Първоначално публикуван от Sibirski
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Клуб на чревоугодниците
Свий
X
-
От: Клуб на чревоугодниците
-
Хънтърчето да не се зарича че не яде уфсъЧе такива пържоли стават от ялова овца първо една нощ наложени в лук и мерудии после печени на жар и после у казана да врат с каса бира
и кат извре бирата нема да разбереш от какво животно е тази красота
Скоро ядох такова сигурно омаах кило мръвка па Лили се чуди що не ме лови ракията
Остави коментар:
-
Ми спането при тях е 15 лева на човек, ядене също не е скъпо, пък и ние ще си го носим основно с нас... Аз ще помоля Златьо да напише тука свои впечатления и за къщата, и за стопаните й, и за кухнята им, а и за района също.
Остави коментар:
-
Аз съм навит - стига да имам кинти...
Остави коментар:
-
Значи така, това е къща за гости на наши много добри приятели. Имат възможност да ни сместят всички, леглата и големи топли родопските одеяла им стигат, имат голяма фурна и камина. Желаещите могат да си спят на палатките и тем подобните. Става дума за район на тази снимка.
Остави коментар:
-
Баба Меца си е...сИрЬозна оферта...Не знам...ако не дойде на велосипед - да не ни развали мухабетЯ? Нищо...аз участвам. Кафяви панталони да носим ли?
Остави коментар:
-
И понеже сме сериозни:
Предложение на Бат Пепо заверата да стане на хижа с преспиване, щот от еднодневните запои се увеличава риска за сблъсък с КАТ, с неприятни последствия за тези които си нямат лични шифьори. Та на кратка и кротка аперИтивкас брат Сибирски възникна предложение от негова страна. Жижа в резервата Кормисош, 30-тина км. от Асеновград. Разбойническата ми душа ама веднагически се възрадва като чу "резерват". Ся да не си помислите за разни вредности
, просто се подосетих че може да си организираме вечеря в компанията на баба меца. Ако не знаете да ви напомя Уекинко че в този район са най-много меците на квадратен ъъъъ....километър. Топката драги сега е във вашето поле. Вие сте.
Остави коментар:
-
Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнениеАбе, тъй както чета - едвам ги нави
Остави коментар:
-
Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнениеЗнаех си, че трябва само да дам правилен тон за песен, сладури мамини....!!!!
Софра или смърт айдушка!!!
Остави коментар:
-
Първоначално публикуван от Bat_Pepo Преглед на мнениеО-хо-оАма кюфтета ли били овчи?!
Марто вървиш висшият пилотаж..?! Поздравления,от сърце!
А Хънтъра да го накараме да кусне овчица... Абе...изгубена кауза,май по-лесно аз ще харесам някое съветско превозно средство,отколкото Ванката да влезе в наща секта..?Последно редактирано от Марто (Мартин Христов); 19-09-13, 19:32.
Остави коментар:
-
О-хо-оАма кюфтета ли били овчи?!
Марто вървиш висшият пилотаж..?! Поздравления,от сърце!
А Хънтъра да го накараме да кусне овчица... Абе...изгубена кауза,май по-лесно аз ще харесам някое съветско превозно средство,отколкото Ванката да влезе в наща секта..?
Остави коментар:
-
Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнениеАбе беше на косъм! Просто се лигавеше с менти разни и спрайтове (не че не взе да надигаш направо бутилката с ракията по едно време) и не ти дойде музата на време...
Разкажи им за кюфтетата тогаз (с целия ми респект към кюфтаците на Бат Пепо)...
Относно кюфтаците ситуацията беше гадна.....до вкусна. И от 200 м. като тръгнеш по пушека и миризмата пътеката водеше право при теб, при условие че в момента сигурно 20-30 скари цвъртяха. Единственият лош момент беше като надуших пак от далеч че на скарата има уфсъ/абе къде е това драйфащото човече?/
Остави коментар:
-
Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнениеНомера е да накарате Хънтъра да прояде овца, е те тогава ще ви призная за майстори
Разкажи им за кюфтетата тогаз (с целия ми респект към кюфтаците на Бат Пепо)...
Остави коментар:
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Остави коментар: