От: СЕДМИ НАЦИОНАЛЕН ОФФРОУД СЪБОР  от 1  до 7  септември 2014   гр. ПРИМОРСКО

Простата все още не ми алармира,кръвното спрях да го меря след като напуснах държавната работа.Виж туй-онуй все още го можем.

Първоначално публикуван от borko_ruse

Преглед на мнение

. Децата осигурени от мен
. Децата осигурени от мен  . Малкото е 35кг. голямото 50кг.
. Малкото е 35кг. голямото 50кг.
 . Малките с каски задължително
. Малките с каски задължително  . Щото бягащите с чужди деца говеда няма да ги мислят . На финала аптечки и мед. сестра за децата , за състезателите наливна бира (ледена)  и мастика на кристали
. Щото бягащите с чужди деца говеда няма да ги мислят . На финала аптечки и мед. сестра за децата , за състезателите наливна бира (ледена)  и мастика на кристали 
 в Приморско и сме на разположение за всякаква помощ. С тинейджърка на 15г. е така , трябва да има къде да си изправи косата иначе на плажа няма да я допуснат. Както казах и в предварителната тема ще купя малко фойерверки - е така за кеф на децата , пък и на нас. Ако има и други , които да ме подкрепят ще направим финалната вечер още по празнична. Тел. за връзка - 0888 909394.
 в Приморско и сме на разположение за всякаква помощ. С тинейджърка на 15г. е така , трябва да има къде да си изправи косата иначе на плажа няма да я допуснат. Както казах и в предварителната тема ще купя малко фойерверки - е така за кеф на децата , пък и на нас. Ако има и други , които да ме подкрепят ще направим финалната вечер още по празнична. Тел. за връзка - 0888 909394.

Коментар