Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пети Национален оффроуд събор 06-09.09.2012 - Приморско

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Peppy
    отговори
    От: Къде ще се състои Петият Национален оффроуд събор...

Тениските можете да обсъждате в тази тема:
    Тениски за петият национален събор!

Остави коментар:

• andirz
    отговори

Здравейте и аз да пусна едно спамче-от името на Разградската група и специално феновете на Ленд Ровър ентусиаст искам да поздравим организаторите на събитието и г-н Тарга пак да спретнат хубавият лагер от миналата година. Идеята за спонсорство чрез продажба на тениски с логото на офроуд събора е прекрасна аз лино имам три от миналата година,не че не си събирам от всяко състезание - така се пишела историята.

Остави коментар:

• dedoKoko
    отговори

Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение
    Ей....направо ме изкарвате от релси...... Сватба ще правя.....освен ако не поканя гостите от Созопол да се преместим дружно в Приморско.....
    Каке, според ГПС Созопол-Приморско са 17-18 км и толкова минути път.

Предлагам да Ви се направи специална покана за участие- така, твоята обична щерка ще получи едно наистина незабравимо тържество.
    Ако някой скоро е виждал сватба с няколко хиляди гости, да си каже. Аз не съм.
    Бракувате ги, хапвате, пийвате (!!!! Шоферите на диета и по стъклен подарък в багажника за компенсация) и идвате.
    Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение
    Даже ще си водим професионален Фотаджия
    После проф.снимките ТУК.

Иначе и аз на 6.9 и 7.9 имам една важна среща, ама ще направя всичко възможно вечерта на 7.9 или сутринта на 8.9 да съм ТАМ. За първи път.
    Ако, че на Сентасето мотора му е на земята и чака чаркове, и ще годя с Клиото

Остави коментар:

• Доби
    отговори

Коле, желание имам и още как, но това е третото най хубаво и важно събитие на моето Момиче след катастрофата.....и трябва да се организира и премине подобаващо! Сватбата ще е един път......съборът и догодина живот и здраве!Натиснете снимката за да я уголемите

Име:269323_3237201656222_195474338_n.jpg
Прегледи:1
Размер:88.0 КБ
ID:5387082

Остави коментар:

• Кольо
    отговори

Лельо, има една порода хора които не им върви... Явно си от тях.
    Ама не се оправдавай, сватбата е един ден, а събора-няколко.

Виж ми подписа... Явно нямаш желание, поне аз така го разбирам

Остави коментар:

• Доби
    отговори

Ей....направо ме изкарвате от релси.....тая година бях твърдо решена да взема дейно участие във този най посещаван Панаир!!!! Е Да ама пак Не. Сватба ще правя.....освен ако не поканя гостите от Созопол да се преместим дружно в Приморско.....и тогава да покажем че и ние можем нещо от смяна на гума, каса бира на капака, окалване на Жипка, и после дружното споделяне на касата с колежките и пресушаването на Биричката (пък ако някой е нагазил за миди може и него да черпаваме) Даже ще си водим професионален Фотаджия

Остави коментар:

• cveta68
    отговори

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
    Добре де, нека да е друг джип, ама преди всяко миене да го дават АЗ да го окалям...
    Тогава състезанието ще е " Търсене на парчета от джип в тинята" за единица време

Остави коментар:

• Кольо
    отговори

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
    Миене на кола също, но само ако е джип, а не на Кольо витарника
    Той витаралясника колко по-истински джипове е разплакал...

Добре де, нека да е друг джип, ама преди всяко миене да го дават АЗ да го окалям. Или да окаляме няколко джипа според броя на участничките, и да ги оставим калта да изсъхне на слънцето. За да има равнопоставеност.

Остави коментар:

• sparkybg
    отговори

Първоначално публикуван от zlatoto_zd Преглед на мнение
    ...средата на октомври...
    Ааа, без!!! Да ида на море и да не топна гъзица - тая няма да я бъде.

Отделно дето по никакъв начин толкова народ няма да се вдигне от единия край на България до другия за да подсмърча 3 дни по палатките.

Остави коментар:

• zlatoto_zd
    отговори

От едни рускини ли ще се уплашите??!! Познавам нашенки, дето пият "кило и канче", после си вземат мъжете под мишница и се прибират вкъщи...
    Само моля, направете го този събор поне към средата на октомври, че да мога и аз да дойда...или....ако видите лека кола с холандска регистрация в района на събора, поочукайте я малко с камъни - ще ме пратят да я прибера и ще мога и аз да бъда съпричастен на мероприятието...моля ви...!!

Остави коментар:

• Veni1
    отговори

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
    Айде сега, от пияни жени ли ще се оплаквате?
    Нее, моля ти се ....

Хората с опит казват - пияна жена - весела къща

и е верно, да знайш

Остави коментар:

• Veni1
    отговори

какво говориш - професионалистки...

Ольга - тя е 40 кила, беше във възторг от българската ракия, от българската домашна ракия - имаше поне три теми за дегустация, от българската бира, от българската наливна бира, после от спечелените от пловдивската група едни квадратни шишета... завалийката имаше само една 500 мл пластмасова чаша, и я използваше като мултитул...

Капката, която препълни чашата беше опияняващата компания на Ицо, който направо и завъртя главата...

Володя не кусна капка алкохол - по принцип не пиел...

Остави коментар:

• cveta68
    отговори

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
    По-миналата година представителя на Всеросийския Паджеро Клуб едвам си прибра жената...
    Вени, жив да си че ме подсети Ако може в дамското състезание по надпиване с бира рускини да не участват. Не за друго, но не е спортсменско в директен двубой да влизаме с професионалистки. Ще загинем геройски!

Остави коментар:

• Вива ViRuS4eto
    отговори

Айде сега, от пияни жени ли ще се оплаквате? По-добре ли е да ги гледате 2 часа да ровят в чанта с неясно съдържание, търсещи нещо като игла в купа сено? А и със скромен бюджет от по каса бира-две на участничка, ще стане шоу и половина

Остави коментар:

• Veni1
    отговори

Мнение на Liebherr4eto
    Аз бих се включила в дамско състезание по надпиване с бира, ако замислите такова, бройте ме!
    Аз си мисля, че в дамското състезание след третата или четвъртата или петата бира - по преценка на журито, или асистънса, на всички участнички им се връчва почетно първо място, и дотам.
    Щото може да се окаже, че някой може да пропусне част от купона, де

По-миналата година представителя на Всеросийския Паджеро Клуб едвам си прибра жената...

Остави коментар:

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
X