Ако някой има контакти с неформалните екологични организации, може би е добре да ги покани. Но предлагам да не викаме Зелени Балкани, Зелени патрули и прочие казиоони еколози. Само хора със сърце и мерак за работа, готови да помогнат на нашата, на Офф роуд България, инициатива. И нека фиксираме началния час, например 10 сутринта. Това не пречи хората от Пловдив, които са наблизо, да почнат поне подготовката и по-рано.
Даже е препоръчително да не участват подобни проскубани еколози с имена на средновековни композитори, че ме сърбят ръцете да напляскам един ))
Потвърждавам участиети си.
Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))
Имам един въпрос! И преди попитах, но никой не изказа мнение! Обръщам се към организаторите-имате ли нещо против да отразим почистването? Питането е от ХобиТВ(Соня). Благодаря предварително!
Колеги как стоят нещата с преспиването там.
Има ли наблизо някой хотел защото лично аз се замислям да съчетая полезното с приятното и да отида ден по рано или да остана после.
п.п. Ще ходи ли някои от моя край да патуваме заедно евентуално.
088455338две
"Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
Джамбазов 2010г..
Да, има две хотелчета с ресторанти, сравнително нормални цени и добра кухня точно над язовира, в самия язовир също има понтони с кухня и места за спане, но за тях мисля, трябва да имате телефони за предварителна резервация.
А на около 25-30 км. нагоре по течението на Въча е гр.Девин, където има достатъчно места за отдих, почивка и забавления
аз съм от тези с лодките, дето си траят... проблемът е, че си продадох колесара и сега лодката е на трупчета - ако стане новият колесар до 31-ви, ще дойда да помогна... лодката е голяма - ще мога спокойно да кача 3-4 помощника...
Споделете какво да си носим като минимално необходимо индивидуално обурудване? Аз съм приготвил няколко стека чували за боклук и лопата, друго не се сещам. Лодка мрежа и др. разни подобни нямам.
Бройте и мен (чак днес забелязах темата) нямам лодка, но имам две ръце и една витарка, която едва ли ще е от полза ще си подготвя каквото мога за ринене на л***а.Ако има някакви по-точни сведения какво ще е необходимо от хора без лодки нека пише.
И аз също си купих вчера кепче с дълга дръжка и малко чували.
Преполагам, че няма "опасност" някой да е почистил язовира до 31.05. и да се разхождаме напразно.
Коментар