От: Къде ще се състои Петият Национален оффроуд събор...
Ще дойде и без да кара форд-нисана. Става само да му обещаеш, че ще го черпиш
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Пети Национален оффроуд събор 06-09.09.2012 - Приморско
Свий
X
-
Жоре, ще ти донеса един леген с морска вода бре!Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеАко ми докараш и море, идвам.
Остави коментар:
-
Море нямам, ама ще ти дам да покараш форд нисана...Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеАко ми докараш и море, идвам.
Остави коментар:
-
На мен също ми хареса, три дни не ми е слизала усмивката от лицето. Нищо, че е малко крива. До сега никъде не съм се чуствал толкова комфортно. Нито на палатки, нито по прояви. От организация не разбирам и за това нямам забележки.
Остави коментар:
-
Мрънкалници като всеки път, е то е ясно не можеш на всички да угодиш.
Организатора не стига, че работата му е два месеца в годината, ами и с нас да се занимава. Смятам, че всичко бе добре организирано, ДЖ също се справяше добре, а Вълков и Янев се бяха погрижили да не страдаме от липса на вкусотии. Времето - прекрасно. Морето - прекрасно. Е какво му трябва на човек, някой кинт повече и сгодна джипчица.
За мен събора бе добър и пак ще го посетя до година. Дано да е пак там.
Остави коментар:
-
Лигльо.Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеАко ми докараш и море, идвам.
Остави коментар:
-
Ако ми докараш и море, идвам.Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеАко кажете догодина може и в Шумен да е събора.
Остави коментар:
-
Мислиш ли, че ако се заемем няма да го направим? Не е кой знае колко организация. При правилен подход ще се намерят и спонсори та да не се налага да се плаща такса за палатки или каквото и да е там. Ако кажете догодина може и в Шумен да е събора.Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеИскаме събор в ШУМЕН! Определено има природни дадености.
Остави коментар:
-
Да си кажа и аз, подчертавам, БЕЗ да критикувам никого, защото както винаги се видях с едни хора, с които винаги ми е било приятно са си прекарам времето, и както винаги си прекарахме чудесно.
Та - който иска спокойствие и почивка, да си прави добре сметката къде и защо отива. Това се говори всяка година, и всяка година има по някой дето не е разбрал. Събора е купон, със всичките му особености - шум до никое време, пияни муцуни тук-там, и така нататък. За сведение - жена ми и малкия си спяха на спокойствие в хотел, отново, както всяка година. Не ме интересува кои са били недоволните, пък и няма особено значение, но там се позволява да се опънат палатки 3 дни в годината, заради събора. Тъй че който реши че му е там мястото, ще трябва да е така добър да се съобрази със събора, а не да мрънка събора да се съобразява с него, щото той или децата му не можели да спят. Там не е място за спяне, а място за купон, и така вече за 5-ти път, при това смея да твърдя че последния беше най-тихия от всички до сега, и пак щеше да е такъв, дори всяка от трите вечери никой да не беше спирал музиката.
Друго - състезанието, или по-точно състезанията въобще, а не конкретното с 30-те джипки - Това на практика не са никакви сериозни състезания, а само мероприятия, свързани със събора с цел шоу и кеф. Не е ли по-подходящо вместо да се взима такса участие, разходите за тия състезания да се добавят към таксите, дето се събират за палатки например? Все ми се струва че 2-3 лева в повече няма да натежат никому, а приходите ще са повече от 150-те лева, събрани от тия 3 участника. Така хем ще са по-масови, хем никой няма да мрънка.
Пак казвам - никого не критикувам, и ще съм на следващия събор, независимо къде е. На морето ми е добре, защото съчетавам почивка и събор в едно.
Остави коментар:
-
Нямах намерение да взимам отношение в дискусията, но прочетеното от някои колеги крайно ме възмути, затва ще излея малко от тва възмущение.
targa каза:
Дочувам, че имало недоволни съфорумци заради това, че съм заградил най хубавото място. Нямам намерение да се оправдавам, защото не се чувствам виновен.
А би трябвало да се чувстваш виновен!
Опънал си най-голямата шатра, наредил си най-голямата маса, на която се събират най-готината компания. Барбекюто дето си направил, като олимпийски огън - цял ден и цяла нощ не гасне,че и грозни аромати разнася, как не дойдоха от РИОПС - не знам. Ако събора има традиции, то едната са твоите миди, за които се говори с години.
Бива ли такова безобразие?!
По въпроса с липсата на наздравица и разменно гостуване между компаниите в лагера - поемам цялата вина върху себе си. За което се самонаказвам с форумно порицание, самоглобявам се и поемам ангажимента да се реванширам далеч преди следващия събор. Да кажем, следващата седмица?
Тарга, забрави кой какво е казал, кому е казал и що. Приказки винаги ще има, дали трябва да им се връзваме е друг въпрос.
Остави коментар:
-
Единственото Ми недоволство е, че ми разрушиха "Клуба на трезвеника".
. Ама кво да прайш, нека ги е срам..

.
Остави коментар:
-
Приятели,не съжалявайте за нищо.Това не може да промени нещата.Идват други мероприятия,за тях трябва да насочим общите си усилия,за да ги направим такива,каквито ги искаме.
Остави коментар:
-
И на мен много ми хареса! С Илия сме били на всички събори в Приморско. Вярно е, че тази година малко повечко се усещаше т.н. "криза", но пак си беше незабравимо преживяване! Вероятно недоволните просто са имали нереалистични очаквания. Духът на форума се усещаше, въпреки намалелия брой участници и джипки. Имаше и приятели, които, въпреки че са баннати от тук и то за дълго време, дойдоха и заедно "пихме и се веселихме". Мисля, че това е показателно, че влезе ли ти веднъж в кръвта, този оф-роудски вирус, става хроничен.
))Благодарности на организаторите и се надявам това да не е последния събор на това място!
Остави коментар:
-
Чудесно!Така и трябва!
Остави коментар:
-
Здравейте! За мен си беше една истинска тридневна почивка, всяко едно откъсване от ежедневието ми се отразява положително. Тъи като напуснахме последни лагера ми направи впечатление че навсякъде беше почистено перфектно, не си личеше че е имало хора.
Остави коментар:
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Остави коментар: