Следващото ни излизане е 16 и 17 сптевмри в Пирин, координирано е с управата на Народния парк, и ще е абсолютно невъзможно да се комбинира със стрелба. Но имам идея за втората половина на август за Лозенската планина. Знам чудно място със супер условия за каране, стрелба и барбекю. Ще го обявя допълнително като дата и организация.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Копривщица-Бунтовна-Стрелча.15-16 юли, поход на ЛРЕнтусиастс
Свий
X
-
-
Злати,къде са снимкитеВерно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар
-
Първоначално публикуван от borkozinВоина !!! къде кога
следващата разходка ще сме повече ровери
кога ще е тя???
Или си купи новВерно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Коментар
-
Хънтър, имам към 300 снимки със супер високо качество и огромен обем и съм доста затруднен кои да избера и как да ги намаля. Затова не ги слагам тук, а за няколко души, в това число и за теб, съм записал дискове.LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
www.ADV-Bulgaria.com
Коментар
-
Първоначално публикуван от zzlatevХънтър, имам към 300 снимки със супер високо качество и огромен обем и съм доста затруднен кои да избера и как да ги намаля. Затова не ги слагам тук, а за няколко души, в това число и за теб, съм записал дискове.Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Коментар
-
Първоначално публикуван от GADИзвинявам се за големите снимки !!!
Ако искате да съчетаем следващото мероприятие и с една тренировка за Войната2, моля вижте поста ми в дискусията на "Ловците" по темата.
Ако не....., Злати ти какво ще кажеш...?!
За съжаление, нашия основен "играч" ВОЛК, не виждам да се включва в дискусиите, но се надявам скоро да е на линия!!!
За съжаление се пробвах да си го меря с дявола и до есента ще ви се радвам дистанционно...
Направили сте си страшен купон, дано все по-весели и приятни да са клубните излизания и за в бъдеще!
Поздрави на всички задружни ненормалници!
Коментар
-
Абе, Вие от майтап не разбирате ли? Естествено, че дисковете със снимките са безплатни.LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
www.ADV-Bulgaria.com
Коментар
-
А по какъв начин мога да получа един от тези дискове ако е по пощата адреса ми е Копривщица 2077 ул. К.Доганов 2 за Димитър Бобев ДоросиевДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
тел.088четири 9едно9 4нула4
-------------------------------------------------------
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар