Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Копривщица-Бунтовна-Стрелча.15-16 юли, поход на ЛРЕнтусиастс

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Следващото ни излизане е 16 и 17 сптевмри в Пирин, координирано е с управата на Народния парк, и ще е абсолютно невъзможно да се комбинира със стрелба. Но имам идея за втората половина на август за Лозенската планина. Знам чудно място със супер условия за каране, стрелба и барбекю. Ще го обявя допълнително като дата и организация.
    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

• Злати,къде са снимките
      Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
      Селска фурна аспух нема. Пак същият.
      В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

• Воина !!! къде кога

следващата разходка ще сме повече ровери
        кога ще е тя???

Коментар

• Първоначално публикуван от borkozin
          Воина !!! къде кога

следващата разходка ще сме повече ровери
          кога ще е тя???
          Ти да неби да оправи твоя
          Или си купи нов
          Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.

Коментар

• За момента е на 6 и върви , ръмжи и чака да се нацата с малко боя

Коментар

• Хънтър, имам към 300 снимки със супер високо качество и огромен обем и съм доста затруднен кои да избера и как да ги намаля. Затова не ги слагам тук, а за няколко души, в това число и за теб, съм записал дискове.
              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

• Злати моляте и на мене ми запиши

Коментар

• Първоначално публикуван от zzlatev
                  Хънтър, имам към 300 снимки със супер високо качество и огромен обем и съм доста затруднен кои да избера и как да ги намаля. Затова не ги слагам тук, а за няколко души, в това число и за теб, съм записал дискове.
                  ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Коментар

• Злати колко ще ми струва този диск със снимки
                    ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                    тел.088четири 9едно9 4нула4
                    -------------------------------------------------------

Коментар

• Пък аз си помислих че Злати се маитапеше като каза че ще ги продава

Коментар

• Първоначално публикуван от GAD
                        Извинявам се за големите снимки !!!

Ако искате да съчетаем следващото мероприятие и с една тренировка за Войната2, моля вижте поста ми в дискусията на "Ловците" по темата.
                        Ако не....., Злати ти какво ще кажеш...?!
                        За съжаление, нашия основен "играч" ВОЛК, не виждам да се включва в дискусиите, но се надявам скоро да е на линия!!!
                        Вече съм тук пичове!
                        За съжаление се пробвах да си го меря с дявола и до есента ще ви се радвам дистанционно...
                        Направили сте си страшен купон, дано все по-весели и приятни да са клубните излизания и за в бъдеще!

Поздрави на всички задружни ненормалници!

Коментар

• уф, него му е малък ама играе нечестно...

ти ли пострада или машинката?

Коментар

• Абе, Вие от майтап не разбирате ли? Естествено, че дисковете със снимките са безплатни.
                            www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

• Де да знаем майтап ли е, не е ли ??! От тая пазарна икономика така се овълчихме....
                              Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

• А по какъв начин мога да получа един от тези дискове ако е по пощата адреса ми е Копривщица 2077 ул. К.Доганов 2 за Димитър Бобев Доросиев
                                ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                                тел.088четири 9едно9 4нула4
                                -------------------------------------------------------

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X