Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пети Национален оффроуд събор 06-09.09.2012 - Приморско

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ангел Иванов/sereco1/
    отговори
    От: Къде ще се състои Петият Национален оффроуд събор...

Първоначално публикуван от valkov.val Преглед на мнение
    Втората в ляво.
    И аз си мисля че е първата в ляво след светофара.

Остави коментар:

• mitko punev
    отговори

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
    Предлагам да се групираме, които ще пътуваме по едно и също време и от едно и също място. Ако прецените, може да направим отделна тема.

Аз лично ще пътувам от София най-вероятно на 5-ти след обяд или на 6-ти сутринта. В колата сме само аз и щерката. Стефан Шопов изяви желание да го взема, очаквам потвърждение. Иначе има място поне още за 1 в колата и неограничен брой в колоната
    Вивее ми ако не ми мине котка път, може и заедно да пътуваме, дет вика Спарки ще е бавно но за сметка на това весело.

Остави коментар:

• valkov.val
    отговори

Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнение
    Първата в ляво, след светофара и само на право.
    Втората в ляво.

Остави коментар:

• darkrose
    отговори

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
    Като влезеш в Приморско питаш някой местен(то по това време пришълците сме повече) за плаж "Перла". Най-грубо-на първото по голямо кръстовище завиваш наляво(ако влизаш в града, а не излизаш), и трябва да хванеш една по-широка улица(грубо на север). По нея, по нея, и ще видиш горичка с джипове.
    Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнение
    Благодаря за разясненията.

Поздрави,
    К.

Остави коментар:

• sparkybg
    отговори

Само имай в предвид че в група се пътува по-бавно. Едно че цялата група се съобразява с най-бавния, и второ - съобразява се с "природните нужди" на всеки един от групата.

Иначе си е купон, еле пък ако имате станции всичките.

Остави коментар:

• Вива ViRuS4eto
    отговори

Предлагам да се групираме, които ще пътуваме по едно и също време и от едно и също място. Ако прецените, може да направим отделна тема.

Аз лично ще пътувам от София най-вероятно на 5-ти след обяд или на 6-ти сутринта. В колата сме само аз и щерката. Стефан Шопов изяви желание да го взема, очаквам потвърждение. Иначе има място поне още за 1 в колата и неограничен брой в колоната

Остави коментар:

• Дочев
    отговори

Остави коментар:

• Кольо
    отговори

Като влезеш в Приморско питаш някой местен(то по това време пришълците сме повече) за плаж "Перла". Най-грубо-на първото по голямо кръстовище завиваш наляво(ако влизаш в града, а не излизаш), и трябва да хванеш една по-широка улица(грубо на север). По нея, по нея, и ще видиш горичка с джипове.

Остави коментар:

• darkrose
    отговори

Предварително се извинявам, не съм чел 10-те страници, но да си попитам как върви организацията на събора ?
    Кога, къде точно, как да се ориентирам, за да стигна до там ?

а 6,7,8 и 9 септември на обичайното място в Приморско.
    ?

Ще се опитам да намина, като си дойда септември до България. /без мотора за съжаление/.

Благодаря предварително за информацията.

Поздрави от Лондон,
    Калин
    Последно редактирано от darkrose; 08-08-12, 01:47.

Остави коментар:

• Петър Минчев - MaxBass
    отговори

Да да аз снощи срещнах един колега с едно червено паджеро и го питах и него и той ми каза същото...От днес спирам в началото на дюните да си нямам проблеми Почва много да ме е яд ,че няма да мога да присъствам на събора втора година!
    Весело прекарване на всички!

Остави коментар:

• Кольо
    отговори

Доколкото знам на дюните въобще е забранено да се вкарват МПС. За горичката в която правим събора пък е забранено за къмпингуване, но за нас правят компромис. За което следва да благодарим на общинари и организатори.

Остави коментар:

• Петър Минчев - MaxBass
    отговори

Колеги извинявам се ,че ви разводнявам темата ,но не знам къде другаде да попитам...
    Реших тази година да дойда на морето и по точно на Приморско с джипката за да може да ходим на края на северния плаж или по точно между платената зона в северен плаж и Плаж Перла...И днес таман си пътувам на там ми направи впечатление ,че има в началото на плажа табела ,че е забранено спирането на дюните...И се чудя това за зоната където е северния плаж ли се отнася или за цялата ивица чак до перла...Аз исках да спирам в близост до плажа където е не охраняван нали ,но сега се чудя да не отнеса глоба...Някой идея? Глобяват ли? За какво става въпрос?
    Иначе мястото е страхотно за събор!поздравления за избора!

Остави коментар:

• Радо 57
    отговори

Поздрави на всички съмишленици,които ще посетят събора.Искам да споделя една идея,свързана с финансиране на мероприятието.Предполагам,че всеки от нас има доста излишни вещи /посуда,електроника и др.дребни неща/,които прехвърля от едно място на друго,но не ги носи на фирмите за изкупуване на вторични суровини.Ако организаторите осъществят контакт с някоя от фирмите за изкупуване,би могло да се постави контейнер и кой каквото има за изхвърляне да го носи.Продажбата на форумни артикули с логото на събора е добра идея."Срещу левче-получаваш кефче"- би могло да се организира такъв аукцион,за вещи с неизчерпан още потребителски ресурс.С парите от аукциона също би могло да се финансира мероприятието."Офроуд битак"-за продажба или размяна на инструменти,резервни части,оборудване и други части от нашите автомобили.Би могло да се организира и кулинарно състезание "Офроуд чорба".На ежегодните събори на БТС на яз.Копринка,подобни състезания имат голяма популярност-лично аз имам три поредни участия.Разбира се,че след състезанието всички ястия са за участниците в събора,не че някой ще се нахрани,но за идеята.....За дамите един конкурс "Фейс лифт със завързани очи" /допуска се асистенция от мъж/ би предизвикал интерес.
    Последно редактирано от Радо 57; 23-07-12, 14:36.

Остави коментар:

• sparkybg
    отговори

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
    Има ли организирано някакво спане ? Бунгала, хотели... че моите жени не искат да чуят за палатки. Ясно е, че и сам мога да си намеря хотел в Приморско но ми се ще да има и други хора от форума наоколо.
    Е, хотели в Примосрко да искаш! Последните са на 5 минути пеша от събора. На първия отидох без резервация и си намерих на място, на втория заради малкия все пак резервирах, но не съм видял особен зор в намиране на места и прочие истории. По хотелите така или иначе почти никой не седи, освен за да спи.

Остави коментар:

• droba
    отговори

Има ли организирано някакво спане ? Бунгала, хотели... че моите жени не искат да чуят за палатки. Ясно е, че и сам мога да си намеря хотел в Приморско но ми се ще да има и други хора от форума наоколо.

Остави коментар:

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
X