Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Репутация, какво е, дискусия, кой защо пише

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Репутация - какво е това в този портал?

Ами знам ли? Не знам как да ти обясня........

Коментар

Не е нужно Севдо, най-важната част е че хората тук имат възможност да пишат, да си пращат лични съобщения и всякак да си контактуват, подкрепят или отричат написаното. Не е необходимо един инструмент какъвто е индекса за репутация да се натоварва с несвойствени му функции...

Няма защо да продължаваме то стана ясно за какво говорим. Като заключение отново ще повторя че броя на зелените квадратчета не отразява това кой ми е приятел или не... или на някой друг приятел и въобще... Иначе и ти и Влади щяхте да сте с пълен бар пък Двигателиста с едно квадратче защото не го и познавам...
      VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
        Севдо всеки може някак да е полезен за другите... Най-малкото ако вземе да помогне когато някой пита за нещо а той го знае... Ясно е как се постига, ако някой иска пише и получава ако не го интересува - не се интересува...
        Извинявайте че се намесвам, аз не съм от хората които са отдавна тук, но ще ви споделя нещо. Попитах нещо за моя Лендкруизър, точно защото неразбирам а видях че има компетентни хоратук, и вместо да получа отговор, получих нахакана присмехулка. От тогава съм влизал няколко пъти ей така от любопитство. Та си мосля че надали може да се пита току така. Явно това е форум за затворен кръг от хора. А и текста който побликувам се преглежда от някой друг. Сигурно има причина.

Поздрави

Коментар

Не ме разбра! Пак казвам, че наистина сме далеч от идеята за размяна на любезности. Ако погледнеш по-задълбочено ще видиш. И пак ще се опитам да те насоча с факта, че Стефан има по-малко рейтинг от други потребители, които не са написали нещо наистина смислено. Съгласи се че някои получават репутация защото са направили copy/paste на линк с някакъв клип от VBOX. Вярно много смешен, но все пак те нямат много принос за това!

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
            ... че Стефан има по-малко рейтинг от други потребители, които не са написали нещо наистина смислено...
            Стефан просто спря да пише след въвеждането на репутацията, та затова

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
              Не ме разбра. Аз не съм се хванал за репутацията /въпреки, че не одобрявам/, а за това че се трият мнения, коментари и т.н. Не ми пука за точката от Влади333, но ми е приятно да знам че е точно от него! Махай точките ама оставяй коментарите. Мен много повече ще ме кефи да видя с кой мислим еднакво или на кой му харесва написаното от мен отколкото до трупам някакви си точки.
              И аз съм на това мнение.И на мен ми изтриха така коментара,а пък наистина е интересно да видиш на кой какво му харесва,пък дори и да си останеш без точка
              А да попитам само администратора ли знае кой кого е оценил и може да трие точки или и модераторите могат?

А относно коментарите към мненията,може ли по някакъв начин да се отсяват свястните от тъпотиите и чистата проява на (да не звучи грубо) ама злоба...Не виждам смисъл в коментари от рода на :Айде ето ти да видиш още едно червено,На ти червено и т.н.Нека пишем коментари с полезна информация кое ни е подразнило и кое не одобряваме.
              Последно редактирано от cveti; 31-05-07, 21:45.
              Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
              A2 (+)

Коментар

Така ,то човек да не отиде да вечеря и виж какво става.Та я всички се върнете на страница 1,където има мнения от -до и ще разберете ,че в момента правим само спам.От 04.02.07.-до днес ....нищо ново.
                B+

Коментар

До: Репутация - какво е това в този портал?

Та така,стараейки се като мод да спазвам правилата на форума и другите също да ги спазват-пиша в тази тема:
                  http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...076#post170076
                  Относно това че се казва кой за кого е гласувал и с какъв вот.В случая има нарушение на някой правила тук но няма предупреждение,няма нищоВъпреки че аз съм прав в случая и забележката ми е правилна-получавам аз отрицателните вотовеЗа което Благодаря на гласувалитеИма нещо друго-това е виртуална репутация-не реална-така че аз не съдя за хората по това колко квадратчета имат в профила си-а по това какво казват и пишат-то си личи кой разбира и от какво разбира

Коментар

Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнение
                    Та така,стараейки се като мод да спазвам правилата на форума и другите също да ги спазват-пиша в тази тема:
                    http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...076#post170076
                    Относно това че се казва кой за кого е гласувал и с какъв вот.В случая има нарушение на някой правила тук но няма предупреждение,няма нищоВъпреки че аз съм прав в случая и забележката ми е правилна-получавам аз отрицателните вотовеЗа което Благодаря на гласувалитеИма нещо друго-това е виртуална репутация-не реална-така че аз не съдя за хората по това колко квадратчета имат в профила си-а по това какво казват и пишат-то си личи кой разбира и от какво разбира
                    @ Trapera , имаш право - правилата са си правила и трябва да се спазват! Но искам да те питам как можеш да избегнеш получаването на негативен вот , при положение , че на някой не му харесва мнението ти? Става дума точно за същата тема - заради изказаното от мен мнение на одобрение веднага някой ми сложи червена точка! Е , какво - трябва да си мълча ли? И да не казвам кое ми харесва , и кое не? Не мисля. Досега никога не съм слагал на никого червена точка защото изхождам от презумпцията , че всеки може да сгреши в един пост , и че такава заслужават само хора , които нарушават правилата на добрия тон системно или са извънредно нахални , невъзпитани , и макар и некомпететни , упорстват да докажат своята "истина" без да се вслушват в мнението на околните. В случая не мисля , че заслужих червения квадрат , и мисля , че ти също не заслужаваш този цвят затова , че си казал мнението си (още повече си модератор) , но мен никой не ме пита. Поне сега знаеш как се чувства човек , когато го наказват незаслужено. Има още доста да се учим на толерантност и уважение.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнение
                      Поне сега знаеш как се чувства човек , когато го наказват незаслужено. Има още доста да се учим на толерантност и уважение.
                      Хах-много грешиш-не се чувствам зле от това че някой е дал отрицателен вот срещу мен(ако това имаш в предвид)Ако си забелязал между другото аз пиша само в определени теми и за определени неща и се старая да не пиша празни приказки.Това което съм писал съм абсолютно уверен че е така от собствен опит а не от чуто недочуто отнякъдеЕдинственно ме е яд че спря да пише Стефан в форума а той наистина разбираше от много неща и съм получавал изключително полезни съвети от него(както и от други хора).Та така с правилата и тяхното спазване и виртуланата репутация на някой дето не знаят какво е 4х4,4х2,4H,4L и разни подобни смехотворни постчета и темички.

Коментар

Използвам случая да попитам, защо го няма Стефан. Не допускам, че човек като него, може да се обиди на някого за нещо
                        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                          Използвам случая да попитам, защо го няма Стефан. Не допускам, че човек като него, може да се обиди на някого за нещо
                          А пък аз допускам че може наистина да се е обидил от някого или от нещоИначе не виждам причина заради която да не пише вече.

Коментар

Хах-много грешиш-не се чувствам зле от това че някой е дал отрицателен вот срещу мен(ако това имаш в предвид)Ако си забелязал между другото аз пиша само в определени теми и за определени неща и се старая да не пиша празни приказки.Това което съм писал съм абсолютно уверен че е така от собствен опит а не от чуто недочуто отнякъдеЕдинственно ме е яд че спря да пише Стефан в форума а той наистина разбираше от много неща и съм получавал изключително полезни съвети от него(както и от други хора).Та така с правилата и тяхното спазване и виртуланата репутация на някой дето не знаят какво е 4х4,4х2,4H,4L и разни подобни смехотворни постчета и темички.
                            Стефан ми липсва и на мен. Що се отнася до техническата компетентност - е , ами не всички могат да знаят колкото теб например. Нали затова е този форум - тези , които знаят повече да помагат на тези които не знаят толкова. Или? Ами ако ги няма смешните постчета и темички знаеш ли какво ще стане? Ще останат само тези , които знаят много за техниката и ще почнат да си го мерят на кого е по-голям. И това ще бъде краят на най-хубавия форум в родния интернет. Та мисълта ми бе , че вместо тези които знаят да вадят червени картони , на тези , които не знаят , да вземат да ги научат на нещо. Така самите те ще получат удовлетворение и ще бъдат полезни. И слава богу тук , в този форум все още има много хора , готови безрезервно да помогнат със съвет (а и не само) , за разлика от много други форуми , където ако попиташ нещо и веднага те охулват като некадърник и не пропускат момента да ти покажат превъзходството си. Аз и ти сме различни , имаме различни възгледи и знания. Трябва ли поради тази причина да си разменяме червени точки вместо да обменяме информация? Ти ще ме научиш на нещо , аз пък ще ти пусна някой линк да се посмееш и да се разведриш - това е.
                            А тези
                            "някой дето не знаят какво е 4х4,4х2,4H,4L..."
                            след няколко прочетени теми тук ще научат какво значи това. В това е и смисълът на този форум според мен.
                            Както и да е , спирам да пиша по темата .

Коментар

А вие от нищо нещо направихте.
                              Отиваите да сваляте репутацията на робота. Тои поне е разбран човек. Никога не се сърди.
                              Мале ся видях. Чавдар е позеленял.
                              Браво бе шампион.

Коментар

А пък аз допускам че може наистина да се е обидил от някого или от нещоИначе не виждам причина заради която да не пише вече.
                                Въпроса къде се губи Стефан според мен е съществен. Форума не е същия.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X