Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Беше ми приятно с повечето хора!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Беше ми приятно с повечето хора!

Беше ми много приятно да контактувам с повечето хора тук-но поради някой неща които се случват напоследък предизвикани от някой от другите модератори мисля че нямам място занапред тук.
    Надявам се малко поне да съм бил полезен с нещо на някой от обикновените юзери в сайта.
    Поздрави на всички с които подържахме връзка-макар и с някой само виртуална

До: Беше ми приятно с повечето хора!

Колега, ще ни липсваш. Аз лично обаче скоро може да те последвам......

Коментар

Трапер имаш ми скайпа ако ти потрябва нещо.
      LZ1NBN

Коментар

Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнение
        Беше ми много приятно да контактувам с повечето хора тук-но поради някой неща които се случват напоследък предизвикани от някой от другите модератори мисля че нямам място занапред тук.
        Надявам се малко поне да съм бил полезен с нещо на някой от обикновените юзери в сайта.
        Лошо лошо колега ,на мен ми поотмина малко все пак всичко е виртуално
        даже и хората които те ядосват И аз бях обиден все още ми тежи ама времето лекува.
        А и никой не те задължава да..........................!!
        OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнение
          Трапер аз се занимавам с много хора и в повечето време заемам ръководни длъжности.Ако поведението на 1-2 или няколко души ме травматизира,намирам начин да балансирам собствената си психика.Ако сега напуснеш ще загубиш.Ще загубят и твои познати и приятели.С теб не се познаваме ,не сме близки,но мисля че мога да си позволя такова мнение.

Това е виртуален паралелен свят.Сайта не е живота въпреки че за много от посетителите тук,мнението ми не е правилно.Но това е моето виждане.Приятно ми е тук,научавам много неща,аз помагам на някой да научи нещо.Запознаваме се,разхождаме се и т.н.Дори на разходките съществува разделение и напрежение,но аз моят баланс съм си го намерил...Намери го и ти.
          Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
          NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Чакайте бре хора. Какво става? Аз май съм пропуснал нещо. Защо такива крайни мерки. Някой да даде линк защо е тая работа. Traper, приспи няколко вечери и тогава реши. Аз често под силата на емоциите съм вземал прибързани решения за който после съм съжелявал. Разбирам че си обиден, незнам защо, ама все пак помисли. Форума ще загуби който от нас си отиде виртуално.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
              Чакайте бре хора. Какво става? Аз май съм пропуснал нещо. Защо такива крайни мерки. Някой да даде линк защо е тая работа. Traper, приспи няколко вечери и тогава реши. Аз често под силата на емоциите съм вземал прибързани решения за който после съм съжелявал. Разбирам че си обиден, незнам защо, ама все пак помисли. Форума ще загуби който от нас си отиде виртуално.
              Ето ти един:
              http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=18512

има още
              но няма смисъл да се налива масло в огъня!!!!!!!!!!
              OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Може би ще преосмислиш все пак тази крайна мярка.
                Смятам, че няма хора във форума с които да не можеш да се разбереш, още повече пък били те и модератори.
                По някога се налагат и компромиси и както казва adwokat - трябва да се намери баланса.

Не бива да се разсъждава кой колко ще загуби и дали някой ще спечели от твоето напускане, но със сигурност форума като цяло ще загуби един сериозен и обективен свой член.
                !

Коментар

Абе хора защо го приемате толкова лично това все пак е форум в който повечето хора са със Ник и никой от реалния свят не ги познава, малко са хората които пишат с истинските си имена но мисля че не от тези хора си засегнат, и така да е какво ти пука тук сме да се забавляваме и разтоварваме, идечта е да споделяме преживяно и научено от нас. Ако си имал пререкания с някой тук това е нормално днес мислиш така утре по друг начин Адвоката правилно ти го е написал. И съм сигурен че има повече хора които искат да останеш отколкото да спреш да споделяш тук. Все пак ти си реши

Коментар

Трапер, повечето от темите които си пускал са ми били много интересни и съм ги чел
                    с голямо удоволствие.Някои от мненията ти са ме дразнили, но не чак толкова че да
                    реша да им отговарям.Това, че влизаш в остри спорове с други колеги от форума не
                    значи че трябва да го напускаш.Тези спорове помагат на много хора като мен да
                    осмислят изложените аргументи и да стигнат до своята собствена истина.
                    Мисля че действаш много емоционално, а това е грешно.По добре да имаш проблеми в
                    интернет отколкото в реалния живот.Един друг колега по горе го е казал по добре от
                    мене.

Коментар

Трапер,

жалко за решението ти. Наистина не разбрах защо го правиш. Явно съм изпуснал нещо, защото това е втората тема, дето се чуват някакви приказки за разправии.
                      Ако не е тайна, не някой разкаже за какво става дума.
                      Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
                      NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Колега, не бързай. Такива решения се взимат бързо, но не винаги са правилни. Винаги ще се появи някой нов на твое място, но дали ще има твоя опит не се знае. Говорили сме си с теб и аз научих доста за това което ме интересуваше. Сигурен съм, че можеш да помогнеш и на други хора с полезна информация, но кой съм аз да те спирам. Не си някой пубер да си говорим глупости, както и аз не съм. Така че, успех. И не винаги най-правилното решение в момента е наистина правилно. Дано да съм ти дал някаква насока. Пиши на ЛС да си поговорим.

Коментар

Първоначално публикуван от Pursie Преглед на мнение
                          Трапер,

жалко за решението ти. Наистина не разбрах защо го правиш. Явно съм изпуснал нещо, защото това е втората тема, дето се чуват някакви приказки за разправии.
                          Ако не е тайна, не някой разкаже за какво става дума.
                          +1!! И аз нищо не разбрах!! Какво е станало тук?
                          יעבור
                          «И това ще мине»

Коментар

Колега, още една молба. Не случайно си модератор и не случайно си с такъв рейтинг. Явно има защо. Замисли се и преспи с тая мисъл и ако утре разсъждаваш по този начин, няма как да те спрем. Дано решението ти е друго.

Коментар

Trapera, гледай по-леко на нещата. И на мен, понякога ми става криво, ако реша, че се отнасят несправедливо, обикновено в отговорите използвам, по-често, такива емотикони Пък и защо, заради един човек, наказваш хиляди съфорумници.
                              Мисля си - ще е добре в прозореца за отговор да има, като начало, препоръка:
                              "Преди да пишеш, помисли 10 секунди."
                              Последно редактирано от bojitch; 04-12-07, 22:11.
                              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X