Първоначално публикуван от Кольо
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Пети Национален оффроуд събор 06-09.09.2012 - Приморско
Свий
X
-
От: Къде ще се състои Петият Национален оффроуд събор...
Коле ако доида в петък вечерта или събота сутринта ще мога ли да си опъна палатка след съответното заплащане разбира се?
-
Тц, ток има ако, си направиш. Вода ако, си донесеш
... Просто рядка горичка близо до плажа.
Остави коментар:
-
Палатковивя лагер , като къмпинг ли е оборудван ..... тоест дали има вода и ток , че да знам какво да си нося , защото ще имам 2-3 часа да събирам багажа преди да тръгна , и не ми се иска да се занимавам с излишни неща
Остави коментар:
-
Таз година рано ще подхванем събора!
И аз съм утре вечер там.
Остави коментар:
-
Вземи дедо попе, вземи да имаПървоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеАко има много деца, дали пък да не включим в програмата и едно деЦко парти. Питам, дали да си нося аксесоарите.
Днес се чух с Джанго и той ще подрани
Остави коментар:
-
Ако има много деца, дали пък да не включим в програмата и едно деЦко парти. Питам, дали да си нося аксесоарите.
Остави коментар:
-
Като погледнеш на плажа около заведението няма начин да не забележиш тримата най-бели "ол инклузив туристи". Те там пребивавам в по-умерените откъм слънце часове.Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеАз тръгвам утре. Да не пропусна нещо.
Други подранили ще има ли? Веднага да си признаят.
Остави коментар:
-
Живот и здраве аз на 5-и съм там. Ще се видим в лагера с дечурлигата.
Остави коментар:
-
Аз тръгвам утре. Да не пропусна нещо.
Други подранили ще има ли? Веднага да си признаят.
Остави коментар:
-
Виж ги само колко са притеснени вечер децата:Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеИ аз съм с чавето и на мен ми минаха притеснителни мисли относно спането, така че ми пазете едно място за палатка в района с дечурлигата. Ще е весело
Архив от 4-ти национален оффроуд събор - Приморско
Остави коментар:
-
И аз съм с чавето и на мен ми минаха притеснителни мисли относно спането, така че ми пазете едно място за палатка в района с дечурлигата. Ще е весело
Остави коментар:
-
От вчера сме тръгнали с брат ми към събора.
До сега сме стигнали Доспат. До към четвъртък ще сме успеем да сме там.
Остави коментар:
-
Нема никакви проблеми, аз все с чаветата ходя на събора с палатки.Първоначално публикуван от druncho Преглед на мнениеЕдно въпросче към пребивавалите предни години - палатковия лагер подходящо място ли е за хора с чавета? Не търся супер спокойствие и тишина целодневно. Просто да могат да поспят известно време от тъмната част на денонощието.
Е ако може малко и през деня е идеален бонус. 
Избирам по крайните квартали на лагера, където повечето са с дечурлига и става една голема веселба. Мойте чавета от преди половин година са ми замрънкали да не пропуснем събора, но задължително искат на палатки. Вече не искат на хотел.
Остави коментар:
-
Що да не може, сигурен съм никой няма да ви влиза и излиза в палатката, че да пречиПървоначално публикуван от druncho Преглед на мнениеЕдно въпросче към пребивавалите предни години - палатковия лагер подходящо място ли е за хора с чавета? Не търся супер спокойствие и тишина целодневно. Просто да могат да поспят известно време от тъмната част на денонощието.

Според мен ще има подходящо място, за да се чувствате комфортно.
Остави коментар:
-
Едно въпросче към пребивавалите предни години - палатковия лагер подходящо място ли е за хора с чавета? Не търся супер спокойствие и тишина целодневно. Просто да могат да поспят известно време от тъмната част на денонощието.
Остави коментар:
Активност за темата
Свий
Тук са 6 потребители онлайн. 0 потребители и 6 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Остави коментар: