Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Печено прасе по айдушки

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #91
    От: Печено прасе по айдушки

    Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
    Става. Само да не е изтеглено много нататък че покрай тези балове ми пуши главата.
    Един вид, преди баловете ли.

    Коментар


    • #92
      От: Печено прасе по айдушки

      А...за съвсем обозримо бъдеще става впрос...
      Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
      Най-добрият ром е студеният ром!
      Кралско правило : Със камила може,с камилар - не!!!

      Коментар


      • #93
        От: Печено прасе по айдушки

        Първоначално публикуван от Paladin Преглед на мнение
        Един вид, преди баловете ли.
        Да.
        Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
        Селска фурна аспух нема. Пак същият.
        В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

        Коментар


        • #94
          От: Печено прасе по айдушки

          Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
          Става. Само да не е изтеглено много нататък че покрай тези балове ми пуши главата.
          Всеки с проблемите си покрай баловете
          http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=119164

          Коментар


          • #95
            От: Печено прасе по айдушки

            Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
            Всеки с проблемите си покрай баловете
            http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=119164
            Ъъъъ не. На мен ми е рано още. Моите са от кръчмарска гледна точка.
            Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
            Селска фурна аспух нема. Пак същият.
            В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

            Коментар


            • #96
              От: Печено прасе по айдушки

              Аз от утре сабале съм готов! Трябва да знам само от предния ден, да я забъркам салатата, че си иска зреене 12 часа...!!!

              Коментар


              • #97
                От: Печено прасе по айдушки

                Ми да се съберем при Иван на аперативка и да измислим заверата. Ванка, нали имаш заседателна зала?
                За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

                Коментар


                • #98
                  От: Печено прасе по айдушки

                  Натам отиват нещата, само да видя как съм с ангажиментите. Заседателна зала нямам, ама място за засядане ще се намери то зависи и колко тикви ще мъдрим заверата де

                  пп И тъй вече имам пълна яснота по въпроса за моята заетост От 20 до 25 плътно ангажименти Риве ми се но при мен работата отива на пропуск на мероприятиетооо
                  Последно редактирано от derhunter; 06-05-11, 09:58.
                  Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                  Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                  В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

                  Коментар


                  • #99
                    От: Печено прасе по айдушки

                    Пратката е при мен! Количеството е доволно... С две думи съм подготвен за сбирката на генералния щаб! Чакам повиквателна..

                    Коментар


                    • От: Печено прасе по айдушки

                      [QUOTE=Марто (Мартин Христов);1524951]Пратката е при мен! Количеството е доволно... С две думи съм подготвен за сбирката на генералния щаб! Чакам повиквателна.. [/QUOTE/

                      Еавла Марти! Ама гледай Ванката как ни "зарадва"..?
                      Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
                      Най-добрият ром е студеният ром!
                      Кралско правило : Със камила може,с камилар - не!!!

                      Коментар


                      • От: Печено прасе по айдушки

                        [QUOTE=Bat_Pepo;1524967]
                        Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                        Пратката е при мен! Количеството е доволно... С две думи съм подготвен за сбирката на генералния щаб! Чакам повиквателна.. [/QUOTE/

                        Еавла Марти! Ама гледай Ванката как ни "зарадва"..?
                        22, 24, 25, балове, и то все на близки на които ми е трудно, да не кажа невъзможно да откажа. Евентуално мога да прескоча късно вечерта на 24 ако е някъде наблизо. За сбирката не знам мислете го но в неделя ми е тотално невъзможно. Е@аси как ми се струпаха ангажименти, направо съм бесен.
                        Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                        Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                        В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

                        Коментар


                        • От: Печено прасе по айдушки

                          Е що да си бесен бе Ванка..?!! Бизнеса си е бизнес. Нали той ни храни? И аз го раздавам свободен в момента, ама нищо не се знае... Току виж ме засилили на някъде, а кой бяга от някой лев (поне аз още не съм я докарал до там)! Гледам на Цвети и Миро също им пуши главата! Какъв е проблема да го направим една седмица по-късно..?!! Никакъв! За толкова много неща ни дават наклон на к*ра, няма да ни казват и кога да се събираме с приятели да ядем и пием я..?!!! Тези работи си ги решаваме сами...!!! Горе главата!

                          Коментар


                          • От: Печено прасе по айдушки

                            Марто аз лично съм съвсем съгласен да го дръпнем със седмица нататък. Има вероятност и времето да се позатопли, и гъбки да поникнат... и по-комфортно да е преспиването в гората. Да видим другите как го мислят.
                            Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                            Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                            В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

                            Коментар


                            • От: Печено прасе по айдушки

                              Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                              Марто аз лично съм съвсем съгласен да го дръпнем със седмица нататък. Има вероятност и времето да се позатопли, и гъбки да поникнат... и по-комфортно да е преспиването в гората. Да видим другите как го мислят.
                              Moже и две седмици. От 4.06 ще съм 7-8 днив района на х. Бунтовна. Това за мен е отличният вариант...
                              edoors.bg- Джаджи за врати и врати

                              Коментар


                              • От: Печено прасе по айдушки

                                Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                                Е що да си бесен бе Ванка..?!! Бизнеса си е бизнес. Нали той ни храни? И аз го раздавам свободен в момента, ама нищо не се знае... Току виж ме засилили на някъде, а кой бяга от някой лев (поне аз още не съм я докарал до там)! Гледам на Цвети и Миро също им пуши главата! Какъв е проблема да го направим една седмица по-късно..?!! Никакъв! За толкова много неща ни дават наклон на к*ра, няма да ни казват и кога да се събираме с приятели да ядем и пием я..?!!! Тези работи си ги решаваме сами...!!! Горе главата!
                                Абсолютно верно! Ще го направим тогава,когато на всички е удобно.А хънтъра е прав за времето - хубаво си е да по-топличко...Всъщност ще е - казват ,че към края си този месец ще е много топъл. Ами хайде тогава,давайте първо да учредим една сбирка-консилиум и да тураме идеята да зрее..?

                                Наздраве на всички
                                Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
                                Най-добрият ром е студеният ром!
                                Кралско правило : Със камила може,с камилар - не!!!

                                Коментар

                                Активност за темата

                                Свий

                                В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                                Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                                Зареждам...
                                X