Как бързо ме разпредели!?! Молодец... Ще приема назначението, при едно условие - бутилка истинска висококачествена руска водка (от мен - правилното мезе...)!
Истинската и качествена лесно ще намерим, ама ледянец и строганина от къде ще доставиш, иначе играя в партията, само да не е тази и следващата събота, петък става.
До тук сме четирима! Водка не пия, но виж някое и друго килце от онези дребните топченца, черни, дето ги вадят от едни риби, току виж ме провокирало и водка да употребя.
И организатор вече имаме, Марто! Аре, готов съм с каквото трябва от мен!
Как бързо ме разпредели!?! Молодец... Ще приема назначението, при едно условие - бутилка истинска висококачествена руска водка (от мен - правилното мезе...)!
Не се ли намесим, нищо не става тука, а е толкова просто - вместо да се чака да изпадне агънце от някъде (примерно), или да се молим за чудо - някоя сутрин в двора да ни да чака - ей така от нищото едно приятно охранено прасе, можем просто да решим какво ни се папка, да си съберем парички, да изберем място, да си купим ко'т си требе и воала-имаме си сбирка...
Остави коментар: