Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Язовир Въча - почистване - мероприятие 1

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Язовир Въча-почистване

Организацията си остава, 10 часа на стената на 14 юни. А дъжда пречи, но не може да ни спре, просто ще работим с мушами и ботуши. И без дъжд със сигурност ще се намокрим.
    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Днес бях в "Язовири и каскади" заявихме спиране на централата за събота, така че мърдане няма.
      sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от greenflag Преглед на мнение
        Днес бях в "Язовири и каскади" заявихме спиране на централата за събота, така че мърдане няма.
        Само така!
        Браво, Георги!
        Дъждът не трябва да ни спира.
        Дъждобрани, мушами, водолазни костюми, кой каквото има да носи.
        Колкото повече хора се съберем, толкова по-бързо ще свършим.
        Пък после - нек' си вАли !

Коментар

Първоначално публикуван от rumbata Преглед на мнение
          ...Пътувам в събота сутринта /8:00ч.напр./ от София, ако има желаещи да направим колона - ЛС или 0888978188
          Изпитано място за среща на софийски колони е след караулката на "Цариградско шосе", май имаше "Лукойл" там. Ако сте съгласни, де. 8.00 ми се струва добър час, но пиещите кафета по бензиностанциите е добре да са там по-рано.

Поздрави!
          Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
            Изпитано място за среща на софийски колони е след караулката на "Цариградско шосе", май имаше "Лукойл" там. Ако сте съгласни, де. 8.00 ми се струва добър час, но пиещите кафета по бензиностанциите е добре да са там по-рано.

Поздрави!
            +1
            Ще бъда там даже по-рано, че и жената и колата пият по бензиностанции.
            Не мога да ги отуча.

Коментар

Там съм и аз

Коментар

Записвания за мероприятието до сряда, в четвъртък предавам списъка в НЕК. Има осигурена една лодка , някой ще се включи ли с друга?
                sigpic

Коментар

+1
                  Ще бъда там даже по-рано, че и жената и колата пият по бензиностанции.
                  Не мога да ги отуча.
                  Тя да беше само една....

Иначе събота.... 8 часът.... гнус. нЕма 'лабаво. Ще бъда там (последно май остана лУкоЙл-а след карулката на Цариградско. Аз няма да пия кафе, но все пак да попитам: заведението на ОеМВи не е ли по-добро за сутрешно кафе и раздумка преди път?

Записвания за мероприятието до сряда, в четвъртък предавам списъка в НЕК. Има осигурена една лодка , някой ще се включи ли с друга?
                  Имаш поща.
                  Георги Гатев

Коментар

T.к. карам по-бавно по магистралата (не повече от 100) смятам да тръгна по рано. Ако искате дайте да направим 2-ра контролна среща, някъде по средата на пътя, примерно след като излезем от магистралата. За съжеление не ми е познат маршрута и не мога да предложа място. Дайте предложение!

ПС
                    Записвания за мероприятието до сряда....
                    Имаш поща
                    О899 2б2 1З2

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
                      T.к. карам по-бавно по магистралата (не повече от 100) смятам да тръгна по рано. Ако искате дайте да направим 2-ра контролна среща, някъде по средата на пътя, примерно след като излезем от магистралата. За съжеление не ми е познат маршрута и не мога да предложа място. Дайте предложение!
                      Маршрута е София-магистралата,
                      на разклона за Цалапица можеш да ни изчакаш и оттам сме през Стамболийски, Кричим и ...на стената.

Леле в събота ако беше Гергьовден, що Жоровци се събират

Коментар

Маршрута е София-магистралата,
                        на разклона за Цалапица можеш да ни изчакаш и оттам сме през Стамболийски, Кричим и ...на стената.

Леле в събота ако беше Гергьовден, що Жоровци се събират
                        Този път е проблемен, още от преди 3 години от наводненията един мост е отнесен и май доста се обикаля. А пътувам през Пазарджик, кариерите на Огняново, Козарево и оттам Кричим или Пазарджи-пътя за Пещера и преди нея в ляво пак за Кричим. За съжаление аз ще дойда откъм Стара Загора и няма как да Ви поведа. А втората среща най-добре си направете на Шела и Макдоналдс преди разклона за Пазарджик от магистралата.
                        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Пътят от магистрала Тракия през с.Цалапица и гр.Стамболийски е отворен още от октомври 2007г., мостът е възстановен, чисто нов.
                          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Като гледам маршрута от бгмапс не е ли по-добре да изместим срещата с 15-30 мин по-рано? За да може да не се гоним по магистралата, а да караме спокойно? Според бгмапс имаме около 2 ч път. Ако сложим и 15 мин размотаване преди тръгване е хубаво да направим срещата с час на тръгване 7:45, за да може до 8:00 да сме тръгнали.
                            Георги Гатев

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
                              Пътят от магистрала Тракия през с.Цалапица и гр.Стамболийски е отворен още от октомври 2007г., мостът е възстановен, чисто нов.
                              Не го знаех това. Мерси Фани. Трябва да се намерим с теб на стената, че да ти дам едни очила на Стоянчо, дето си ги забрави при мен. Огледай ми аватара, това съм аз. Ще ме познаеш лесно.
                              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от trimata Преглед на мнение
                                Като гледам маршрута от бгмапс не е ли по-добре да изместим срещата с 15-30 мин по-рано? За да може да не се гоним по магистралата, а да караме спокойно? Според бгмапс имаме около 2 ч път. Ако сложим и 15 мин размотаване преди тръгване е хубаво да направим срещата с час на тръгване 7:45, за да може до 8:00 да сме тръгнали.
                                И аз така мисля. Така или иначе ще ставаме рано по-добре да пристигнем по-рано от колкото да ни чакат там.
                                В 7:30 ще гледам да съм на Лукойл. Ще тръгна 15-20 мин порано. След което 2-ра контролана среща на Шел преди Пазарджик за пиштайм.
                                Последно редактирано от iiiopo; 11-06-08, 15:31.
                                О899 2б2 1З2

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X