Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СЕДМИ НАЦИОНАЛЕН ОФФРОУД СЪБОР от 1 до 7 септември 2014 гр. ПРИМОРСКО

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: СЕДМИ НАЦИОНАЛЕН ОФФРОУД СЪБОР от 1 до 7 септември 2014 гр. ПРИМОРСКО

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
    Ми нали вие, старците ставате рано? Простата, хапчета за кръвно, туй-онуй...
    Простата все още не ми алармира,кръвното спрях да го меря след като напуснах държавната работа.Виж туй-онуй все още го можем.

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Исаев Преглед на мнение
      Виж туй-онуй все още го можем.
      Недей, ще питам кака...
      Ако мислиш да ми бръмчиш с трактора преди 9.00ч. мисли му.Глобата ще е мнооого голяма.
      Специално в другия край на гората ще направим сектор ''Мрънкащи старци''
      ...с трактора ...
      ''трактора'' бая ''бегачки'' е разплакал...Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1501560_649902081717807_339557526_o.jpg
Прегледи:2
Размер:64.8 КБ
ID:5605738
      На сърбела майката му е чесането.
      Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
        Недей, ще питам кака...
        Ама ти какво си помисли?
        А на мен "чиче" а?

Коментар

А на мен "чиче" а?
          Ми.... фактите говорят Натиснете снимката за да я уголемите

Име:10498514_748676595173688_4267745303321838053_o.jpg
Прегледи:1
Размер:106.6 КБ
ID:5605739
          На сърбела майката му е чесането.
          Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от Gargata72 Преглед на мнение
            ....
            Носене на две деца под мишници на 100м. за време . Децата осигурени от мен . Малкото е 35кг. голямото 50кг.
            Безвъзмездно давам моя малкия и хващам бас, че носещият го ще тръгне в посока обратна на финала. Иде реч за 25кг. въртоглаво шиле.
            Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
              Безвъзмездно давам моя малкия и хващам бас, че носещият го ще тръгне в посока обратна на финала. Иде реч за 25кг. въртоглаво шиле.
              Щото не си видял моето камикадзе . Малките с каски задължително . Щото бягащите с чужди деца говеда няма да ги мислят . На финала аптечки и мед. сестра за децата , за състезателите наливна бира (ледена) и мастика на кристали
              ПОЛУДЯВАМЕ БАВНО, НО СИГУРНО.
              тел. 0889 017703
              0897 516030

Коментар

Ей, този септември ще се разкъсаме - събор , Зверино ,Стара Загора - направо ще обявя фалит в края на месеца По същество , от 30,08 до 08,09 сме на хотел в Приморско и сме на разположение за всякаква помощ. С тинейджърка на 15г. е така , трябва да има къде да си изправи косата иначе на плажа няма да я допуснат. Както казах и в предварителната тема ще купя малко фойерверки - е така за кеф на децата , пък и на нас. Ако има и други , които да ме подкрепят ще направим финалната вечер още по празнична. Тел. за връзка - 0888 909394.
                Поздрави на всички и до много скоро!
                тел. за приятели по всяко време 0888 909394

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Untitled-1.jpg
Прегледи:1
Размер:139.4 КБ
ID:5605751
                  Нека силата да бъде с нас!
                  Suzuki Grand Vitara
                  +34 642 91 4154

Коментар

В оная гора фойерверки през септември не са най-хитрото нещо. Еле па финалната вечер. Ама може да се пуснат от морето.

Коментар

Не съм си и помислила да ги пускаме в гората. На плажа или кея е най-подходящото място .
                      тел. за приятели по всяко време 0888 909394

Коментар

Тарга къде го търсиш Венци под чаршафа на сянка? Той ЧовекО има къмпинг оборудване вече
                        Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

0878 710712 Стоян Малчев

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
                          Соня, има ли развитие при теб, не питам за шофьорския курс, а за транспорта ти до Приморско?
                          Гриша, нищо сигурно още ..... никой не ме ще
                          Откакто Ясен писа, така съм се засрамила, че ми е неудобно да погледна темата
                          Явно догодина ще трябва да представя книжка все пак
                          Все още се надявам нещо да изкочи , че да разбера що е това събор.
                          Последно редактирано от Son4o; 19-08-14, 12:55.
                          Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...

Коментар

нямайте притеснения,щом миналата година неастинари играха на поляната,какво остава за някоя друга ракетка
                            стига правилно да се използва
                            Suzuki Grand Vitara
                            +34 642 91 4154

Коментар

Първоначално публикуван от Son4o Преглед на мнение
                              Гриша, нищо сигурно още ..... никой не ме ще
                              Откакто Ясен писа, така съм се засрамила, че ми е неудобно да погледна темата
                              Явно догодина ще трябва да представя книжка все пак
                              Все още се надявам нещо да изкочи , че да разбера що е това събор.
                              София ( ЦАГ ) - Приморско ( Автогара )

п.п.дори мога да ти осигуря палатка,стига да желаеш
                              Suzuki Grand Vitara
                              +34 642 91 4154

Коментар

Първоначално публикуван от qentin Преглед на мнение
                                Тарга къде го търсиш Венци под чаршафа на сянка? Той ЧовекО има къмпинг оборудване вече
                                Ехооооо Варненската група,на вас разчитаме за морските дарове.Миналата година ми се "потурчи" решетъчната лъжица,но въпреки това тази година отново съм приготвил тигана и олиото.Дори два газови котлона ще нося.Това от мен,рибата от вас.Поздрави!
                                Suzuki Grand Vitara
                                +34 642 91 4154

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X