Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пикник по повод на годишнината на OFFRoad-Bulgaria.com

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Здравейте на всички

Здравейте на всички във Форума.Горд съм,че съм част от толкова голяма организация.Чета по сайтовете за какво иде реч и съм много приятно изненадан от слотеноста,интилигентноста,техн.знания,хумора т.н,и т.н. на участниците в него.Страшно готини хора са се събрали тук.Надявам се и аз да допринеса с нещо за ПОВЕЧЕ,ПО-ДОБРО,ПО-БЪРЗО и надявам се ПО-УМНО.Успех на всички
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Обясненията са хубаво нещо, ама я дайте един адрес или линк в bgmaps.com

Коментар

Ето тук:http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=bb...oName=&oType=9

Ако е изтекла сесията питай, ще ти обясним
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов
          По- пътя за към бонсови поляни предлагам на подготвените джипове да ги пусна през учебния тест полигон (Голди) и покрай домуз дере да излезнеме на бонсови поляни. Има място на което по неподготвените само да стоят на високо и да наблюдават.
          Това трасе става ли за по неопитни и този учебен тест полигон за
          какво е

Коментар

Първоначално публикуван от buldog
            Това трасе става ли за по неопитни и този учебен тест полигон за какво е
            полигона е за чупене на уазки и др. 4х4 за целта опит не е нужен - само желание и... джипка за таковане...

дано успея да дойда, че ми се очертава една сделка в събота...
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/
              полигона е за чупене на уазки и др. 4х4 за целта опит не е нужен - само желание и... джипка за таковане...

При такова трасе за чупене няма да мога да дойда Всичките
              имат собствени сервизи и след разходка цяла седмица си правят
              джипките НЕ СЕ ИЗДЪРЖА така АЗ нямам сервиз

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов
                По- пътя за към бонсови поляни предлагам на подготвените джипове да ги пусна през учебния тест полигон (Голди) и покрай домуз дере да излезнеме на бонсови поляни. Има място на което по неподготвените само да стоят на високо и да наблюдават.
                Това трасе става ли за по неопитни и този учебен тест полигон за
                какво е
                Предимството на трасето е че се вижда като на длан и всеки преценява дали е по силите му.
                LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/

Полигона не е за чупене на Уазки. Там съм минавал с Лада Нива, Нисан Патрол, Витара без тунинг, Мерцедес, Уаза на Вушев, Уралка, Тойота Рънър, Самурай и др.
                  Трасето е идеално за тестване на различни машини. Важно е да се карат от един шофьор за да излезнат слабостите на отделния джип.
                  LZ1VMH

Коментар

Вижте какво, разбирам мерака на Goldy да си направи една кратка разходка, но все пак идеята за мероприятието е малко по-различна. Нека стигнем на място възможно най-бързо, пък после ще отидем да се поизкаляме наоколо. И без това ще тръгнем на две колони, едната ще я води Goldy и ще цепят направо по директния по-екстремен път, а другата колона ще я водя аз и ще минем през Суходол. Тези които искат да се поизкалят с Goldy, тези които не искат, или са с по-малко проходими машини, или не са уверени в себе си или каквото и да е друго ще стигнем по сравнително лесен път от другата страна.
                    Идеята на Goldy с неговия полигон е интересна, но ще убие поне час и половина...
                    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Дима, мисля че си голям оптимист. Час и половина е невъзможно да се забавим защото след преминаване на купчините с тор, блатото и реката с лайната от поделението ще трябва миене на всеки един от джиповете а това отнема поне по 20мин. за всеки. А ако не се мият джипките, трябва да се оставят поне на километър от мястото на пикника, иначе рискуваме да се изтровиме от вонята Дано ме разбираш.
                      http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

абе аз казах че е за водолази там ама вие не с джипките та с джипките, и Йори този път си остави прозорците, или си вземи противогаз
                        no signature no problems

Коментар

Прогнозата е доста кофти за утре http://www.wunderground.com/global/stations/15614.html
                          мисли ли сте за алтернативен вариант? Или за промяана на датата?
                          Път е мястото, през което възнамерявам да премина!
                          0884837709
                          0878383528

Коментар

Просто трябва да отидем по-рано, както беше планирано, без игрички в пясъчника на Goldy

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
                              Просто трябва да отидем по-рано, както беше планирано, без игрички в пясъчника на Goldy
                              Приятелю, ако те е страх от пясъчника просто не идвай.
                              LZ1VMH

Коментар

то ако вали не е ли се тая, от където и да се мине на крайната точка пак ако вали, барбекю на открито при порой!?

ама сега сезона е на кратките валежи, но мощни, не се знае знае ли се

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X