Абе,направо към полугодие си го удряме
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Клуб на чревоугодниците
Свий
X
-
От: Клуб на чревоугодниците
Ааааа !Тук вече уговорките трябва да стават 4 месеца предварително !Първоначално публикуван от Asen_Daskalski Преглед на мнениеРумене,те ягнетата станаха шилета,ще трябва да чакаме другата реколта!
Остави коментар:
-
Румене,те ягнетата станаха шилета,ще трябва да чакаме другата реколта!Първоначално публикуван от Румен Николов-sineto Преглед на мнениеОт глад станАх кожа и кости.А ягнЕ нема.
Остави коментар:
-
От глад станАх кожа и кости.А ягнЕ нема.
Остави коментар:
-
Наборе,абе чул съм,че по Вакарелско косите до Нова Година,до тогава все на суша ли ще стоим?Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнениеВ разгара на коситбата сме..................
Остави коментар:
-
В разгара на коситбата сме..................
Остави коментар:
-
Аха, аз ти звънях, бях спрял пред вас и се чудех дали да не си взема една караванаПървоначално публикуван от Пламен Ковачев (zaiko1234) Преглед на мнениеИмам едно пропуснато повикване към 11.00 в неделя тел. го бях заебал в джипа но нямах исходяща линя за неплатени сметки а съм бил на най много 3 километра въздушно от вас в съботния ден пък , Иликата ме кани на риба и бира на язовира .И без фото не се приема присъствието ви поне да настървим темата.
Горе беше гъчкано от народ и явно и някакъв купон се заформяше че надокараха още един куп маси и пейки. Врътнахме една скара набързо, понабрахме некоя и друга манатарка и се изнесохме.
Остави коментар:
-
Да ви поканя на село, че и без друго има бая за косене, че и джанките са за бране, после ще пийнем, ще апнем, тез три неща.Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнениеАйде тази събота или неделя на параклиса при Зайко!
Сопот, Угърчинска околия - до едноименния язовир демек.
ПП. Уффф, забравих, че в тоя клуб е забранено да се бачка.
Остави коментар:
-
Имам едно пропуснато повикване към 11.00 в неделя тел. го бях заебал в джипа но нямах исходяща линя за неплатени сметки а съм бил на най много 3 километра въздушно от вас в съботния ден пък , Иликата ме кани на риба и бира на язовира .И без фото не се приема присъствието ви поне да настървим темата.Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнениеНие вчера бяхме там, в камерен състав. Определено през почивните дни е голяма навалица. Аз идващата не мога че съм силно зает но ако ходите си вземете и вода за миене че от чешмичките не капва и капка.
Остави коментар:
-
Ние вчера бяхме там, в камерен състав. Определено през почивните дни е голяма навалица. Аз идващата не мога че съм силно зает но ако ходите си вземете и вода за миене че от чешмичките не капва и капка.Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнениеАйде тази събота или неделя на параклиса при Зайко!
Остави коментар:
-
Айде тази събота или неделя на параклиса при Зайко!
Остави коментар:
-
Стига бе...две години да не окоси една трева

Крумчоо, наздраве от мен, Цвета и Добри, група неорганизирани чревоугодници-пиеници..
Остави коментар:
-
Въпросът е Къде??? При Тони се съмнявам да става, сигурно още не е окосил тревата. При Пламен/Зайко мисля че не е проблем, ако трябва да му звъня да питам. Казвайте, аз тази неделя съм свободен.
Остави коментар:
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Остави коментар: