Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Беше ми приятно с повечето хора!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Беше ми приятно с повечето хора!

Кво става тука сега имали трупове,

иначе, поткрепям човека дето повдигна въпроса
    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
      А и освен 4х4 не се сещам за много други баннати заради обиди и заплахи. Повечето са за системен и редовен СПАМ. И е нормално като потребители не го виждате, защото просто е изтрит. Темите в които се оплакват от предупрежденията обаче остават, защото е практика да не се трият кирливите ризи. Или предпочитате да се ровите из 80% реклама, докато намерите 20% читави теми?
      Zaarin -твоите мнения много ги ценя,обаче ако четеш правилно (не между редовете) друг повдига заплахи и друг прави за банн
      Но все пак МОДЕРАТОРИТЕ КАЗВАТ КОЕ Е ПРАВИЛНО
      Поздрави!!!
      OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

P.S. Що не заключите темата вече???

Коментар

Предлагам всички теми с подобен смисъл както и такива постове да бъдат изтриванни,форумът е частен,собственика е определил правила и ние сма длъжни да ги спазваме,на които не му изнася да не пише.
          Такива теми трябва да се ТРИЯТ
          MG RACING

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
            Зависи не от това дали спори, а от тона, с който го прави. Пресен пример е темата за Формула Офроуд. Младши участник спори 2 - 3 страници с няколко модератори плюс един администратор. Да има бан? Не. Въпреки че беше на границата на грубия тон. А и освен 4х4 не се сещам за много други баннати заради обиди и заплахи. Повечето са за системен и редовен СПАМ. И е нормално като потребители не го виждате, защото просто е изтрит. Темите в които се оплакват от предупрежденията обаче остават, защото е практика да не се трият кирливите ризи. Или предпочитате да се ровите из 80% реклама, докато намерите 20% читави теми?
            аз пък смятам ,че макар и ""младши участник"" тои знае достатъчно много за да спори(челсъм доста негови мнения в други форуми и съм си изградил това мнение).Какво е значението с кои спориш - с администратор или модератор или просто участник от форума ?? важното е да имаш основание да спориш !!
            Забелязал съм ,че някои приемат мненията на определени личности от форума като чиста истина с която никои не може да спори и когато тази личност се произнесе трябва да се сложи точка на темата.Доста пристрасно.
            много преди старта...

Коментар

Първоначално публикуван от Станислав_ Преглед на мнение
              Предлагам всички теми с подобен смисъл както и такива постове да бъдат изтриванни,форумът е частен,собственика е определил правила и ние сма длъжни да ги спазваме,на които не му изнася да не пише.
              Такива теми трябва да се ТРИЯТ
              смятам че неси прав , умишлено не се обосновавам да не се пулучи конфликт

моля за извинение
              sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Вече ще се изскажа и аз....Значи за мен положението е следно: ако реша да напусна този форум, за мен лично ще има два варианта:

1) Да кажа всичко в очи, този еди къв си, форума еди що си, това не ми хареса, този ме обиди.......и т.н. С две думи майната ви с аргументи и факти..............
                2) По аглицки.........без да се сбогувам. Просто спирам да пиша и това е то....

Това което става сега повече ми прилича на истерия. Кажете колко много ме обичате, кажете ми да не си отивам, подкрепете ме.......
                Абе брато, подкрепяме те. Погледни колко и каква репутация имаш......
                Останалото е пълнеж.
                Ама се надявам че това последна подобна тема, в която приемам участие......Бъдете МЪЖЕ, научете се накрая да се оттегляте с ДОСТОИНСТВО, АКО НЕ ВИ ХАРЕСВА ТУК.
                Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

е Золи , какво сега да почне да ни псува нард ли

Коментар

ехе ,,,, един мишок ми сложи червена точка

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                      смятам че неси прав , умишлено не се обосновавам да не се пулучи конфликт

моля за извинение
                      Няма конфликт.
                      Не съм такъв човек.
                      Но преди да се регистрираш ти или които и да е приема правилата на форума БЕЗУСЛОВНО така че теми с подобно съдържание са излишни,на които не му харесват правилата да не се регистрира.Регистрира ли се значи е приел правилата и трябва да ги спазва.
                      MG RACING

Коментар

За пръв път виждам тема за няколко часа да набере толкова голям рейтинг и да бъде посетена от около 1800 човека

По мое лично мнение мисля , че колегата се оттегля по доста достоен начин без да засегне или обиди никой пряко и дори е от малкото които искат да помагат на другите.

И по никакъв начин не смятам че се оттегля затова че не му харесва във форума. Пожелавам му успех и скорошно завръщане

Коментар

Няма конфликт.
                          Не съм такъв човек.
                          Но преди да се регистрираш ти или които и да е приема правилата на форума БЕЗУСЛОВНО така че теми с подобно съдържание са излишни,на които не му харесват правилата да не се регистрира.Регистрира ли се значи е приел правилата и трябва да ги спазва.
                          е как да говоря сега , като имам вече червен картон

Коментар

Правилата колега правилата.
                            Нямате право да обсъждате репутацията...
                            MG RACING

Коментар

впрочем изобщо могали да коментирам , и ли съм толкова тъп
                              не че имам претенции да се доказвам

Коментар

Правилата колега правилата.
                                Нямате право да обсъждате репутацията...
                                Извинявам се за спама ама защо нямаме право да обсъждаме репутацията си нали все пак е лична
                                И аз получих червеничко а срещу него ---- "Сигурно предпочиташ да бяха тук и да те псуват в ефир" Такива ми ти работи

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X