Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Язовир Въча - почистване - мероприятие 1

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Язовир Въча-почистване

Първоначално публикуван от greenflag Преглед на мнение
    Благодаря за линка. Ако не се заблуждавам, това е високо над пътя вляво, ако Кричим е зад гърба на пътуващия. Изглежда много добро, но там не биха се събрали много хора.

Като разглеждах картата, се сетих, че преди 15-ина години съм отсядал в приятно място на западния бряг на язовира (трябваше да се мине по стената, за да се стигне дотам). Строено е с идеята да бъде нещо като музей или мемориал за партизани, а после беше станало хотел. Помня го с проста, но хубава дървена облицовка отвътре, с великолепна гледка към язовира, добър ресторант и поносими цени.

Дали това място работи и сега? Ако да - би било идеално за целта да съберем компания. След като свършим работата, разбира се.

Поздрави!
    Искам България чиста!

Коментар

Чакам 31-ви с нетърпение!

Коментар

Първоначално публикуван от Веско Преглед на мнение
        За най-голямо мое съжаление другата седмица заминавам командировка и няма да съм на Въча.
        Оставям кепчето на Сабин, ако може той да дойде с групата!
        Там сме! Даже се оформя да имам място в джипката за още хора, но не е сигурно дали няма да тръгнем от петък и да се върнем чак неделя, ще използваме случая да се повозим малко.

Коментар

Мястото за спане на западният бряг е запустяло и готово за приватизация и бъдещи инвестиции,с две думи не функционира.Времето е топло и палатката е вид подслон.
          sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
            Благодаря за линка. Ако не се заблуждавам, това е високо над пътя вляво, ако Кричим е зад гърба на пътуващия. Изглежда много добро, но там не биха се събрали много хора.

Като разглеждах картата, се сетих, че преди 15-ина години съм отсядал в приятно място на западния бряг на язовира (трябваше да се мине по стената, за да се стигне дотам). Строено е с идеята да бъде нещо като музей или мемориал за партизани, а после беше станало хотел. Помня го с проста, но хубава дървена облицовка отвътре, с великолепна гледка към язовира, добър ресторант и поносими цени.

Дали това място работи и сега? Ако да - би било идеално за целта да съберем компания. След като свършим работата, разбира се.

Поздрави!
            И аз имам хубави спомени за това място, но...

Даже се продава, някой ако има излишни 1 200 000Е
            http://www.valan.net/properties/

Коментар

Не се притеснявайте за местата, на Чилингира има достатъчно мисля, защото го дострояваха, има и плувен басейн (не знам дали работи вече), а както казах и преди - има друг комплекс, малко по-нагоре - "Казанова", както и понтоните (нямам телефони, за съжаление).
              По пътя за язовира (Кричим-Девин) внимавайте за паднали и падащи камъни, тъй като това е нещо обичайно, често не са почистени. Пазете се от тировете и камионите, тъй като някой шофьори се изявяват като състезатели, а често "нямат" огледала (не че и с леки коли няма такива...)
              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

на "Казанова" нямаше места за тия дати още миналата седмица... Да не забравяме, че разрешават риболова на 1-ви юни.

Пътят е много тясен и не че камионите са "състезатели" просто понякога разминаването е трудно... Преди 2 години зимата престояхме около час, защото 2 ТИРа се бяха заклещили... накрая им дадохме зор и се разминаха със зажулване на прицепите...
                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от rumbata Преглед на мнение
                  И аз имам хубави спомени за това място, но...

Даже се продава, някой ако има излишни 1 200 000Е
                  http://www.valan.net/properties/

Вижте кой е собственика. Преди време едни хора от района ми казаха, че почивната база, за която иде реч е купена от човек на ДПС! Името на собственика в общи линии потвърждава хипотезата.

Коментар

От НЕК помогнаха за боновото заграждение.Имаме официялен достъп на стената и в района около нея.Мисля ,че 10.00 за старт е добре.
                    sigpic

Коментар

10 часа на самата стена е официалния старт на мероприятието. Грийнфлаг ще ни организира какво да правим и се надявам до вечерта да сме готови.
                      LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от greenflag Преглед на мнение
                        От НЕК помогнаха за боновото заграждение.Имаме официялен достъп на стената и в района около нея.Мисля ,че 10.00 за старт е добре.
                        Перфектно. Респект, колега!

Хора, включвайте се в акцията.
                        От радиус 150-200км. спокойно може да се пристигне в 10.00ч. и да изринем този л**нарник, въпрос на желание.

Коментар

В гр.Кричим също има хотел.Преди 11-12години служих там за месец(пазих ВЕЦа от
                          набезите на циганите) и имам много хубави спомени от този град.Съжалявам, че не
                          мога да дойда, но в момента нямам възможност да изляза в отпуск а и ми е доста
                          далече.Пожелавам успех на инициативата и да си изкарате добре.

Коментар

Виждам тук се спрята организация. За ягне някой спомена ли нещо?
                            Ако не, записвам се с едно!
                            ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от Plamen_varna Преглед на мнение
                              Виждам тук се спрята организация. За ягне някой спомена ли нещо?
                              Ако не, записвам се с едно!
                              Недей, че празните бутилки за извозване ще станат още повече...
                              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Само че ние ще почистим а онези от садките които си правят бизнес туризъм ще продалжават да си хвърлят боклуците вътре;Като пример ще ви дам Кольо Ръбъ които ти взима по 20 лева на човек за нощувка на садката и си изхвърля всичкият буклук в язовира,и то това е от години на ред,има и хора които си пазят чисто ама те са малко.На този язовир ходя от години едно време ходех само при него но вече ме хваща яд да давам пари на този неграмотен СЕЛЯНИН(бивш тираджия)които е свикнал да живее в мизерия.С нищо неискам да обидя тираджиите ама 99% от тях са такива кадето спрът да ядат си личи винаги е помиярник.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X