Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Печено прасе по айдушки

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • От: Печено прасе по айдушки

    Ето една снимка от "Велчовата завера" при Хънтъра...
    Прикачени файлове

    Коментар


    • От: Печено прасе по айдушки

      Сериозна работа Браво за снимката Марто!
      Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
      Най-добрият ром е студеният ром!
      Кралско правило : Със камила може,с камилар - не!!!

      Коментар


      • От: Печено прасе по айдушки

        И сега...ко праим?

        Коментар


        • От: Печено прасе по айдушки

          Уточняваме менюто според броя на участниците..?
          Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
          Най-добрият ром е студеният ром!
          Кралско правило : Със камила може,с камилар - не!!!

          Коментар


          • От: Печено прасе по айдушки

            Досега потвърдили сме(по списък) фаталният брой 13 челяка.

            Коментар


            • От: Печено прасе по айдушки

              За съжаление,аз отпадам!
              088пет722пет99
              http://www.hydropompi.com/

              Коментар


              • От: Печено прасе по айдушки

                Аз,между другото,извиках србите днес да дойдат,ама ще се разбера нещо уклончиво с тях.То...3-4 коли ли излиза,че сме само..?Ами то май при Ванката бяхме повече хора..?
                Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
                Най-добрият ром е студеният ром!
                Кралско правило : Със камила може,с камилар - не!!!

                Коментар


                • От: Печено прасе по айдушки

                  Предполагам, че се получава така заради това, че 28 е работен ден! Какво мислите по въпроса, тези които сме свободни на 28-ми да се съберем, да разпънем палатките и да се отрежем подобаващо, а прасето да го въртим на 29-ти...?!! Предполагам, че така ще е по-удобно на повече хора?! Какво мислите за този вариант?

                  Поздрави

                  Коментар


                  • От: Печено прасе по айдушки

                    Щом ше се яде и пие аз съм съгласен всекаксиАко може първия ден и некое кукореченцеПепи откъде толкоз чревца за кукоречето и как се закрепват дреболиите.
                    К мирной жизни не пригоден.
                    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

                    Коментар


                    • От: Печено прасе по айдушки

                      Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                      Щом ше се яде и пие аз съм съгласен всекаксиАко може първия ден и некое кукореченцеПепи откъде толкоз чревца за кукоречето и как се закрепват дреболиите.
                      Аааа усещам аз как искаш да гепиш тертипа

                      Става всякак да го въртим хайванчето, и за неделята става. Който може в събота да си махне главата е просто крачка и пивка напред.
                      Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                      Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                      В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

                      Коментар


                      • От: Печено прасе по айдушки

                        Чревца имаДреболиите се нанизват на шиш,после се омотават с чревцата.
                        Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
                        Най-добрият ром е студеният ром!
                        Кралско правило : Със камила може,с камилар - не!!!

                        Коментар


                        • От: Печено прасе по айдушки

                          Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                          Предполагам, че се получава така заради това, че 28 е работен ден! Какво мислите по въпроса, тези които сме свободни на 28-ми да се съберем, да разпънем палатките и да се отрежем подобаващо, а прасето да го въртим на 29-ти...?!! Предполагам, че така ще е по-удобно на повече хора?! Какво мислите за този вариант?

                          Поздрави
                          Удачно,много,даже Само ще трябва да помислим и за жаравата - с какво да я уважим..?Цаял ден,па и но-о-ощ дълга...
                          Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
                          Най-добрият ром е студеният ром!
                          Кралско правило : Със камила може,с камилар - не!!!

                          Коментар


                          • От: Печено прасе по айдушки

                            Пепи този път ти водиш кулинарната вакханалия, така че..... Пък и имам да наваксвам с едни кюфтетааааа

                            пп. На разни зеленила не държа ама никак да знаеш
                            Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                            Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                            В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

                            Коментар


                            • От: Печено прасе по айдушки

                              Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                              Пепи този път ти водиш кулинарната вакханалия, така че..... Пък и имам да наваксвам с едни кюфтетааааа

                              пп. На разни зеленила не държа ама никак да знаеш
                              ОоооСкарата...ще я направя по мой образ и подобие..!
                              Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
                              Най-добрият ром е студеният ром!
                              Кралско правило : Със камила може,с камилар - не!!!

                              Коментар


                              • От: Печено прасе по айдушки

                                Ако отидем на варианта прасето да го въртим на 29-ти, за 28-ми вечерта на мен ми се въртят в главата бутилка/ки узо, бака таратор, някакво рибено мезе и някаква риба за скарата! Разбира се, това по никакъв начин не омаловажава кифтетата по образ и подобие на Бат Пепо..!!!

                                Коментар

                                Активност за темата

                                Свий

                                В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                                Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                                Зареждам...
                                X