам от НИКОГО!
                      Цялото мнение на Венци - тук, или 3-4 страници назад в тази тема.

Коментар

Мисля си - ако се върнем назад и прочетем какво сме написали...ето това ще стане
                        Започва да прилича на споменатите, по-горе, други форуми...е спорят малко по-интелигентни...ъ-ъ... това последното дали е така
                        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Егати, това не може да е истина. Толкова много свястни хора, а до къде се стигна.

Истината за мен е че когато някой член на форума с толкова мнения и такъв рейтинг си тръгне, може да помислим дали пък нещо не е както трябва? Дали пък не се нервираме прекалено? Дали причината поне малко не е в нас?

Трябва да го преболедуваме някак си това. Противоречия винаги ще има, и няма как да е друго яче. Не са нужни толкова нерви. Никога не водят до нищо добро.

Модераторите са хора като всички нас, и няма как да са винаги на 100% прави. В крайна сметка всеки си преценява дали му е кеф или не да чете/пише тук. С това обаче съвсем не казвам всеки безропотно да си трае, просто някак по спокойно да се прави.

Самия термин "частен форум" е напълно безсмилен според мен. Да, зад него стои много труд, време и пари на някои хора, ама това все пак е място за комуникация и ако няма инакомислещи, какво ще пишем? Всички на едно мнение за всичко - това ми е добре познато от не толкова далечното минало.

Правилата според мен са за да се спазват. Ако не са достатъчно добри, нека ги обсъдим. Ако пък са били прекалено лоши, форума до сега да го няма. Или поне не в тоя му вид.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Yaro , Моя грешка, просто не съм прочел последния абзац.
                            Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Тъй като гледам, май назрява революция. Няколко пъти по-нагоре се каза, че форумът е частен, и "къщата" си е негова, И на когото не му харесва е свободен да напусне по начин по който си избере. И аз също съм имал спорове с модератори, бях се засегнал, и спрях да пиша, мислех си даже за напускане, но като отсъствувах няколко дни ми мина. На мен форумът ми хасесва(долу-горе) в този си вид, разбира се има какво да се желае, но надявам се, че ще се оправи. И мисля си, че господин Петров трябва да помисли как да покаже на нас-простосмъртните причините за различните наказания налагани на този или онзи, че ние не знаем за какво става въпрос, и си пишем незапознати със случая, и започват дрязгите. Сега има един "олимп" от модератори, и какво си говорят там не е наша работа. Но много хора се дразнят, и се впрягат, и се почва... Истинският проблем според мен е непрозрачността на вземането на решения, оттам идват и много от недоволствата.
                              Но все пак порталът е ЧАСТЕН, ние сме гости, и сме дляжни да се съобразяваме.
                              Иначе се радвам, че този форум същетвува, и съм горд, че съм част от него.
                              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Ако си даде човек труда да изчете цялата тема от начало до края, ще разбере защо трябва да има правила, норми и хора които да следят за спазването им. Защото иначе така щяха да изглеждат много теми. А едва ли някой иска това. Ако не вярвате отворете някой друг форум, където няма подобна желязна организажция и вижте сами. Аз например не смятам, че обшеството на алпинистите е по-лошо, с по неграмотни и некомуникативни хора или каквото и да е друго. Обаче форумите в алпийските портали в БГ са пълен провал. Пълна липса на организация, което води до едни абсолютно неконструктивни чат разговори, често на много неприятен език и след 5 години работа не можеш да събереш и 10 страници полезна информация от целия архив! Нали не искате това. Е тогава трябва някой да се грижи за реда и организацията, нали? Е софтуер тази работа не може да свърши, а безгрешни хора май няма, освен един, много отдавна, но за него няма шанс да бъде привлечен в тази кауза. По тази причина е нормално от време на време някой да се почувства ощетен или неразбран. Тогава има начини да покаже това, да потърси промяна и т.н. Ако стигне до там обаче да е неразбран от всички, то тогава е добре да се позамисли, а не да дига гюрултия до Бога. Отнася се не само за виртуалния свят.ИМХО
                                Последно редактирано от icerunner; 05-12-07, 23:07.
                                Technical Rescue Direct - life lies in courage
                                http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X