Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пети Национален оффроуд събор 06-09.09.2012 - Приморско

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Венци В
    отговори
    От: Къде ще се състои Петият Национален оффроуд събор...

Да изкажа и аз моето мнение.Аз моето семейство и приятелите ми (стари и нови) в лагера на Таргата и бат Митко си изкарахме много добре.Ядене пиене танци бяха в основата на пребиваването ни в Приморско.Винаги е имало доволни и недоволни,и аз имах за комшия тигър в палатка(много хъркаше) ама който не му понася да се изнася.Понеже ме мързеше да строя наново двустайния си апартамент предпочетох да се успокоявам с ракия.Всичко беше добре изкарах си чудесно.

Остави коментар:

• Радо 57
    отговори

Ветси В, Kosio 7808, кръстника му и Stank.Благодаря ви за мидите!И тази година традицията беше спазена.Тарга,като "съсед" да ти кажа направо-лентите си бяха чиста формалност.Който е искал да е дошъл.За никой нямаше ограничения.Мястото е такова,каквото си го направим.

Остави коментар:

• targa
    отговори

[QUOTE=РАДО/РАДОСТИН РАДНЕВ;1939287]
    Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
    Има ли желание-има начин. Истинската причина са хората.

Таргата го е казал точно.Първия ми контакт като пристигнах беше с него.Поздравихме се,сменихме по някой лаф.Мисля,че на него трябва да благодаря за мидите.Бяха вкусни.Ако сами не си направим купона,никой външен няма да го стори.Направих си незабравима разходка по самия бряг на морето и то само по черно,макар,че по това беме беше само прах.Покарах си,направих си кефа.Навъртях 60-тина км. извън асфалта,за тези условия това си е ок.Поздравявам и онези,които помагаха в направата на траяла.
    Тоя път пропуснах с мидите. Заслугата е изцяло на Ветси В, Kosio 7808, кръстника му и Stank. Дочувам, че имало недоволни съфорумци заради това, че съм заградил най хубавото място. Нямам намерение да се оправдавам, защото не се чувствам виновен. В лагера имаше хора от София, Варна, Брутално готина Русенска банда, Имаше и от други населени места и държа да подчертая- абслоютно непознати за мен хора. За това и отидох 4 дена по рано. За трета година Ленд Ровър клуб си е на същото място. Бар наздраве също. Сузуки клуб също. Пасифика и приятели също. Естествено понеже са ме наричали и бесен селянин, можеше господата гражданите да ме попитат просто какви ги върша. И всичко щеше да е наред. Тъпо е и гадничко някак да лаеш зад гърба на някой. Благодаря за вниманието.

Остави коментар:

• Ясен
    отговори

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
    На мен пък ми хареса. Беше си събор и половина. Поздрави на всички, с които се познаваме вече не само виртуално.
    Така е. Мрънкащи винаги има, ама повечето идват и на следващия.

Остави коментар:

• Радо 57
    отговори

[QUOTE=targa;1938930]Има ли желание-има начин. Истинската причина са хората.

Таргата го е казал точно.Първия ми контакт като пристигнах беше с него.Поздравихме се,сменихме по някой лаф.Мисля,че на него трябва да благодаря за мидите.Бяха вкусни.Ако сами не си направим купона,никой външен няма да го стори.Направих си незабравима разходка по самия бряг на морето и то само по черно,макар,че по това беме беше само прах.Покарах си,направих си кефа.Навъртях 60-тина км. извън асфалта,за тези условия това си е ок.Поздравявам и онези,които помагаха в направата на траяла.

Остави коментар:

• Ангел Иванов/sereco1/
    отговори

На мен също ми хареса,може би и затова че съм за първи път на събора,но определено се запознах с очарователни хора!Е вярно и аз се натрясках до козирката и ми се губят моменти но си изкарах чудесно и с малко дете за което нямаше никакъв проблем откъм страна на музиката.

Остави коментар:

• Вива ViRuS4eto
    отговори

На мен пък ми хареса. Беше си събор и половина. Поздрави на всички, с които се познаваме вече не само виртуално.

Остави коментар:

• targa
    отговори

Организаторите се справиха повече от добре. Като всеки път. Нека не забравяме, че всичко струва едни пари, които на практика е ясно, че няма кой да им възстанови. На първо четене се сещам за кенефи, огради, пожарна, парапети, разрешителни. Всичко е нерви хора и организация. Неяснотата с таксите преобърна мнението на повечето участници. Работата стана принципна, всички го удариха на чест и работата се умириса. Специално аз си прекара чудесно (до колкото си спомням) и нямам лоши чувства към никого. Ясно е, че вече събора няма да е там, и искам да обърна внимание за догодина. Където и да се състои ще го има същия проблем. Скарах се с човек когото имах за приятел. Щяха да са двама, но единия се мотивира перфектно и си беше прав. Става въпрос за музиката. Първата вечер дискотека. Танци, смях, кеф. Втората-2 песни и до там. Отишли двама и се разбучали че децата им не могат да спят. Нормално. И аз съм родител. Тъпото е, че на единия му е ясно какво ще се случва, запазил съм му място в ограденото, обаче човека страни от групата. Каква е идеята да се събереш с едни хора а да се дърпаш в страни? Казах му ясно, че като не иска музика, трябваше да отиде в страни на спокойствие и всички щяха да са щастливи. Не било така. Аз да съм ходил на дискотека. Не че не ходих. Не мога да разбера, защо трябва всички които искат музика, да се съобразяват с двама които не искат, а са застанали до дискотеката? Въпросния втори си беше прав. Детето вече е било заспало когато успяха да намерят кабел и беше станало късно. За сметка на това, третата вечер танцувахме с дъщеря му. Голям майтап. Поздрави.

Остави коментар:

• mitkochanev
    отговори

Спарки пише, че нямало опознавателни знаци, но аз забелязах това:Натиснете снимката за да я уголемите

Име:039.jpg
Прегледи:1
Размер:161.3 КБ
ID:5406909
    Вярно, малко по-късно беше ...

Иначе, пак беше много хубаво!
    Мястото е направо вълшебно!
    Нека не се сърдим на организаторите, защото аз, лично, поне мисля, че направиха необходимото за да се чувстваме добре.
    Предварително се знаеше, че на преден план няма да бъде състезание и много хора дойдоха с леките си автомобили, защото, вероятно считаха, че е по-важно присъствието - просто да се преброим.
    Аз също мисля, че по-важен, в случая беше контакта.
    Бъдете здрави и дано имаме щастието след година да бъдем там отново, заедно!
    Последно редактирано от mitkochanev; 10-09-12, 16:20.

Остави коментар:

• Румен Петров - RFF
    отговори

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    Някой го намери, друг го позна като твой. В Бара ще ти кажат.
    Срещнахме се, оказа се, че не е негов, а на Таргата. Свързах се с Таргата по телефона и се разбрахме, когато имам път към Варна, да му го занеса!

п.п. Писали сме заедно!

Остави коментар:

• targa
    отговори

Ц. Намерили са моя. Неговия се издирва.

Остави коментар:

• Ясен
    отговори

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
    Язе съборя нема да го коментирам щот малко си спомням. Не си спомням и дека си наврях фенеря ( за заевзеците - не, не е там, проверих) Ако някой си е намерил ей такъв един[ATTACH=CONFIG]490653[/ATTACH] да напише 2-3 добри думи, чи найш как ми са свидииии...
    Някой го намери, друг го позна като твой. В Бара ще ти кажат.

Остави коментар:

• droba
    отговори

Язе съборя нема да го коментирам щот малко си спомням. Не си спомням и дека си наврях фенеря ( за заевзеците - не, не е там, проверих) Ако някой си е намерил ей такъв единНатиснете снимката за да я уголемите

Име:T20C2%20Mk%20II_foto_1.jpg
Прегледи:1
Размер:24.5 КБ
ID:5406907 да напише 2-3 добри думи, чи найш как ми са свидииии...

Остави коментар:

• Ясен
    отговори

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
    Хем организатора на загуба, хем много недоволни.
    Излиза, че организатора ще плаща пари, за да могат участниците да са нещастни !!!

Каква е таз работа ?
    Случва се понякога. Нарича се неработещ бизнес-модел. Но недоволните не са много и не от всичко, така че се търпи.

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
    Хубаво е, че нещата се наричат с истинските им имена. Но на толкова малко хора им стиска да го направят...
    Нещата за различните хора са различни, та е хубаво човек да съди за себе си.

Първоначално публикуван от Танасе Преглед на мнение
    ДРугари,

всичко е въпрос на лични чувства. Седнали сте тук да ми разправяте колко гадно било и как на всеки нещо му пречело! Пречи ви глъвътъ!
    Бях там, видях се с приятни и неприятни хора, предизвиках си положителни емоции, имаше и отрицателни емоции, но като цяло ми беше фного приятно.

От барът никого не сме върнали, всички бяхте добре дошли, сега сте добре дошли, но виртуално!
    друг път ела с нормална кола (УАЗ примерно) и съвсем ще са наред емоциите.

Та така.

Остави коментар:

• trajal
    отговори

Ходя на събора, за да се видя с хора, с които се виждаме веднъж годишно. Изкарах си щест прекрасни дни. Като добавим и плажа, кво му трябва на човек.
    Ако догодина съборът е пак там, ще отида със сигурност.

Остави коментар:

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
X