Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Язовир Въча - почистване - мероприятие 1

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Язовир Въча-почистване

Само да добавя, че ако искате да използвате част от пътя ще ви трябва проект за временна организация на движението, съгласуван с КАТ и Областното пътно управление...

Коментар

Предвидено е боново заграждение с дължина 50 метра с което да се придърпат боклуците до залив удобен за събиране. мрежата нека бъде като резервен вариянт.По брега няма условия да се слиза с кола.Относно паркирането , ще се мине по стената и ще се спира по нагоре кадето е хотелският комплекс който не функционира.
      sigpic

Коментар

Колеги, важно е всички в лодките да са със спасителни жилетки. Това е направо задължително. Аз съм на линия за 14-ти. Предлагам стартовия час да остане същия - 10 сутринта.
        LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Колега greenflag аз също съм на линия за 14. Имай предвид че и аз имам капитанско право. Ако си наложи де. За записване ще ти пиша но пощата.
          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
          MITSUBISHI SHOGUN 3.5 V6 AUTO
          0896736775 Любо

Коментар

Капитаните ги имаме, остава до потвърдим лодките и спасителните жилетки. Ей, морските вълци, носете си за всеки случай тапиите, че някой може да поиска да провери.
            LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
            www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Една лодка е oсигурена, и втората няма да е проблем. Жилетките са задължителни.
              Трябва да попълним списъка на участниците на e-mail: greenflag@abv.bg
              sigpic

Коментар

Ако няма достатъчно жилетки ще се опитам да намеря,до няколко дни ще пратя и моите данни евентуално с на още един колега, които е водолаз и ще си вземе такъмите за всеки случай.
                0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Аз и двете ми ръце се присъединяваме към инициативата. Ще се постарая да намеря и приятели да помогнат с техните ръце
                  Георги Гатев

Коментар

в интерес на истината, яз. Въча не е особено мръсен в сравнение с Панчарево или яз. Искър... Във водата плуват клони и цели дървета, но те не са замърсители... Единствено около стената има много ПВЦ бутилки, но там да си ги чистят идиотите от НЕК, дето са сложили бариера на стената! Изроди нещастни...

ето малък репортаж от нашето посещение... http://forum.fishing-mania.com/viewtopic.php?t=23381
                    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

иска парола за да се влезе
                      ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

За сега са се записали 15 човека , осигурена е една лодка. необходима е още една.
                        sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от greenflag Преглед на мнение
                          За сега са се записали 15 човека , осигурена е една лодка. необходима е още една.
                          Колега, моля те, че не ми се четат наново последните няколко страници, кажи дата и час на мероприятието. И ако има хора от София да се съберем и пътуваме заедно.

Коментар

Първоначално публикуван от greenflag Преглед на мнение
                            Хм 15 човека са нищожно малко при 20 000 форум.
                            Айде бре хора, всеки може с клавиатурата да е съпричастен!
                            Елате на стената с лопатите!
                            Последно остава за събота 14,06,08г. от 10,00ч. на стената на язовира, нали?
                            Има ли някаква вероятност, в предвид преминалите валежи и прогнозата за още такива в събота и неделя,
                            да отворят преливниците и да избягат ла*ната в по-долния яз.Кричим?

Пътувам в събота сутринта /8:00ч.напр./ от София, ако има желаещи да направим колона - ЛС или 0888978188

Коментар

Събота и Неделя го дават с гърмежи и превалявания. Лошо. Аз идвам, но освен да седнем на маса, не виждам, ако наистина вали, какво друго можем да направим. Дано пък там не вали, щото на масата всеки може.

Коментар

Първоначално публикуван от rumbata Преглед на мнение
                                Хм 15 човека са нищожно малко при 20 000 форум.
                                Айде бре хора, всеки може с клавиатурата да е съпричастен!
                                Елате на стената с лопатите!
                                Последно остава за събота 14,06,08г. от 10,00ч. на стената на язовира, нали?
                                Има ли някаква вероятност, в предвид преминалите валежи и прогнозата за още такива в събота и неделя,
                                да отворят преливниците и да избягат ла*ната в по-долния яз.Кричим?

Пътувам в събота сутринта /8:00ч.напр./ от София, ако има желаещи да направим колона - ЛС или 0888978188
                                Знаеш че обикновенно така става

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X